Revolution UO

multi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wepha

• Yeni Üye
  • *
  • 31
multi
« : 28 Eylül 2007, 20:43:22 »
ya gençlik bisüre oynamadım oyunu da... multi ne demek ya nedir nasıl yapılır zararlımıdır yararlımıdır? biri zahmet olmıcaksa bilgi verebilirmi?

Claude?

• Ziyaretçi
Ynt: multi
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2007, 20:53:36 »
Multi;
 Birden fazla client açan yazılımdır. Bu serverda "yasak" denmesıne rağmen, asla bir yaptırım uygulandığını göremedik.
Yüzlerce page attık...

demekki: serbest..

Çevrimdışı wepha

• Yeni Üye
  • *
  • 31
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2007, 21:17:45 »
iyide bunun başka bi yöntemi de var program açmaa gerek yokki... yasakmıydı ya:D doğrusu bilmiyordum ben 1 kere yaptım ama bi arkadaşıma akıl vermiştim 3karakterle birlikte scrool yazıodu adam... neyse bığışlayın beni. o ark şu an oynamıor zate bıraktı.. çok kasıo bilgisayar zaten birden çok açınca benim yöntemle... zararlı ayrıca kota yı da fazla yer OLM::: para mı yok herkesde 50 m var en az haala para kasıolar adamın biri abi reg alcam char kascam para pls diincede 10k bile vermiolar (istisnalar kaideyi bozmaz yardımcı olanlara teşekkür...) kısaca maadem yasakmış kullanmayalım gitsinbe..:)

hede hödö.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2007, 00:40:15 »
windows kullanıcı yöntemiyle açtığın clientlar cpu'nu yer bitirir. ;)

Nocure

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2007, 02:29:40 »
Multi Client güzel bişey

bir tek oturumda istediğin sayıda client açmana olanak tanıyan bir yardımcı program.

Client yazılımındaki açıklardan yararlanan amatör-profosyonel yazılımcılar amaçları doğrultusunda yazılımla oynarayak veya hiç yazılıma dokunmadan alternatif yollar üreterek bu olayı gerçekleştirirler.

USB modem kullanmadığın sürece bir yazılım yardımına ihtiyaç duymadan da bu özellikten yararlanabilirsin ;)

kendindenprenslibeyazat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2007, 05:43:29 »
adamın biri abi reg alcam char kascam para pls diincede 10k bile vermiolar

gecenlerde abimin birine lordum gp pls dedim.tamamen geyiğine ama ,adam cıkardı 200k verdi var böyle yardımsever ouncularımız.Çoğalırlar inşallah eheh ;D

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2007, 05:53:20 »
karbon kagıdı mısalı. araya kac tane koyarsan tek kalemde o kadar fazla sayfada yazı yazarsın. uretım meselesı. Garıp bişiiii sen bulasma. garip ve kotu bişii.

Cıssssssss.... dıkkat et  ;D
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2007, 05:54:13 Gönderen: Lord Of Darkness »

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E