Revolution UO

oyuna baslıymadık bı turlu artık help ya aaa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

justariuse

• Ziyaretçi
oyuna baslıymadık bı turlu artık help ya aaa
« : 12 Ağustos 2007, 16:18:56 »
modaini yukledım kurdum.sitede dowldnan bolmunde 2 tane dosyt war oyuna bağlanabılmek için.ordan da 2, sii yukledım.bu dosyayı  uo nun ıcıne klasor halındemı atcaz yoksa dosyaları mı atcaz.indirmem gereken baska bi sey war mı?
????????

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: oyuna baslıymadık bı turlu artık help ya aaa
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2007, 16:21:50 »
rarla açıp çıkart dicen uo klasorunu gostericen onun içine çıkarıcan dosyaları sora uo klasorune girip oradan revolution clientini sağ tıklayıp gonder we masa üstü dersen oradan  kull adı we pass yazarak bağlanabilkirsin
Çevrimdışı.

justariuse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2007, 16:35:02 »
saol usename-pasword  yazabılıom a hesabı bgn actım aktif ettim ancak nick pasword ayzdıımda bi karıs ing yaz gelıo şifre yanlıs olabılır uo supportla teasa gecın vs vs ??
bi yerde yenı acılan hesaplar ıcın pachlerın yuklenmesı egrek gbbişi okumutum aydınlatırsanız super oclak acele ama kac saatir urasıoz ya:S

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2007, 16:37:52 »
bence boyutu kücük olan
clienti yükle 503a dı heralde onu kur
ondan gir cliente
name pass yaz
hata verirse o hatayı yazsana bi
Çevrimdışı.

justariuse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2007, 16:56:07 »
denedım olmadı... su yazıo
we were unable to athenticate your login.usually this means shat eisther a newer client patch is now available,or that accont name or paswprd.please restart your cilientif you continue to receıve thıs error.ıf thıs ıs a new accont your accont may not be active yet,please try again shortyl.if you continue to experience problems please actact customer support.<<<<<<< ahanda bu yazıo.şifre ıd yazdıktan sonra entera basıom conetıune yazıo sonra wiervıng accont sonra bu yazı cıkıo ??

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2007, 18:09:51 »
Clienti tekrar oyunun olduğu klasörün içine at ve hesabının aktif edildiğinden emin ol. Şifren çok uzun ise 10 karakteri geçmeyecek şekilde değiştirip yeniden denemeni tavsiye ederim."

justariuse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2007, 18:32:35 »
attım  sşifrede 8 hanelı gen de bağlanamdım ayrıca hesap aktif olasma foruma da gırmezdım dimi?
lutfen ayrdım ya kafayı yıcem

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2007, 18:41:54 »
Oyun ve Forum hesapları ortak değil diye hatırlıyorum. :S

Oyunu kaldırıp yeniden kurun ama bu sefer yamaları yüklemeyin. İndirdiğiniz clienti silip yeniden. Küçük boyutta olan clienti indirip klasörün içine atın ve klasörün içinden acın. Bu sırada kullandığınız makro dosyalarını Oyunun olduğu klasörün içine atmayın. Kolay gelsin.

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2007, 18:42:10 »
Şunuda eklemek isterim. Oyunu başka bir yere kurun.

justariuse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2007, 18:45:05 »
Oyun ve Forum hesapları ortak değil diye hatırlıyorum. :S

Oyunu kaldırıp yeniden kurun ama bu sefer yamaları yüklemeyin. İndirdiğiniz clienti silip yeniden. Küçük boyutta olan clienti indirip klasörün içine atın ve klasörün içinden acın. Bu sırada kullandığınız makro dosyalarını Oyunun olduğu klasörün içine atmayın. Kolay gelsin.

buun aynısnı 2 ekre yaptım soz demedne once.makroları daha yuklemedım bıle.dosynın ınıceden de cılent actım gene aynı hata.hata da şifre yanlıs oalbılır ya da ehsap aktif edeılmemıs dıo demk kı aktif edılmedı-oyun ehsabı hangı zmn dılımı ızınde aktif edıklıyor bnm 6 saat fln oldu?

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2007, 18:47:12 »
Normalde 10 dakika sürmez.

İkinci bir hesap alıp onulada deneyebilirisn.