Revolution UO

Warlock'a scribe

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sahin

• Ziyaretçi
Warlock'a scribe
« : 08 Temmuz 2007, 22:34:10 »
Böyle bir eşy var mı bilmiyorum ama kendi başıma yaptıgım bir takım testlerde scribe kasılan charın, kasılmayan chara oranla daha az damage verdiğini gördüm. Robert, bunu hiç bir yerde söylememiş fakat var mı diye merak ettim

ParSalion

• Ziyaretçi
Ynt: Warlock'a scribe
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2007, 22:45:57 »
böyle bi durum olması olanaksız ama sphere serverda bazen insan kendi kendine bug bulabiliyo ya da öyle hisediyo olada bilir  ama mantıken imkansız aksine + sı var us sanet attıgın zaman fazladan armor vermesi gibi yanlız scripe karakterin str si az ise ondan da az vurmuş olabilir.

Çevrimdışı Fiamequeen

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 600
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2007, 02:05:32 »
Karşı tarafa verdıgın dmg degısmez scrıbe ıle ama eger Scrıbe ısen Armorun attıgın :Us Sanet Flam sanet bunları pozıtıf yonde etkıler hiçbir eksi si si olmayıp artısı vardır ama warlock carda abes kacar :)

sahin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2007, 18:09:26 »
2 nizinde denemeyip sadece monotonlaşmış kafalarınızla bunları söylediklerinizi biliyorum. Ayrıca neden warlocka abes kaçacakmış onuda anlamadım ? 0 poili warlockta olmaması lazım ama poi gereksiz bir skill

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2007, 18:21:16 »
iştee senin gibi insanlar yüzünden yardım foruma dahi msj atmak istemiyorum birincsii forumu yardım bölümüne açıp yardım isteyen sensin biz değiliz + olarak kimse sana niye kasıon falan deyip eleştirmio burda gaye ettigmiz şey YARDIM İSTEDİGİN konuda bilgimiz dahilinde yardımcı olmak.

şu forumda bile tartışma yaratabiliorsunuz ya hll olsun var ya inanılmaz bişi ya.

biz sana denedik demedik mantıken dedik .
scripel ı wariorun az vurmasının nedeni hitsinin az olmasından . kaynaklanabilir.
ama söyledigin gibi sphere serverda bu gibi buglar bulunabilio yada insan o şekilde hissediyo.
bi de bu warlocka poi gereksiz diyosan senin yardım bölümüne açman gereken daha çok forum olucak ama okuyup ne cevap verecegini düşünme anlamaya çalış.

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2007, 20:25:30 »
iştee senin gibi insanlar yüzünden yardım foruma dahi msj atmak istemiyorum birincsii forumu yardım bölümüne açıp yardım isteyen sensin biz değiliz + olarak kimse sana niye kasıon falan deyip eleştirmio burda gaye ettigmiz şey YARDIM İSTEDİGİN konuda bilgimiz dahilinde yardımcı olmak.

şu forumda bile tartışma yaratabiliorsunuz ya hll olsun var ya inanılmaz bişi ya.

biz sana denedik demedik mantıken dedik .
scripel ı wariorun az vurmasının nedeni hitsinin az olmasından . kaynaklanabilir.
ama söyledigin gibi sphere serverda bu gibi buglar bulunabilio yada insan o şekilde hissediyo.
bi de bu warlocka poi gereksiz diyosan senin yardım bölümüne açman gereken daha çok forum olucak ama okuyup ne cevap verecegini düşünme anlamaya çalış.

+1

Atilla Ottoman