Revolution UO

uo hesabı alamadım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hun

• Ziyaretçi
uo hesabı alamadım
« : 16 Ekim 2007, 12:20:45 »
kaıt formunu doldurduğum halde herhangi bi onay maili alamadım  uo hesap almak istiyorum ..
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..
saygılarımla hun

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: uo hesabı alamadım
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2007, 12:21:46 »
ewet item res attılar yeni playerler gelmek istiyor ama sistem bozuk ne yazıkkı 1 haftadır düzelten yok kotu
Çevrimdışı.

-The_Blacksk.lee-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2007, 13:05:47 »
belki önemsiz kutuya gelmiştir oraya da baktn mı .? hem yahoodan alman daha ii olablr

hun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2007, 20:11:39 »
önemsiz kutusunada baktım gelmedi ayrıca yahoo dan da müracaat edebilirmiyim bilmiyorum zira t.c. kimlik numaramı falan verdim tekrar müraacaat yaparsam problem olmazmı çünkü bilgiler aynı olacak.. ilgili yöneticilere ulaşmak mail linki verirseniz belki onlara ulaşarak bu sorunu aşabilirim

hun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2007, 20:15:47 »
alma boşver

3 yıllık bir aradan sonra dank etti uo ya dönmeliyim  :( gereksiz alakasız oyunları oynamaktan bıktım

Çevrimdışı Javier Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • 1045
« Yanıtla #5 : 16 Ekim 2007, 20:26:00 »
ok
yine,yeni,yeniden JvR
Because i am JvR
Sekban-i Cedit...

JvR's Production

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #6 : 16 Ekim 2007, 20:33:42 »
sistemde bir sorun war hun 1 haftadır boyle yetkili kişilere mail atıldı donduklerinde çözücekler
Çevrimdışı.

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2007, 21:42:32 »
valla bi hafta falan oldu bende üye oldum bana da aktivasyon kodu gelmedi maildendir dediler.bende içinde ttnet mailinde bulunduğu 4 ayrı mail adresinden üye oldum hiç birine aktivasyon kodu gelmedi.yetkili olduğunu zannettiğim birisi seni yetkililere ilettim cevap gelir dedi.4 gün oldu hala cevap gelmedi robert e mail at dediler ona da mail attım o da ilgilenmedi.msn e ekle dediler onu ekledim kabul etmedi.önemsiz postalara da gelmiyor.herhalde kimse player istemiyor...... ohh be ne dolmuşum ama....   ;D

hede hödö.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2007, 02:14:45 »
Google'a taşıdığımız mail sistemimizden sonra sunucudaki mail kayıtlarını değiştirmeyi unutmamız mail gönderimi konusunda yaklaşık bir haftalık problem oluşmuştur, an itibariyle sistemde gerekli düzenlemeler yapılmış ulaşmayan mailler tekrar gönderilmiştir. Bildiriniz için teşekkürler.

hani gözden kaçar diye.

Najanivera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 18 Ekim 2007, 02:18:12 »
kaıt formunu doldurduğum halde herhangi bi onay maili alamadım  uo hesap almak istiyorum ..
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..
saygılarımla hun

Sayın Hun ;

Bu konu hakkında sizden önce birçok topic açılıp konu orada dewam ettiği için sözlerime orada bakmanızı öneririm.

Teşekkür ederim.

Saygılarımla...