Revolution UO

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutombo

• Ziyaretçi
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
« : 02 Eylül 2007, 08:45:43 »
arkadaşlar ben oyuna yeni başladım daha yeni öğrenme aşamasındayım.Ben bi picpoket çar ksatım snooping 100 oldu ama
stealig nasıl kascağım konusunda bir bilgim yok.Eğer aranızda bunun bi kolay yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Şimdiden herşey için teşekkürler.

Xerxes

• Ziyaretçi
Ynt: arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2007, 10:12:53 »
Baska bir kasan kisi ya da 2 pc fln varsa bir char daha accan karsına...
O charın çantasında hiç item olmayacak, bomboş olcak... Sonra o charla gidip rune satın alcaksın mage shopdan.. Sonra thiefle o rune olan chara target al, use skill - stealing
                                                           last target macrosu yap... Cantasındaki runeları sırayla calar, caldıktan sonra ya tek tek geri vericen, ya da karsılıklı 2 charda thief olursa hiç vermene fln gerek kalmaz...
Bir de bu konuyu yardım alanına açman lazımdı, bir daha topic acarsan bu şekilde oraya açarsan ii olur, laf gelmesin sonra  ;)

Orion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2007, 10:24:16 »
Ghostmouse programı ile elinle tek tek yapmanada gerek kalmıyor.Sen Xerxesin dediklerini yap sonra ghostmouse programı yardımıyla uğraşmadanda kasabilirsin.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2007, 10:35:29 »
yoo stealin i direk adamın üstüne tıklayınca auto ne gelirse calıyor cantadan  sadece rune olacağı için

makroyu ayarla sadece stealingle üstüne tıkla adamın o çalar
Çevrimdışı.