arkadaslar altta yazdıgım sorunumu kısmen cozdum maıla dresım uzun zmaandır kulanılmadıgı ıcın kapanmıs ve regıster ettım yenıden aldım sımdı sıteden varolan accountumun sıfresını ve pın numarasını degıstırdıgım takdırde yenıdne aynı maıl adresıne gelırmı.ve sıteden hangı bolumden sıfremı ve pın numaramı degıstırme 0onay kodu ısteyebılırım yardıme dermısnız?
merhaba.
yaklasık 3yıl once actıgım acc mde sorun yok ama sıfreyı degıstırmek ıstedım aktıve ıcın aldıgım maıl adresıne gırdım ama acc yı aldıgım maıl adresım hata verdı uzun zamndır kullanmadıgım ıcın ısmı ve sıfreyı gırdıgım halde maıl adresıme gıremdım yahoo nun. gıremdıgım ıcınde oyun acc sıfremı degıstıremedım akvtıve sıfresı hatalı yahoo maıl adresıme gonderılıecegı ıcın.bunu msn de tolga beye ılettım oda bana prometeus a maıl atabılecegınızı onun ılgılenecegıbnı soyledı cok tesekkur ettım gayet guzel bır karsılık vererek GÖREVİMİZ dedi tolga bey işini gayet cıddıye alan ve bu zamana kadar tek basına yıkılmayan bırı oldugu ıcın benımle bu sekılde konusması hosuma gıttı acıkcası.maıl attım prometeusa acıklayıcı bır sekılde cevap gelemdı yaklasık 10 gundur oyunda poage attım defalarca prometeusa ve bır msn adresıne ulastım orda sorunumu anlatmaya calıstım ben sorunumu anlatıyor prometeusdan sadece 2 adet yazı karsılıgı alabıldım usteleyerek bu msn adresımı kımden aldın dıyor. sasırdım daha sonra oflıne oldu yada benı engelledı sanırım yada yogundu neyse.
bana bu konuda yardımcı olmanızı rica edıyorum sayın prometeusa pm den acc bılgılerımı yazacagım bılgınıze!!!