Revolution UO

Acc

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mateos ExBurn

• Ziyaretçi
Acc
« : 17 Ekim 2007, 16:53:50 »
Daha once playere hakaretden banlandığı icin acılan bir accm vardı ilk sucunda banlanmıştı cünkü , bu acılan acc daha sonra nedenini bilmediğm bir şekilde benim oyunda online olamadığım zamanlarda banlanmış ,

acc: Pistons nedenini öğrenmek istiyorum benim off olduğum dönemde banlanmış

ayrıca Suffering isimli de bir accsi vardı kuzenimin buda biz online olmuyorken banlanmış kuzenimin guild tanıdıklarının soylediğine göre de guild chatde **Hacked** gibi bir yell geçmiş banlanmadan once

gereklerinin yapılmasını arz ederim , prometheus ve roberte ilgileri icin simdiden tesekkür ediyorum

hede hödö.

• Ziyaretçi
Ynt: Acc
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2007, 02:02:41 »
zor gibi duruyor. daha önceki buna benzer konularda, bu olayın kanıtlanamamasından doğan sebeplerden ötürü yardım edilememişti.

Najanivera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2007, 02:12:04 »
Daha once playere hakaretden banlandığı icin acılan bir accm vardı ilk sucunda banlanmıştı cünkü , bu acılan acc daha sonra nedenini bilmediğm bir şekilde benim oyunda online olamadığım zamanlarda banlanmış ,

acc: Pistons nedenini öğrenmek istiyorum benim off olduğum dönemde banlanmış

ayrıca Suffering isimli de bir accsi vardı kuzenimin buda biz online olmuyorken banlanmış kuzenimin guild tanıdıklarının soylediğine göre de guild chatde **Hacked** gibi bir yell geçmiş banlanmadan once

gereklerinin yapılmasını arz ederim , prometheus ve roberte ilgileri icin simdiden tesekkür ediyorum

Sayın Mateos ExBurn ;

Sanıyorum ki Pistons adlı charınız staff a küfür nedeni ile banlanmıştı.Buda sizin söylediklerinizden yola çıkılarak oluşturulan bir yol izleyeceğimiz anlamına geliyor ise,hack yedikten sonra staff a küfür bahanesi ile charınız kapatılmış demektir.
Bu gibi bir durumda malesef ki birşey yapamıyoruz.
Ama en kısa zamanda sizlere Pistons adlı charınız hakkında bilgi wereceğim bu topic altına.

Saygılarımla...

Mateos ExBurn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2007, 21:51:26 »
Sayın Mateos ExBurn ;

Sanıyorum ki Pistons adlı charınız staff a küfür nedeni ile banlanmıştı.Buda sizin söylediklerinizden yola çıkılarak oluşturulan bir yol izleyeceğimiz anlamına geliyor ise,hack yedikten sonra staff a küfür bahanesi ile charınız kapatılmış demektir.
Bu gibi bir durumda malesef ki birşey yapamıyoruz.
Ama en kısa zamanda sizlere Pistons adlı charınız hakkında bilgi wereceğim bu topic altına.

Saygılarımla...

Sayın Najanivera İlginiz İçin Cok Teşekkür Ediyorum ,

Pistons ilk başta North Guildine hakaretden kapanmıştı ve acılmıştı sonra neden banlandığını bilmiyorum :)
Sufferinge gelince sanırım orda staffa hakaret var cünkü guildchatdede küfür etmiş alan kişi ama loglar filan okunursa kuzenimin guild arkadaslarının dediğine göre pslerini filanda silmiş charın yani biz bişey yapmadık bunu açıklığa kavusturalım :) tekrar teşekkür ederim

Çevrimdışı -Dréad ßiohazard-

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 37
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2007, 12:47:02 »
Tolga işin gücün yokmu '' Real Life'' a dön yavrucum (:
'' Gölge kadar sessiz , karanlık kadar belirsizim ''
Dread ßiohazard
Biohazard Family
Ne kadar Uo'yu bırakmış olsamda Biohazard bir oyunun Parçası değil , Biohazard Bir Aile..

Psychodelic

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2007, 14:45:21 »
Tolga işin gücün yokmu '' Real Life'' a dön yavrucum (:

((: