Revolution UO

Makro Programı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lacrymae

• Ziyaretçi
Makro Programı
« : 11 Ağustos 2007, 01:47:32 »
 Klavyeden herhangi bir tuşa 10 dakikada bir basmasını istiyorum makro programının boyle bir makro programı biliyor musunuz ?

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
Ynt: Makro Programı
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2007, 02:05:20 »
neden 10 dakka?..

Sandra Catlakgil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2007, 04:00:40 »

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2007, 04:38:43 »
ultima ile ilgisi yok arkadaşlar simdi uzun mevzu anlatması zor. sadece bana arkaplanda is yapabilen bir makro programı lazım. Ornegin Space tusuna devamlı basılı tutabilecek yada ne bileyim 10 dakikada bir mouse point click veya klavye tusuna basabilecek birsey. yokmu bilgisi olan bu konu hakkında ?

Çevrimdışı TRUEDEVIL

• Üye
  • **
  • 228
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2007, 04:53:43 »
Olmaz mı var tabi MakroMan işini gorur sanırsam.Linki şimdi yok yarın vereyim.yani oglen fln.

Scorpions Tribute

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2007, 05:57:55 »
Bilgisayar başında durmayacaksan ekran klavyesini açıp ghost mouse ile çözebilirsin sanırım. Ama bi kerelik 10 dk bilg başında onu kaydetmen lazım (=

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2007, 10:15:21 »
Benım bildiğim uojuom bu işi yapıyor sadece ultima için değil pencere secenekleri war ama sadece masa üstünde diyorsan sanal klavye olayı orginal bir fikir + ghost mouse

Xerxes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2007, 10:24:25 »
makroman ile yapabilirsiniz, aratın nette linkini bulursunuz... ya da www.ultima-strike.com dan indirebilirsiniz...

Albert Berku

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2007, 19:08:58 »
Ya MakroMan bende mi sadece yoksa genelde mi bilmiyorum ama düzgün çalışmıyor, connection lost oluyorum genelde, 10-15 dakika sonra MakroMan kullanırsam. Bir de arkadaş arka planda demiş, Ghost Mouse o yüzden işe yaramaz ve de Ghost Mouse'la 10 dakika boyunca kayıt yapamazsınız sanırsam, süresi var onun.

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2007, 19:25:48 »
@Xerxes
makroman ile dakika ayarlaman imkansız milinasiyelere bakıyor denemistim. hatta istedigin dakika suresini milisaniyeye cevirip degeri girsen bile sapıtıyor makroman ile imkansız.
@Bydur
Uojuom hmm bunu bir araştırayım bakalım neymis ne degilmis. (lakin programın ismini yanlış vermişsin sanırım tam ismini verebilirsen bkalım)
@Scorpion
Canım benim teşekkür ederim ama arka plan çalışabilecek bir makro programı lazım bana yani ekranımı kitlemesini istemiyorum.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2007, 19:27:27 Gönderen: Lacrymae »

Çevrimdışı TRUEDEVIL

• Üye
  • **
  • 228
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2007, 21:32:31 »
uojuom die bi prog yok adı daha baska bişi.Hem sen makromanin scriptle calısanından bahsediyosun.Aynı Uoloop nasıl sa bu ole sapma fln yok.sc yazmak için 9000 se uollopda makromanda da ole.sadece script kodları lazım onlarda zaten turkce ve acıklaması var kullanması kolay.Makroman en ii si.Bulabilirsen bul bulamassan ben upload edeyim.

Xerxes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2007, 21:49:21 »
@Xerxes
makroman ile dakika ayarlaman imkansız milinasiyelere bakıyor denemistim. hatta istedigin dakika suresini milisaniyeye cevirip degeri girsen bile sapıtıyor makroman ile imkansız.

bilmem biz saniyelik macroları yapıyoruz ordan tabi ama onlar 12 saniye fln kullandık max., 10 dk girince sapıtıyorsa bilemicem  :-X

Pskps

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2007, 23:27:09 »
Jorman's uo loop ya da makroman kullanabilirsin. Süresini ayarlayamazsın ancak makromanda istediğin kadar tekrar ettirebilirsin. Aslında bir şekilde süresini ayarlamış olursun. Jorman's uo loop için link bilmiyorum ama makorman istersen makroman.lantar.net ten indirebilirsin.

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2007, 23:47:41 »
bakın arkadaşlar makroman önermeyin artık makroman ile 10 dakikalık bir makro yazmanız mümkün degil 2.0 versiyonundan bahsediyorsunuz scrip yazabiliyorsun derken biliyorum lakin dedigim gibi Space tusuna basılı tutturamazsınız  yada dakikalık makrolar hazırlayamazsınız.
aslında sunu sormalıydım makroman tarzı arka plan çalışabilen ve makroman den daha gelismis baska bir program biliyor  musunuz ?

Pskps

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2007, 23:54:55 »
Aslında ufak oynamalarla yapabilirsin. Örnek:

Tusabas(f1)
bekle(100)
end

Bundan sonra da tekrar süresini ayarlarsın. 10 dakikalık dedin. 10 dakika 600 saniyedir. Bekleme süresi 100 (1000=1 saniye) Burdan yapacağın ufak hesapla 10 dakikayı tutturabilirsin. Alakasız birşey yazdıysam affola..