Revolution UO

stats Sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

naklov

• Ziyaretçi
stats Sorunu
« : 13 Temmuz 2007, 16:36:23 »
Merhaba arkadaşlar;

Ben bu server'a yeni geldim. bundan 1 - 1.5 yıl kadar önce nebula'da oynadığım karakterimi buraya transfer ettim.

str'si 70 idi. Onu 100 yapmak için yaklaşık 30 dakikadır training dummy'ye yumruk atıyorum ama 1 puan bile artmadı. Burada str arttırmak için başka bir yol mu izlememiz gerekiyor?

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
Ynt: stats Sorunu
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 18:09:48 »
.stat yaz ordan düşmesini istediğin statı seç o dusunce strg artacaktır. sonra gene .stat yaz  statları koruyu tıkla
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2007, 18:18:04 »
Merhaba arkadaşlar;

Ben bu server'a yeni geldim. bundan 1 - 1.5 yıl kadar önce nebula'da oynadığım karakterimi buraya transfer ettim.

str'si 70 idi. Onu 100 yapmak için yaklaşık 30 dakikadır training dummy'ye yumruk atıyorum ama 1 puan bile artmadı. Burada str arttırmak için başka bir yol mu izlememiz gerekiyor?

Britain konservatuarda müzik aletleri var, üzerine tek tıkladıgın zaman hangı stat puanını etkilediğini gösteriyor, onu çalarak statını kasabilirsin.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı mightyduck13

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
  • www.twilightfamily.cjb.net
    • www.twilightfamily.cjb.net
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2007, 18:31:04 »
adam orda dummy demiş çalgı aleti değil dummylerden stat gelmiyor bende denedim gray doğru bilgilendirmiş arkadaşı
I want to be a humanbeing not a humandoing

naklov

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2007, 20:51:46 »
Teşekkürler arkadaşlar. Şuan statlarımın toplamı 225 etmediği için düşüş ile ilgili bir sorun değil. Dummy ile gelmiyor diye tahmin etmiştim, sanırım yanılmamışım. Dediğiniz gibi o aletlerle deneyeyim bir de.

Çevrimdışı klause

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 87
  • Sunshinegirl Dawnbringer
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2007, 20:57:24 »
Teşekkürler arkadaşlar. Şuan statlarımın toplamı 225 etmediği için düşüş ile ilgili bir sorun değil. Dummy ile gelmiyor diye tahmin etmiştim, sanırım yanılmamışım. Dediğiniz gibi o aletlerle deneyeyim bir de.

evet dummy ler stat vermiyor.... Kesin çözümü bulmuşsun..
Sabun olsanız köpürmezsiniz...]