Revolution UO

Thief

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Methos

• Ziyaretçi
Thief
« : 27 Temmuz 2007, 20:42:11 »
80 den sonra hırsız ne ile kasılıyor bi fikri olan wr mı hic gelmez oldu da 80 olunca

Kalo

• Ziyaretçi
Ynt: Thief
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2007, 09:49:31 »
ne cevap bekliosun ki
energy field ile kasılır gibi bişi mi?
thief in yapabildiği yegane davranış çalmak. çalarak kasacaksın. 80e kadar nası kastıysan..

Galdor..

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2007, 09:50:51 »
hmm. daha büyük bişiler çalmayı dene belki yardımı olur dicem ama saçma
bencede aynen dvm et gelir..

Methos

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2007, 01:51:24 »
ne cevap bekliosun ki
energy field ile kasılır gibi bişi mi?
thief in yapabildiği yegane davranış çalmak. çalarak kasacaksın. 80e kadar nası kastıysan..

post kac oldu biraz daha ıkın.serverda bi tane çalınan item yk.içki war rune war .sen mageyi tek büyü ile mi kastın akılsız.

runeden sonra içki ile kastım ve gelmeye başladı arkadasın yardımı ile.yardım postuydu bu gereksiz insan seni.

Cyber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2007, 02:09:59 »
Sana tavsiyem runerecalle kas gelir..

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2007, 03:27:50 »
topic acmak icin topic aciyor adam ya  :o

varmi bole bir mantik..
iyi o zaman fishing nasil kasilir yani palamutta bir yere kadar tutulur kardesim sole goller yapsinlar icinde sazani hamsisi kalkani olan hahahah gulduruyor bu insanlar beni  ;D
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..

Methos

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2007, 13:50:06 »
a akılsızlar siz yazmaya devam edin boş boş şeyler.rune kasarken 10 kusur saat 0.1 ya geldi ya gelmedi.sonra gittim cantayı içki ile doldurdum ve gelmeye başladı.denize attıgın olta ile çekebilecegim seyi ben secebilseydim sadece harita çekerdim palamutla falan ugrasmazdım.anladın mı? anlamamışşındır kesin.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2007, 13:51:04 Gönderen: Methos »

Methos

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 12 Eylül 2007, 13:51:55 »
topic acmak icin topic acsaydım genele bişeler yazardım cok az kont edilen yardıma acmazdım

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2007, 17:59:16 »
kullandigin kelimere dikkat et. burada sen hic kimseye "akılsızlar" diye hitap edemessin.
bu kullandigin kelimeyi bir an once duzelt yoksa ayni sekilde hitaplara magruz kalirsin.
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..

Çevrimdışı bonovagiller

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 21
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2007, 18:12:51 »
50-100 arası rune taşı ile kastım. sende öyle yap gelir. macroya bırakabiliyorsun bunu biliyorsun dimi? tavsiyem multi client ile kas serbest nasıl olsa artık. herkes açıyor.
Allah'a Kitaba küfür eden adamı gm yaparsan, kendini peygamber ilan eden adamı mod yaparsan server bu hale gelir tabi. Bakalım daha neler göreceğiz