Revolution UO

Skill gelmıyo acaba Sag ust Köşedeki Şeyden Kaynaklanabılırmı

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ewolation

• Ziyaretçi
skill gelmıyo arklar sag ust kosedekı map papaerdoll chat ınveteroll help yazıyo acaba onun yuuznden skıll gelmem olasılıgı varmı baska bı sewerda oleydıde aklıma takıldı kesınlıkle 2 saatır ewa anatomy skılı gelmıyo yardımlarnı beklyıorum

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Ynt: Skill gelmıyo acaba Sag ust Köşedeki Şeyden Kaynaklanabılırmı
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2007, 16:00:12 »
eva anatomy macroya bırakarak kasılmıyor kapattılar o yüzden gelmıyor anatomy yi bndj basarak , eva yı buyu atarak kasacaksın
Prostartic
Frumpshkin

Ewolation

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2007, 16:02:10 »
saol kardesde ben bandaj basıyorum gene gelmıyo ph % kac acık eskı playerımda olmypusdakyendı sımdı bırakmsıtım 4 snedır sımdı yenı basladım bana bıraz oyun ıcınde yardımcı olursan sewınırım yalnız kaldım kımse yardım etmıyo spell book bıle bulamadım

Orion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2007, 20:28:27 »
saol kardesde ben bandaj basıyorum gene gelmıyo ph % kac acık eskı playerımda olmypusdakyendı sımdı bırakmsıtım 4 snedır sımdı yenı basladım bana bıraz oyun ıcınde yardımcı olursan sewınırım yalnız kaldım kımse yardım etmıyo spell book bıle bulamadım

Dostum bak bu server çok değişti ph % kaç açık bilmiyorum ama kapalı kolay gelmesede çok zorda gelmiyor.Spell book pazar alanında bulabilirsin satan birisini veya şehirlerdeki vendorlara bak (inscriptionları bulup istemen daha mantıklı çünki şehirdeki ve pazardaki vendorlar pahalı)Şehir dışındaki ev vendorlarını gez bu arada ne karakteri açıkcaksın ? Mage kasmak istiyorsan 50k veya 100k ya yakın paraya ihtiyacın var.Fisher veya İnscription kasarak başla hem kendi paranı kendin sağlarsın hemde istediğini bulursun.İyi eğlenceler.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2007, 20:39:10 Gönderen: Orion »

Çevrimdışı Ceset

• # Yörünge Dışı
  • 1067
  • ***Hour Amras Calafalas***
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2007, 20:31:12 »
valla ph % 70 acıkdır herhalde 85 saatde saatde gm tamer kastım =)