Revolution UO

H.H hakkında

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
H.H hakkında
« : 14 Temmuz 2007, 23:26:38 »
ya bu hh graham falan fılan adı ne tam bılmıyorum ama  deluda bulunan falan kelle alıcısı dıyorum ben kısaca bunalr ne tur kellelerden hoslanıyor. Bırının kellesını goturuyorum sadece masum ınsanların kellesını alırım dıyor. Apprentıce cooker kellesı goturuyorum dalgamı gecıyosun dıyor. Ya ne ıstedıgını bılen varmı bu elemanların ne goturmem gereklı buna. Kellesıne para odulu koyulanları zaten goturup paramı alıyorum sorun yok onda ama normal kellelerden hangılerını alıyor onu merak edıyorum.

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Hypnotize Soulforge

• Ziyaretçi
Ynt: H.H hakkında
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2007, 12:41:45 »
Bertan abi kill'i bol olan bir karakterin kafasını sallandırmayı dener misin?

• Üye
  • **
  • 828
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2007, 15:11:53 »
sıfır daha statları ayarlanmamıs car denedım, kıllı bol olanı, pk yı, orderı caosu cartu curtu hepsını denedım olmadı... Dalgamı gecıyon benle dıyo ya  ;D delı oldum. Hayır amacım kelle karsılıgı para falan almak degıl sadece ne oldugunu anlayamadım. onceden boyle bırsey yoktu kelleye gore fıyat verıyordu. sımdı begenmıyor...

Amunra

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2007, 19:51:47 »
selam şöyle diyeyim aktide gördüğünüz adamların kellelerini götürün sanırım gelişmiş karakterlerin kellelerini istiyor yani akti yapan adam kesebilen fame i olan adamalrın kellelerini kabul ediyor ve ona göre para veryor örneğin mavi bir lordun kellesini götürünce çok yüksek bir mevla veriyor ben h.h değilim ama olmayı düşünüyorum da daha önceden böyle duymuştum.

• Üye
  • **
  • 828
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2007, 19:56:45 »
Valla anlamıs degılım. Twilight lardan, bıolardan, exburnlerden ve guıld mensubu olmayan ama sureklı actı yapan kısılerın kellelerıyle en yakın arkadaslarımın fame ve karması yuksek olanların + karması fame ı olmayan kısılerın (deneme amaclı) kellelerını goturmeme ragmen her defasında azar ısıttım herıften. Kendı kellemı bır akadasıma verdım o goturdu onada aynı seyı soylemıs. ;Daha ne yapayım bılmıyorum :D