Revolution UO

speed gear , yalnis karar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neadro

• Ziyaretçi
speed gear , yalnis karar
« : 01 Temmuz 2007, 23:36:11 »
01 temmuz pazar aksami 23:10 civarinda aksiyon sırasında azrael adli staff stone ederek speed gear kullandıgımı ifade etti green acrese  cekerek blocke etti accountu.

1. speed gear calisiyormu calismiyormu bilmiyorum hic denedimi  acaba ?
2.speed actigimi neye göre karar veriyorsun  speed acan  kisi kovaladıgı  adamın arkasından gidermi ?
3.arada bir atladıgımı sanıyorsan ekranında bu senden yada o anki lagdan kaynaklaniyor olabilir bunu senin benim speed yaptigim konusunda yanıltmadıgından emin olman gerekirdi.
4. 2 saniyelik konusma fırastı vermeden hıc yakıstıramadım hıc yakıstıramadım diyip blocke  etmek bu kadar kolay olmamalıydı , kendini blockladıgın insanın yerine koy o zaman anlarsin..

surda arada bir aksamlari girip aksiyon yapıyordum onunda tadını tuzunu bırakmadın..

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
Ynt: speed gear , yalnis karar
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2007, 23:40:31 »
artık serverda kosmucas dırek teleport buyusunu kullanıp gıdecez..O duruma geldı..Sucsz olanları suclanıyor gıbıme gelmeye basladı..Kosmaktan korkar oldum...

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2007, 08:56:48 »
Speed mi kaldı ya???
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Mateos

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2007, 13:51:41 »
azraelse bu staff empati yeteneği 0 o açdıdan düşünme o kendisi o kadar kararlı bir tavır cizmeye calısıyorki cok ani kararlar veriyor ve tükürdüğünü yalamamak icin hiç bişey olmasa konuyu kilitleyip gider haklı cıkartmaz seni burdan

Shelecth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2007, 14:00:45 »
Speedi fixlemedilermi biz boşu boşunamı takılıoz?

yusuf75

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2007, 15:16:23 »
Bu tür staffların Ultima online ını bilgisayarından sileceksin[Şimdi  foruma çok hızlı yazı yazdıgım içi speed demesinler yaw :P)

Çevrimdışı Dread ßiohazard

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 326
  • [color=cyan]Dirid Biyohazırth[/color]
    • www.biohazards.tr.cx
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2007, 19:46:37 »
Bildiğim Kadarı ile (Azrael Yell Geçmişti) Speed Açtıktan Sonra Karakteriniz Dc Oluyor diye.. (Disconnect)
Kitaplara sığmaz yaşadıklarımız ,
Yaşattıklarımız
Dread Biohazard
Biohazard Family
Ne kadar Uo'yu bırakmış olsamda Biohazard bir oyunun Parçası değil , Biohazard Bir Aile..

neadro

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2007, 22:19:39 »
Aksamlari 1-2 saat oynarim her zamankinin dısında bir tek o gun ekran kartının performans ayarlarını overclock etmistim, biraz sersemliyordu bunu speed sanmis diyeceğim ama emin olmadan speed gear diyip blocke etmesi, doru düzgün dinleme şansı bile vermemesi yalnis bi tavırdı.Herhalde tecrübeli staff diye üstüne basa basa yazdıkları bu olsa gerek.

neadro

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2007, 22:19:39 »
yardım kısmına pek göz atmıyor galiba adminler iki topic koymuslar Allah'a emanet etmişler