Revolution UO

Stealing 61-100

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalo

• Ziyaretçi
Ynt: Stealing 61-100
« Yanıtla #15 : 30 Temmuz 2007, 13:25:30 »
Steal kasacak arıoruz Sohbete pmden devam etsenız sevınırım.. Stealı 80 ve ustu olanlar PM!

sohbet içerikli mesaj göremedim kusura bakma def.
thieflerle ilgili sorular sorulmuş cevap verdim. yani illa ki thief kasacak arkadaş arıyorsan kendine bunu sen de pm yoluyla veya bağımsız topic açarak halledebilirsin. ben böyle buradan genele hitap eden cevaplar vererek sadece soruyu soran arkadaşa değil de, benzer soru veya sorunları olan arkadaşlara da yardım edebileceğimi zannettim. ha dersen ben artniyet arıyorum yazma lan diye, hay hay der geçerim.

Defunctfear

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2007, 14:01:06 »
Pm yoluyla atabılrsın cevabını ama ben thıeflerı pm yoluyla arayamam cnm =)

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2007, 15:16:00 »
sohbet içerikli mesaj göremedim kusura bakma def.
thieflerle ilgili sorular sorulmuş cevap verdim. yani illa ki thief kasacak arkadaş arıyorsan kendine bunu sen de pm yoluyla veya bağımsız topic açarak halledebilirsin. ben böyle buradan genele hitap eden cevaplar vererek sadece soruyu soran arkadaşa değil de, benzer soru veya sorunları olan arkadaşlara da yardım edebileceğimi zannettim. ha dersen ben artniyet arıyorum yazma lan diye, hay hay der geçerim.

tekrar okursan eğer belki biraz mantık aşılanır bi yerlerine, canım

Defunctfear

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2007, 15:55:58 »
tekrar okursan eğer belki biraz mantık aşılanır bi yerlerine, canım

Mantıksızım sımdı ben demı ? Ya uzatma kardesım konusma burda senın Dahice onerılerını ıstemıorum..

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2007, 19:37:56 »
Mantıksızım sımdı ben demı ? Ya uzatma kardesım konusma burda senın Dahice onerılerını ıstemıorum..

e git tutan yok birader.
bi mod gelip de böyle sataşan ibibikleri defetse topiklerden çok tatlı olur ya.

kopesto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2007, 00:16:38 »
Cevapların için çok saol kalo. özellikle notice olayını yeni öğrendim. gerçi hala stealth hide ı atıp wrest armslore alıp savaşabilcek bi thief yapasım var çünkü stealth olunca bile guards geliyo ve şu ana kadar iyiki stealth almışım demedim daha =) bide ilk adımda açılıyo falan bazen. yani bi iki yenilik gelse (stealth haldeyken snoop etme, guards gelmemesi, minimum adım sayısı falan) süper olurdu ve şu andada hoş bi skill ama sanki 180 skill değmiyo gibi. 2 sorum daha var onlarıda cevaplıyabilirsen süper olur;
1. günde 2 m kasıyorum diyen thiefler var ben en fazla 300k kastım ne demek 2m nası kasıyo onu öle =)
2. herkes farklı bişi sölüyo ve bende bi türlü anlamadım hala ama steal-snoop-stealthin statları nedir?
yani mesela warriorların çantasını daha zor açıyorum ama daha kolay çalıyorum magelerdede tam tersi oluyo.sanki snoop-dex  steal-int gibi geliyo (100 dex 45 intim var) ama emin olamıyorum sen biliyomusun?

bu arda steali gmledim kasan arkadaşlara kolay gelsin

Çevrimdışı Zengiinn

• # Yörünge Dışı
  • 1230
  • (-_-)....Yuhaa....
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2007, 03:33:11 »
Stealıngı nasıl gm lıosunuz bırı banada solesene makbule gecıcek bılıomusunuz

ama bırını bulup kas demeyın
Zengiinn
                 Forever Twilight Zone
Çağatay

http://www.revolutionuo.net/forum/vendorlarimzengiinn-t23203.15.html

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 31 Temmuz 2007, 08:58:47 »
Cevapların için çok saol kalo. özellikle notice olayını yeni öğrendim. gerçi hala stealth hide ı atıp wrest armslore alıp savaşabilcek bi thief yapasım var çünkü stealth olunca bile guards geliyo ve şu ana kadar iyiki stealth almışım demedim daha =) bide ilk adımda açılıyo falan bazen. yani bi iki yenilik gelse (stealth haldeyken snoop etme, guards gelmemesi, minimum adım sayısı falan) süper olurdu ve şu andada hoş bi skill ama sanki 180 skill değmiyo gibi. 2 sorum daha var onlarıda cevaplıyabilirsen süper olur;
1. günde 2 m kasıyorum diyen thiefler var ben en fazla 300k kastım ne demek 2m nası kasıyo onu öle =)
2. herkes farklı bişi sölüyo ve bende bi türlü anlamadım hala ama steal-snoop-stealthin statları nedir?
yani mesela warriorların çantasını daha zor açıyorum ama daha kolay çalıyorum magelerdede tam tersi oluyo.sanki snoop-dex  steal-int gibi geliyo (100 dex 45 intim var) ama emin olamıyorum sen biliyomusun?

bu arda steali gmledim kasan arkadaşlara kolay gelsin

şimdi önce 2m olayına gireyim ben. geçen sene serverda köprü actionunda bile 30 kişide en düşük +9lar ve etrafta en fazla 3-4 tane thief olurdu. dün bi bakındım şöyle bi tane arkadaş +9 spear kullanıyordu o kadar. gerisi ya pure mage, ya +3 kullanıyor ya da cheap gibi silahları kullanma yoluna gitmiş.
şu durumda guild savaşları hariç, öyle 2m falan kasabilen thief varsa (gerçi artık 10 tane force silahın ederi 2m, eskiden 100 taneydi (: ) şahsen bizzat tebrik ederim.
tabi fazla para kasmak için de terbiye, ahlak sınırlarını zorlamak gerekli. alışverişte, sağda solda dalavereyle çalmak, abidik gubidik yalanlar veya iyiniyeti suistimaller kullanmak falan lazım. o yüzden 300k 300kdır. adını lekelemiyorsa bence aynı yolda devam et.

inttir dextir konusunda taa değiştiği günden beri robert ile görüşmedeydim bir ay öncesine kadar, sanırım dexterity başarı ihtimalini, intelligence de notice ihtimalini etkiliyor.
ama tam olarak ben de anlayamadım nasıl olduğunu olayların.
eğer öğrenirsem pm atma yoluna giderim sana (:

Çevrimdışı Zengiinn

• # Yörünge Dışı
  • 1230
  • (-_-)....Yuhaa....
« Yanıtla #23 : 31 Temmuz 2007, 12:43:15 »
Stealıngı nasıl gm lıosunuz bırı banada solesene makbule gecıcek bılıomusunuz

ama bırını bulup kas demeyın
Zengiinn
                 Forever Twilight Zone
Çağatay

kopesto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 31 Temmuz 2007, 14:39:25 »
Teşekkürler Kalo. zanginn hocam başka yolu yok gibi. yani belki bi craft skilli kasan birinden rica edersin onla kasarsın ama o da işkence denedim daha önce. birini bul skilli illakide seninkinin %100 aynısı olması gerekmiyo. benim 61 vardı 55 olan adamla kastım mesela.arada bi rune transferi yaparak gitti oldukça. kastıın adamın msnini al illakide. sonrası geliyo =) kastıın ev 2 katlı olsun üst katta ölmeyin diye. budur yani. 61-100 arası non-stop kasmayla 5 gün aldı. kolay gelsin

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 31 Temmuz 2007, 15:00:59 »
Cartograf char kasan bırıyle süper oluyor gercekten target makrosu en hafıf seyı caldıgı ıcın blank maplerede dokunmuyo o kastıkca sende kasıyorsun

Çevrimdışı Zengiinn

• # Yörünge Dışı
  • 1230
  • (-_-)....Yuhaa....
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2007, 15:45:57 »
Hmm...Eyw

ya nerde kasıcamız onemlı degıl Trındede kasarım da öle bırını nerden bulucam bı adam bulmustum yenı baslayan hep ben calıodum adam ısyan ettı gıttı :)

Kasmak ısteyen varsa benım skıl 68 mı ney kasarız cnm sıkılıo eglencelı ıs tam benlık :)
Zengiinn
                 Forever Twilight Zone
Çağatay

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 31 Temmuz 2007, 16:50:26 »
Cartograf char kasan bırıyle süper oluyor gercekten target makrosu en hafıf seyı caldıgı ıcın blank maplerede dokunmuyo o kastıkca sende kasıyorsun

en hafifi değil random çalması lazım çalarken.
ama eğer dexteritysini yükseltirsen çalacağın adamın, ağır itemi zor çaldığı için blank maplere fazla dokunamaz gibi. bu da bi opsiyon olabilir

Chuwu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2007, 17:02:27 »
Kalocum Kasmıyormuyuz hıc bakmıyorsun pm lere

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2007, 10:50:12 »
en hafifi değil random çalması lazım çalarken.
ama eğer dexteritysini yükseltirsen çalacağın adamın, ağır itemi zor çaldığı için blank maplere fazla dokunamaz gibi. bu da bi opsiyon olabilir
kalo neden bilmiyorum ama Bir adet map ve 255 tane blank map varken her seferinde map i çalıyor bende o şekilde düşündüm Bu arada bişey sorucam int ile stealingin bir ilgisi var mı eğer warsa statları şöyle yapacam Str 25 :D dex100 :D int 100 :D