Revolution UO

Client Çökmesi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Candovsky

• Ziyaretçi
Client Çökmesi
« : 12 Temmuz 2007, 22:02:44 »
Merhaba arkadaşlar. Server a yeni başladım. UO: ***'s Legacy'i indirdim ve kurdum. Kurduktan sonra Auto-Patch i yaptım ve sitedeki uygun client ı indirdim (16 MB olanı). Daha sonra sık sık client çökmesi yaşadım; görüntü hataları ile karşılaştım. Neyse Gm'e sordum ne yapabilirm diye; ***'s Legacy kurulumundan sonra auto-patch e gerek olmadığını direkt olarak client ı kurmamı söyledi. Tavsiye ettiği client yine 16 Mb client idi. Neyse kurdum oyuna girdim gene sorunlar devam etti. Sık sık düşmeler yaşadım; paperdolldan skills e tıkladığımda client çöktü; bazende save sırasında düştüm... Son olarak en son açtığım karakteri Jhelom Çiftlik'in orada bırakmıştım ve bir daha o karakterle giremedim. Her açılışta client çökmeye başladı ve halende giremiyorum... Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Carsi

• Ziyaretçi
Ynt: Client Çökmesi
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 16:56:28 »
Malesef bende Mondein Legancy' i kurdum. 2 saat patch yaptım ve herşey boşa gitti.
Girmek baya bir vakit alıyor sonra sürekli client göçmeleri yaşadım.
Sonra oyunu sildim yükledim tekrar sonra Mb olarak düşük paketi yükledim ama özellikle bazı ters hareketlerde işte reslenirken vs. direk göçüyor bunu engelleyemedim.
Genel anlamda herkes yaşıyormuş ama bilemiyorum.
Acaba client mi hatalı uğraşılmıyor tam bilmiyorum yoksa oyunda clientin göçmesine sebep olabilecek şeyler mi var...

Bir yetkili açıklarsa seviniriz...

Yardım sayfasına genele açıldı konu ama kimse yazmadı.

Lütfen biraz yardım...

Çevrimdışı klause

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 87
  • Sunshinegirl Dawnbringer
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2007, 21:00:57 »
Bazen guild taşları yanında düşme oluyor yada o alanda çok item varsa düşme yapıyor...
Sabun olsanız köpürmezsiniz...]

Candovsky

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2007, 00:03:33 »
Açıkçası sorunun ne olduğunu umursamıyorum. Önemli olan sorunun çözülmesi.. Ben bu server a 1 hafta kadar önce tekrar başladım. Nedeni ise buranın açık kalabileceğine inandığım; emeklerimin boşa gitmeyeceğini bildiğim bir server olduğu için. Ve kaliteli bir server olduğu için ama bir oyunun oynanmasını nerdeyse imkansız kılan bir soruna nasıl olurda stafflar bu kadar duyarsız olabilir anlayabilmiş değilim.. Topic i Genel e açmadım çünkü yeri burası ama farketmeleri için sanırım Genele açmak lazım??

Lütfen ilgili ve bilgili biri yardım etsin ve çözelim şu sorunu...

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2007, 00:13:32 »
16 mb olan clienti yükleme, 2.77 mb olan clienti yükle. Yalnız hiç patch yapmaman gerekiyor. 0 patch ve 2.77 mb olan client. Sorunun minimuma inecektir.

Candovsky

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2007, 03:08:28 »
16 mb olan clienti yükleme, 2.77 mb olan clienti yükle. Yalnız hiç patch yapmaman gerekiyor. 0 patch ve 2.77 mb olan client. Sorunun minimuma inecektir.

Aynen söylediğin gibi yaptım ve daha oyundan düşmedim. Teşekkürler..