Revolution UO

Yardım?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bananaf

• Ziyaretçi
Yardım?
« : 18 Ağustos 2007, 11:54:48 »
Öncelikle herkese merhaba.. Revo ailesine katılmış olmaktan gurur duyuyorum ve daha önce neden burayı duymadığımı merak ediyorum..

Neyse; topic açmamın nedeni ben bu sabah herşeyi yükledim bilgisayara ve revo.exe yi çalıştırdım.. Servera girdi hatta yeni bir karakter yarattım ancak tam oyuna girdiğim anda "Connection Lost" yazısı belirdi ve Roberto tarafından hesabımın bloke edildiği yazıldı..

Bunun neden olduğunu, çözüm olarak ne yapabileceğimi söyleyen olursa çok teşekkür ederim..

Saygılarımla,
Reya Dawnbringer..

Xerxes

• Ziyaretçi
Ynt: Yardım?
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 12:06:07 »
Yardım'a taşındı...
Connection losttan sonra servera girmeye çalıştınız o zaman blocked dediyse olabiliyor öyle, ama aradan bi süre geçtikten sonra denediniz de, cidden banlandıysanız admin ya da ownerın bi accnin ban nedenine bakması lazım...

bananaf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 12:08:40 »
Yardımınız için teşekkürler fakat oyunu daha yeni yükledim ve oyuna ilk girişim 10 dk önce fln.. Yani ban için bi neden olduğunu sanmıyorum.. Ayrıca yaklaşık 10 dk dır girmeye çalışıyorum ve hala bloke edildiğim gösteriliyor..

Umarım bir an önce açılır..

Saygılarımla,
Reya Dawnbringer..

Marinza

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2007, 21:39:49 »
eger anlattıgın gibiyse açılır die umuyorum ama açılcagından emin ol stafflar ilgilenir takma kafana (:

Tidus Dark

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2007, 22:12:18 »
Aynisi Banada Oldu 300-400 Saat Kullandigim Acc Me Yeni Bir Karakter Acim Dedim Ve Blok Yedim :(