Revolution UO

''Dosyaya erişemedi'' Hatası

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Le0nE

• Ziyaretçi
''Dosyaya erişemedi'' Hatası
« : 06 Temmuz 2007, 01:02:23 »
Uo T2A'i yükledm.Patch yapmadım siteden ilk connectoru yükledm .rar ın içindeki herşeyi c: deki uo klasörüne attım.Fakat Revolution.exe a 2 kere tıkladığım zaman aynen bu hatayı veriyo ''Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilirç.''Ve client açılmıo.Sorunun çözümünü bilen warsa yazarsa sevinirim...

zugoo

• Ziyaretçi
Ynt: ''Dosyaya erişemedi'' Hatası
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2007, 04:34:26 »
bende de benzer bir hata veriyor ama oyunda diil.. oyundan cıkınca hesabımın desktop dosyasını silemiyorum erişim engellendi diyor... yardım lutfen...

Çevrimdışı Somnus~

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 603
  • Kıralla tartışma. Kıralsam suçum ne ?
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2007, 04:36:48 »
İşlemlerden revo'yu bulup kapamayı deneyebilirsin, sanmıyorum çözülecegini, ama yapabilecegimin en fazlası bu :)
no way to recall
what it was that you had said to me,
like i care at all..

Somnus.
if you read this you're gay.

globe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2007, 06:01:03 »
klasör'ün salt okunurluk özelliğini kaldırıp,yapmayı dene bi.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2007, 06:01:20 Gönderen: globe »

Le0nE

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2007, 13:26:35 »
uo dosyasının salt okunurluğunu kaldırmayı denediğimde uo  nun içindeki dosyları teker teker kaldırırken connecterdan atıım dosyaya sıra geldiğinde hata verio yoksay flm die yeniden dene diyorm olmuo.Başka bi çözm yolu bilen warsa lütfen yazsın.Yada sorn çıkartmıycak uop linki atabilrseniz...?

zugoo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2007, 13:41:47 »
aynı sekilde dosyanın salt okunurlugunu değiştiriyorum fakat silmeye calıstıgımda yine erişim engellendi hatasınnı verip dosya kendini salt okunur yapıyor... bu yuzden makro yapamıyorum :'''''((((((((

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2007, 14:40:41 »
Uo T2A'i yükledm.Patch yapmadım siteden ilk connectoru yükledm .rar ın içindeki herşeyi c: deki uo klasörüne attım.Fakat Revolution.exe a 2 kere tıkladığım zaman aynen bu hatayı veriyo ''Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilirç.''Ve client açılmıo.Sorunun çözümünü bilen warsa yazarsa sevinirim...
Eksik veya yanlış yere yüklenmiş. Bu hatanın başka cevabı yok. Bence d klasörüne yükle oyunu ve clienti, orada sorunsuz çalışır. C'de kalmak istiyorsan, oyunu sil tekrar kur ve rar.lı dosyayı, buraya çıkart yaparak yükle. Ama dediğim gibi, büyük ihtimal c klasörüne yüklendiği için bu hata oluyor.

ossgurr * *

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2007, 15:53:40 »
Aynı hata bende olmuştu Aos kurmuştum ve aynı dediğin gibi belirtilen yöne dosyaya vs ulaşılamıyor demişti full patch yapmıştım ve 01c yi yüklemiştim. Ama sonra Samurai empire yükledim patch yaptım ve büyük clientle bağlanabildim