Revolution UO

Gemide Balıkların Kaybolması

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Strafe

• Ziyaretçi
Gemide Balıkların Kaybolması
« : 13 Ağustos 2007, 17:20:47 »
Yaklaşık 5-6 saattir gemide oltayla balık kasıyordum ve macrodaydı oyundan 1 2 kere çıktım ve 3-4 save oldu ama balıklar hep yerindeydi. Sonra kesmeye karar verdim ama balıkları aldığımda 5-6 saatliği bırakın 5 dakikada toplanabilecek balık vardı gmye page attım ve silinemeyeceğini başkasının almış olabileceğini söyledi. Hiçbir gemiye yaklaşmadım ve kapım kilitliydi ayrıca açık denizdi. Bunun nedeni ne olabilir? Bir gm gelip mi silmiştir yoksa balıklar gemide silinebiliyor mu?

Strafe

• Ziyaretçi
Ynt: Gemide Balıkların Kaybolması
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2007, 15:01:27 »
Evet bugün kesinlikle emin oldum uzun yol bildiğim bir yerde 2 kere tur yaptım ve 4000 fish steak çıktı ?! Bir yetkili açıklama yapabilir mi?

Çevrimdışı -_Cosmaniac Omnipotent_-

• # Yörünge Dışı
  • 1440
  • Omnipotent
    • Omnipotent
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2007, 15:04:05 »
ilginç...
Omnipotent Family!! Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Son gülen sen olacaksın, doğru, çünkü geç anlıyorsun..
Pat pat pat değil bam bam bam...
Kaçacağıma ölürüm namusumla... Çünkü adımız belli, yolumuz
belli -!!!!!!!!!!!Omnipotent!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı Lykastos

• Üye
  • **
  • 190
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2007, 15:33:54 »
valla ben de bırakıyorum iki gündür hiç bişi olmuyor. bi kere salaklığıma tekneyi kaldırdım içinde balık varken o kdr :D
Gilthanas Ex'Burn

Çevrimdışı blakess

• Kıdemli Üye
  • 1042
  • Her gün birinizi, bir gün hepinizi !
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2007, 14:49:48 »
benim de 10000 tane flan res scroll kayboldu yerde. mesela yerde 7000 tane war 2 dk içinde kayboluması gerkir ama sen bi tane daha yaptgn içn değişio 7001 oluyo. Sende kasarken kaybolmamıştır kasmayı bıraktıgn an kaybolmştr.

Chuwu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2007, 16:09:49 »
sanırım yere bırakılan itemlerlerin kaybolmasıyla ılgılı oynama yapılmıstı.ustuste konsada bellı zman sonra kayboluyordu.
Cünkı away olarak bırakılan bır cok ıns karakter asırı sekılde para kaldırdıgından(multı ıle)