Revolution UO

Spawn Yerleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aeneas

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 36
Spawn Yerleri
« : 21 Ağustos 2007, 12:53:40 »
 Rare binek spawn yerlerini sormak istiyorum.Sormak istiyorum derken random olarak sosaria üzerinde herhangi bir noktaya düştüğünü biliyorum ama bu random nokta genellikle dungeon lar mı oluyor?

Forumlardaki SS paylaşım bölümünde genelde tüm bineklerin dungeonlarda tamelendiğini gördüm.Şu an için de böyle bir genelleme yapmak mümkün mü?Aramaya önce dungeon lardan mı başlamalı?

Ya da mesela Forest Ostard ormanlık alanda Desert Ostard çöl yerlerde çıkıyor genellemesi mümkün mü?Yani hayvanlar,karakteristik özelliklerine göre mi spawn oluyor yoksa o da mı random?
Nemo me impune lacessit !

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
Ynt: Spawn Yerleri
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2007, 12:56:54 »
Rare binek spawn yerlerini sormak istiyorum.Sormak istiyorum derken random olarak sosaria üzerinde herhangi bir noktaya düştüğünü biliyorum ama bu random nokta genellikle dungeon lar mı oluyor?

Forumlardaki SS paylaşım bölümünde genelde tüm bineklerin dungeonlarda tamelendiğini gördüm.Şu an için de böyle bir genelleme yapmak mümkün mü?Aramaya önce dungeon lardan mı başlamalı?

Ya da mesela Forest Ostard ormanlık alanda Desert Ostard çöl yerlerde çıkıyor genellemesi mümkün mü?Yani hayvanlar,karakteristik özelliklerine göre mi spawn oluyor yoksa o da mı random?

Zindanlarda iki tane binek çıkıyor. Unicorn ve Nightmare

Eski resimler. Şuanki sistemde bu olay mümkün değil.

Rastlantısal, bir kural v.s. yok

Çevrimdışı - Freedom Biohazard -

• # Yörünge Dışı
  • 1543
  • - Emekli -
    • http://www.biohazards.jconserv.net
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2007, 13:32:36 »
Haritanin Her Noktasinda , Her Karesinde Çikma Şansi var , Dungeonlar da Dahil..

Bknz ; Geçenki Zost , Destardta çikmişti..

-- Moongate Yakini , Şehir Yakini , Kale Civarlari , vs vs vs Her yerde çikma şansi vardir ---
Biohazard Family...
/ Freedom Biohazard

(Theseus!)

http://www.imgloadtr.com/uploads/cf2025f335.gif

Faça

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2007, 13:41:26 »
dungeonlarda çıkma olasılığı varsa aramaya hiç gerek yok bırak gitsin allah aşkına saçmalık tam saçmalık olmuş.
bide bu sistem üzerinde oynamaya yapıyolar ya yazık.

Çevrimdışı - Freedom Biohazard -

• # Yörünge Dışı
  • 1543
  • - Emekli -
    • http://www.biohazards.jconserv.net
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2007, 13:45:56 »
Sana iki tane çikan yeri söylüyeyim , 2 gün önceki..

Trinsic Moongateden Düm Düz Aşaği ve Sonra sağa Döndüğümüzde , Hydrl Twi die bir vendor var , İce mid Orada çikti
sabah 07:00 daki Zost Ostard , O kadar Shakraya Bakmama rağmen , Aşaği Tarafinda çikmiş..

Ondan Önce de Gördüğüm , destardtaki Zosttu.

Belki Bir Gün Senin Evinin Civarinda bile çikabiir ;)
Biohazard Family...
/ Freedom Biohazard

(Theseus!)

http://www.imgloadtr.com/uploads/cf2025f335.gif

Çevrimdışı aeneas

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 36
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2007, 14:03:46 »
O zaman benim savım doğru değil.Yani hayvanların karakteristik özellikleri ve spawn yerleri.Ice Ostard'ın Ice Isle gibi yerlerde spawn olabileceğini düşünüyodum.Demek ki her binek her yerde çıkabiliyor.

Carlsberg Twilight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2007, 14:40:36 »
Az ve öz bu sistem teoriye ters pratikte 1 numara amma velakin teorisi olmayan bişiyin pratiğini napıcaksnki senin dediğin bizim istediğimiz sistemi ne yaparsan yap yapmıyolar alnı önüne kafası dikine...

Faça

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2007, 14:51:21 »
Sana iki tane çikan yeri söylüyeyim , 2 gün önceki..

Trinsic Moongateden Düm Düz Aşaği ve Sonra sağa Döndüğümüzde , Hydrl Twi die bir vendor var , İce mid Orada çikti
sabah 07:00 daki Zost Ostard , O kadar Shakraya Bakmama rağmen , Aşaği Tarafinda çikmiş..

Ondan Önce de Gördüğüm , destardtaki Zosttu.

Belki Bir Gün Senin Evinin Civarinda bile çikabiir ;)
Destardın içindemi dışındamı çıkmış?

Çevrimdışı Zengiinn

• # Yörünge Dışı
  • 1230
  • (-_-)....Yuhaa....
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2007, 04:04:58 »
ne dıosunuz ya ben gecen gun oyuna yenı gırmıstım bı baktım Stequan Twilight bana dıo olm bırak kasmayı senıne vın yanında zos cıkmıs :D:D brit 2 de
Zengiinn
                 Forever Twilight Zone
Çağatay

http://www.revolutionuo.net/forum/vendorlarimzengiinn-t23203.15.html

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2007, 08:20:55 »
Ya varya ben bu kadar sacma bı sıstem gormedım. Sımdı bırde stam bıtıyor. Harıtanın her karesınde cıkabılır ama harıtayımı gezcez bız hep? Stammı dayanır buna canmı dayanır. Gez allah gez sansına kalmıs. Ne kadar sanslı arkadaslarımız varkı evlerının onunde yada guıld kalelerınde yada kale ıclerınde yada arklarının evlerının onunde cıkan bıneklerı gorebılıyorlar. Şanslı çocuklar...!!!

Gecenlerde tameledıgımız ıce ostardda dıkkat ettım kalort olarak gelen bırını gordum. bır kısıde gate acılarak geldı ama acan kısı orada degıldı. Kesınlıkle emınım o gatenın oradan acılmadıgına. Suclama yapmıyorum sadece gordugumu soyluyorum.

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Çevrimdışı Crazy Tamer

• # Yörünge Dışı
  • 1172
  • Crazy Tamer
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2007, 10:07:43 »
Şans a dayalı bi sistem mesela dün 3 bineği 5dk sürmeden buldum.Ethernalı 4 saat aradım bulamadım.Böyle yani..

Çevrimdışı aeneas

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 36
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2007, 01:22:01 »
Bulduğunuz yerleri söyler misiniz?Bir haftadır neredeyse her binek için elimden gelen en hızlı şekilde dünya turu atıyorum ama 15 dakika geçmiyor ki biri bulup tamelesin bineği.

Bir kaç örnek verebilir mi tameleyen arkadaşlar?