Revolution UO

stanecraft

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Evilshadov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 642
  • Çürük bir elma varsa sen de bunun yarısısın.....
stanecraft
« : 31 Ağustos 2007, 17:29:53 »
ewet bunada bi çözüm bulun :) yeni car actım stonecrafting skilline verdim orda sw skill ine verdi bunun için ne yapmalıyım (bu bizi aşabilir):P

.:::::Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare:::::.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
Ynt: stanecraft
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2007, 17:40:24 »
Stonecraft, uo patch'inden dolayı skills yerine gözüküyor , skill seçiminden seçilmiyor ,oyunda da gain alımı yok stonecraftın. Bir zamanlar provisioner vendorda , stonecraft kitabı satılıyordu, onu okuyarak stonecraft bilgi sahibi olup , carpentery yardımıyla stonecraft esyalarını yapabiliyorsun.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı Evilshadov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 642
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2007, 18:00:55 »
hmm dediklerini yaptım ama yinede şu an carpenter menüsünde yok ve teach ettirirken ismi başka geciyor

Xerxes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2007, 19:01:33 »
o swnin bir altınındakini ya da bir üstündekini seçince sw skillini alabiliyordun... aynı şey bi skillde daha vardı, yeni bir char acıp denemen lazım, 1 hafta sonra silersin o charı.. üsttekini mi alttakini mi secince sw veriyordu hatırlamıyorum cunku...

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2007, 19:47:52 »
hmm dediklerini yaptım ama yinede şu an carpenter menüsünde yok ve teach ettirirken ismi başka geciyor

Carpenter menüsünde değil zaten , bucs'taki carpenter shopta satılan mallet and chiesel adında bir tane tool var , ona çift tıklayınca açılıyor stonecraft menüsü. Ama stonecraft taşlarını satan vendor kaldırılmış sanırım.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Xerxes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2007, 20:30:40 »
evet o spawnlarla biri oynamış ama... Robert'a o kadar koydurtana kadar canımız cıktı ( Özellikle Gray'in...) geçen gün bi gittim stonecraft yapım dedim heveslendim tam, bi baktım yine vendor yok... Üstelik minoc banka içinde alakasız bir yerde de vendor çıkmış, o spawnları herhalde biri biraz yana taşıdı, diğerlerini fln da aktif etmeyi unuttu... Gm de yok oyunda olsa denk gelsek page atıcaz da 2 tık yapsalar spawna düzelcek.. Scp. de fln sorun olmaması lazım cunku Robert yeni duzeltmisti..

Çevrimdışı Evilshadov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 642
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2007, 15:11:00 »
sorun çözülmüştür alet yew şehrinde mevcuttur minoc şehrindende taşları temin edebilirsiniz