Revolution UO

pin kodu sorunu

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seldar

• Ziyaretçi
pin kodu sorunu
« : 04 Temmuz 2007, 21:41:03 »
Yeni revolution oyuncusuyum (ya da olacağım inşallah), herşey düzgün oyuna giriyorumkarşıma pin ekranı çıkıyor. pin kutusuna tıklıyorum yazıyorum ama... yazmıyor. kutuya tıklanmıyor. dolayısıyla pinimi giremiyorum. dolayısıyla oyuna giremiyorum. sorun nedir?

Yuppi

• Ziyaretçi
Ynt: pin kodu sorunu
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2007, 23:19:33 »
Yeni revolution oyuncusuyum (ya da olacağım inşallah), herşey düzgün oyuna giriyorumkarşıma pin ekranı çıkıyor. pin kutusuna tıklıyorum yazıyorum ama... yazmıyor. kutuya tıklanmıyor. dolayısıyla pinimi giremiyorum. dolayısıyla oyuna giremiyorum. sorun nedir?

1. Kutuya tıkladığını göremezsin, görünmez karakterler siyah zaten çok dikkatli bakarsan belki görürsün. Sadece mouse ile oraya tıkla ve pinini yaz.
2. İlk pinler kabul edilmiyor diye bir söylenti var tekrar kullanıcı ayarlarına gir ve pinini değiştir derim ben..

seldar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2007, 00:54:11 »
sorunu çözdüm. ilginç bir şekilde sağ taraftaki rakamları kullanırsam kabul etmiyor ama üsttekileri kabul ediyor. imlecin görünmemesi ayrı bir sorun
1. Kutuya tıkladığını göremezsin, görünmez karakterler siyah zaten çok dikkatli bakarsan belki görürsün. Sadece mouse ile oraya tıkla ve pinini yaz.
2. İlk pinler kabul edilmiyor diye bir söylenti var tekrar kullanıcı ayarlarına gir ve pinini değiştir derim ben..

Yuppi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2007, 00:56:24 »
Senin sağ taraftaki numaraları kullanamama sebebin numlock un kapalı olmasıdır :) yoksa ben hep onlarla giriyorum dikkat et bakalım bidakine :)

seldar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2007, 07:47:50 »
yok daha neler o kadar da dikkatsiz değilim :) num lockum pırıl pırıl yanıyor.
Senin sağ taraftaki numaraları kullanamama sebebin numlock un kapalı olmasıdır :) yoksa ben hep onlarla giriyorum dikkat et bakalım bidakine :)

Yuppi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2007, 15:06:49 »
Allah Allah enteresan birşey :) bende hep sağdaki tuşlardan giriyorum oyuna :) olsun sonuç olarak num lock yanıyor sen oyuna bağlanabiliyrsun :) hadi kolay gelsin. Başka bir sorunun varsa yazmayı unutma e healer ararsan gelebilirim heal kasmam lazım :)