Revolution UO

Internet

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Moriantes Catlakgil

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
Internet
« : 04 Temmuz 2007, 15:56:30 »
Merhaba kuzenim makine adsl wirelelsss baglantisina girmiyor.Galipa biz 146 dan girmeye çalişrken ag baglaştiricisiyla oynadik şimdi bagli gozukuor ama net yok ancak bende net var ayni modemden baglanioz.Intel pro set programindan girior.Biri yardim edebilirmi?
Moriantes Çarşı Artık Aşka Karşı...

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
Ynt: Internet
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2007, 16:31:29 »
format :)
birileri cıkar şimdi herşeyi formatla çözmeyin der.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2007, 16:38:10 »
Bilgisayardan anlamayanların tek bildiği format.
İlk kurduğun baglantıyı kaldır veya devre dışı bırak çalışmasın, wireless cd'sini kur ve yükle. Son kurduğun şeyi görecektir makine.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2007, 16:47:19 »
İlk kurduğun baglantıyı kaldır veya devre dışı bırak çalışmasın, wireless cd'sini kur ve yükle. Son kurduğun şeyi görecektir makine.
zaten biz komsunun adsl sine yanciyiz ondan baglanioz wirless cd si faln yok lap oldugu için.ag bagdastiriciyi zaten devre dısı bıraktık ama yine nete girmio girmiş gorundugu halde

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2007, 17:24:22 »
help plzzz

Nocure

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2007, 17:27:12 »
bak öncelikle yapmanız gereken 146 dan bağlandığınız ağ ayarlarını devredışı bırakmak

Ayrıca daha önce bu makina sorunsuz bir şekilde wireless bir ağa bağlandımı?

Eğer bağlandıysa büyük olasılıkla wireless şifresini eksik yada yanlış giriyorsundur. Eğer kablosuz ağ şifresiz ise modemin koruması sizin bağlantınızı ignore ediyor yani görmezden geliyor olabilir.

Bir diğer husus acaba başka biri daha önce bağlanmaya çalıştığınız ağa bağlanabilmişmi?

Wireless ı etkin kılın açıp kaptmak bir işe yaramayacaktır. bi bu sorulara cevap öğren komşundan ve laptopun sahibinden eğer sorun başka bi yerdeytse başka çözümler üretiriz ;)

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2007, 17:29:23 »

anlatmaya üşendim ondan yazmadım ama merak etme senden iyi biliyorum bilgisyarı.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2007, 17:37:33 »
bak öncelikle yapmanız gereken 146 dan bağlandığınız ağ ayarlarını devredışı bırakmak

Ayrıca daha önce bu makina sorunsuz bir şekilde wireless bir ağa bağlandımı?

Eğer bağlandıysa büyük olasılıkla wireless şifresini eksik yada yanlış giriyorsundur. Eğer kablosuz ağ şifresiz ise modemin koruması sizin bağlantınızı ignore ediyor yani görmezden geliyor olabilir.

Bir diğer husus acaba başka biri daha önce bağlanmaya çalıştığınız ağa bağlanabilmişmi?

Wireless ı etkin kılın açıp kaptmak bir işe yaramayacaktır. bi bu sorulara cevap öğren komşundan ve laptopun sahibinden eğer sorun başka bi yerdeytse başka çözümler üretiriz ;)
146 dan yanliş bi deneme yaptiktan soora devre dısı bıraktık.Once benim laptop dan girdik benimki baglandi.Alltaki komusunn modemine.Ancak kuzenin laptopundan denedigimzde once baglaniyor gibi gorunuyor ancak gerek uo gerek exp gerek sro girmeye denedigimzde girilmiyor.Yani baglanti yok.Iki uc defa devre dısı bırakıp tekrar denedigimzde ag baglastiricilyla ilgili sorun var falan diyordu.komsu şifre koymamiş onu da belirtiyim.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2007, 17:39:18 Gönderen: Moriantes Catlakgil »

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2007, 18:08:10 »
help

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2007, 18:15:49 »
fds

Yuppi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 04 Temmuz 2007, 19:18:53 »
Şimdi ağ bağlantılarında sadece sana gerekli olan, ağ bağlantıların, wirless olan 2 adet bilgisayar şekili kalsın diğerlerinin üstüne gelip delete ye basarsan, silinir. Eğer bilgisayarın kendi wirless ayarlarını kullanıyorsan bilgisayarın kendi wirless programını denetim masasından kaldır. Sadece windows un wirless programı kalsın. Daha sonra bütün ağ bağlantıların devre dışı bırakıp bilgisayarını yeniden başlat. Daha sonra bilgisayarı açtığında sağ alt köşede wirless bağlantıları bulundu yazacak ordan bağlanacaksın..Olucak güven bana :) sen bağlantıları ve laptopun wirless yazılımını kaldır windows a güven :)

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #11 : 04 Temmuz 2007, 19:24:06 »
Baktın Olmuyor.
Sistemi Geri Al..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #12 : 04 Temmuz 2007, 20:42:46 »
Şimdi ağ bağlantılarında sadece sana gerekli olan, ağ bağlantıların, wirless olan 2 adet bilgisayar şekili kalsın diğerlerinin üstüne gelip delete ye basarsan, silinir. Eğer bilgisayarın kendi wirless ayarlarını kullanıyorsan bilgisayarın kendi wirless programını denetim masasından kaldır. Sadece windows un wirless programı kalsın. Daha sonra bütün ağ bağlantıların devre dışı bırakıp bilgisayarını yeniden başlat. Daha sonra bilgisayarı açtığında sağ alt köşede wirless bağlantıları bulundu yazacak ordan bağlanacaksın..Olucak güven bana :) sen bağlantıları ve laptopun wirless yazılımını kaldır windows a güven :)
cok teşekkur ederim de dedigini anladim intelin prog u sil diosn da windows un ki gormuo benim bilgisyardada gormuo?
bide sistemi nasil geri alcam acabaaaaa:D

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 414
« Yanıtla #13 : 04 Temmuz 2007, 21:14:13 »
up

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2007, 21:36:19 »
Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Geri Yükleme
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)