Revolution UO

ne saçma bir iş

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
ne saçma bir iş
« : 07 Ocak 2008, 11:01:09 »
var olan bir acc min sıfresını degıstırmeye calısıyorum pın ve guvenlık kodu olmadıgı halde olmayan pın kodu ve guvenlık kodlarını yanlıs gırdınız dıyor.
dıger bır acc me baktım onun sıfresı ve pın kodu var ama guvenlık kodu yok ama degısme ıslemı sırasında guvenlık kodu var olarak gorunuyor anlamdım bu nasıl bır ıs olmayan seyler ıcın var dıye nıye gorunuyor yoksa yenımı cıktı bu guvenlık kodları kı 5 tane acountum var sımdıye kadar hıc bırınde guvenlık kodu kullanmadım halde guvenlık kodu var olarak gorunuyor? yardımcı olan ve bır bılgısı olan kısı varmı?
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2008, 11:18:00 Gönderen: sansezin »

lvarlik

• Ziyaretçi
Ynt: ne saçma bir iş
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2008, 15:33:07 »
ben de güvenlik kodunu ve pini sıfırlamak istiyorum ama bir türlü olmuyor... bana da bir çare ?
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2008, 17:52:26 Gönderen: lvarlik »

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2008, 03:36:37 »
bende pini sıfırlamak istiyorum...  8)

Çevrimdışı soccer

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 406
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2008, 05:10:13 »
O ACC NİN SENİN OLDUĞUNA EMİNMİSİN? HACK OLMASIN?
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2008, 05:11:24 »
bu adamın işi gucu hackdir.. hacıbumbala guddy falan filan bu adamı atın ya...

*SuB-ZeRo*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2008, 10:43:08 »
Atın gitsin :)

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2008, 15:25:54 »
var olan bir acc min sıfresını degıstırmeye calısıyorum pın ve guvenlık kodu olmadıgı halde olmayan pın kodu ve guvenlık kodlarını yanlıs gırdınız dıyor.
dıger bır acc me baktım onun sıfresı ve pın kodu var ama guvenlık kodu yok ama degısme ıslemı sırasında guvenlık kodu var olarak gorunuyor anlamdım bu nasıl bır ıs olmayan seyler ıcın var dıye nıye gorunuyor yoksa yenımı cıktı bu guvenlık kodları kı 5 tane acountum var sımdıye kadar hıc bırınde guvenlık kodu kullanmadım halde guvenlık kodu var olarak gorunuyor? yardımcı olan ve bır bılgısı olan kısı varmı?

Açıkcası beni ikna edemedin acc lerinin senin olduğu hakkında eğerki accler senin ise kayıt maili diye bir mail var.Şifremi kaybettim bölümünden tüm şifrelerini kayıt mailine göndertirsin.Orda güvenlik kodu,pin,şifre hepsi yazar Eğerki... ACCLER SENİN İSE....???

lvarlik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2008, 17:54:14 »
ahaha komediye bak. eğer adam çaldığı hesabın olayını burada çözmeye çalışıyorsa koca bir YUH !

umarım öyledir ve cezası verilir.

öyle değil de günahını aldıysak affola; ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. kimse gelip bana demiyor hack yaptın diye...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2008, 17:54:54 Gönderen: lvarlik »

Çevrimdışı soccer

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 406
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2008, 20:58:07 »
ahaha komediye bak. eğer adam çaldığı hesabın olayını burada çözmeye çalışıyorsa koca bir YUH !

öyle değil de günahını aldıysak affola; ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. kimse gelip bana demiyor hack yaptın diye...

Acclerim üstüne iddaya girerim onun değil...
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2008, 01:47:02 »
bılader hacıbumbalanın gercek adı kudret dır ve ızmırlıdır ben artvınlıyım ve adım zıyadır her gordugune baba dem ıstersen demekkı zamnında kı unutamamıssın hacıbumbalayı ve guddy kı helal olsun ona.
sımdı ben 3 yıl oncekı oyunu bırkan bır arkadasdan aldım bu carı maıl adresını her seyını bılıyorum ama maıl sıfresını bılmıyorum ve su anda cocuk moldovyda unıverste okuyor.hack olsa burdan nıye ugrasayım ey cahıl kısıler zaten kullanıyorum ben kı olumpusdan berıdır almıstım ve revo acıldıgı zaman ve sımdıye kadar defalrca sıfreyı degsıtırdım yazdıgımı ıyı okursanız analrsınız dıyorum kı sıfreyı degıstırecegım en son sıfreyı degsıtırdıgımde boyle bır sorun vermedı pın zatı yokdu ama pın varmıs gıbı gorunuyor ben bunu soyluyorum sız mneler sacmalıyorsunuz ben bır bakıma yıne hallederım cocuk gelır yıne burya bır sekılde halladerım ama sızın zrılamanız sıze kalır.

Tierra Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2008, 01:48:43 »
Bi dakika yanlış anlaşılmasın Ziya abinin(Sansezin) herşeyine kefilim çok yakından tanıyorum.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2008, 01:49:18 Gönderen: Tierra Glider »

Tierra Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2008, 01:51:46 »

İnsanları önce tanı , sonra yargıla. Ziya abi bu serverın en eski 10 playerından birisi. Hackle felan işi olmaz.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2008, 01:52:07 Gönderen: Tierra Glider »

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #12 : 09 Ocak 2008, 12:02:00 »
yanlısım varsa pardon ama 3 yıl önce bırakmıs arkadaşın benim bildiğim belki yanlış biliyorumdur duzeltin ama 3 ay kullanılmayan bir hesap kapatılmaz mı...

Nİcholas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 09 Ocak 2008, 12:09:23 »
yanlısım varsa pardon ama 3 yıl önce bırakmıs arkadaşın benim bildiğim belki yanlış biliyorumdur duzeltin ama 3 ay kullanılmayan bir hesap kapatılmaz mı...
benimde yanlışım varsa düzeltin ama aynı şey bendede oldu sadece 1 sene bıraktım çarlarıma geri dödüğümde hepsi zaman aşımına uğramıştı...Bİldiğim kadarı ile 3 yılda o çarların silinmiş olması gerekmiyor mu?

Tierra Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 09 Ocak 2008, 15:49:08 »
Chara girildiği için zaman aşımına uğramaz.