Revolution UO

Sesi açınca fare yavaşlıyor

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lvarlik

• Ziyaretçi
Sesi açınca fare yavaşlıyor
« : 25 Aralık 2007, 19:05:22 »
Arkadaşlar oyunun sesini açınca farem yavaşlıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? ***s Legacy versiyonu yüklü ve patch yok. Çünkü patch yapınca grafiklerde acayip sorunlar oluyor. Ayrıca bir iki tane fazladan grafik var haritamda ve bazı kişilerin oyun içinde girdiği yerlere ben giremiyorum.

Neyse asıl sorun sesle ilgili. Başta bunun sebebini öğrenmek istiyorum. Neyden kaynaklandığını bilen var mı ?

Bilgisayar performansıyla ilgili sorun olacağını zannetmiyorum. MSI NX 8600 GT ekran kartı var...

Not: Bu konunun aynısı mevcut; fakat çok eski ve çözüm bulunmamış...
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2007, 19:05:45 Gönderen: lvarlik »

Mateos ExBurn

• Ziyaretçi
Ynt: Sesi açınca fare yavaşlıyor
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2007, 01:17:37 »
Ultima Online Cok Kücük Bir Oyunda Olsa Dikkat Ettiysen CPU nun Büyük Kısmını Harcar Cünkü Bazı Oyunların Yapısında Dll Dosyalarında Yapılandırma Yeterli Değildir . Sesi Acınca Mouse'un Yavaslaması Sesleri Yüklerken CPU'yu daha Cok Kullanmasından Bence. Senin Dediğin Gibi Performansla Alakası Yok UO'nun açığı.

4Gb ram Kullanıyorum yine kasıyor performansla alakası yok

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2007, 02:17:06 »
tabiki internet hızınızda bi etken bende ofiste oynarken açıom sesi tık olmuyo evde ama yavaşlıo künkü evdeki net kablo 1gb 10ytllik olan :Dayrıca laptop 512 ram ve sempron 3600

lvarlik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2008, 22:47:45 »
çözümü bilen var mı ??

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2008, 23:06:16 »
Aos'u Dene Aynı Pc De Bide??

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2008, 08:55:03 »
Çözümü Yok Maalesef..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)