Revolution UO

ne saçma bir iş

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
Ynt: ne saçma bir iş
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2008, 18:24:31 »
girdiği chara o zaman neden acaba  şifre değiştirme ihityacı duyuyorki...

Çevrimdışı *ScHuStEr Yerguis*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 529
  • THe Kharadun's
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2008, 23:24:04 »
girdiği chara o zaman neden acaba  şifre değiştirme ihityacı duyuyorki...

char hacıbumbala tarafından hack yedıgı ıcın

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
« Yanıtla #17 : 10 Ocak 2008, 00:40:26 »
yanlısım varsa pardon ama 3 yıl önce bırakmıs arkadaşın benim bildiğim belki yanlış biliyorumdur duzeltin ama 3 ay kullanılmayan bir hesap kapatılmaz mı...
kardes crın gercek sahıbı 3 yıl once oyunu bıraktı zıya abı sen kullan dedı ben sureklı kullanıyorum bır cok defa sıfresınıde degıstırdım ama sımdı degsıtıremıyorum olay bu ne hackınden bahsedıyorsun sen yahu ıyı okumuyorsunkı 3 yıl hıc gırmedık dıye bır sey yazmısmıyım okusana bır yoksa nıckının gereğinimi yapıyorsun anlamadım?
sıfremı degsıtrmemın nedenı ıse hack yedım o carla bır arkadsımın boyalrını cldılar ben yuk altında kaldım ve acc dekı skıllerın yıne hack olup sıfılarnmasın dan korktugum ıcın yenıden sıfre koymak ıstıyorum ama serverın oyle bır halı varkı su anda bır sorununu yzıyoprsun adamlar okumadan lerınden uydurupneler neler yzıyo9rlr bıor sey bılıyorsan yardım et yaz bır sey kısmenın yad hıc bır seyın avukatlıgını kımse sıze vermedı kızdım ama ya...

Çevrimdışı soccer

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 406
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
« Yanıtla #18 : 10 Ocak 2008, 01:09:20 »
robert yazın girilmeyen acc leri sıfırladı?  ::) Yalanlar zinciri gibi geldi gözüme neyse...
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...

Tierra Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 10 Ocak 2008, 02:20:58 »
robert yazın girilmeyen acc leri sıfırladı?  ::) Yalanlar zinciri gibi geldi gözüme neyse...

Cevabın burda sanırım.

kardes crın gercek sahıbı 3 yıl once oyunu bıraktı zıya abı sen kullan dedı ben sureklı kullanıyorum bır cok defa sıfresınıde degıstırdım ama sımdı degsıtıremıyorum olay bu ne hackınden bahsedıyorsun sen yahu ıyı okumuyorsunkı 3 yıl hıc gırmedık dıye bır sey yazmısmıyım okusana bır yoksa nıckının gereğinimi yapıyorsun anlamadım?
sıfremı degsıtrmemın nedenı ıse hack yedım o carla bır arkadsımın boyalrını cldılar ben yuk altında kaldım ve acc dekı skıllerın yıne hack olup sıfılarnmasın dan korktugum ıcın yenıden sıfre koymak ıstıyorum ama serverın oyle bır halı varkı su anda bır sorununu yzıyoprsun adamlar okumadan lerınden uydurupneler neler yzıyo9rlr bıor sey bılıyorsan yardım et yaz bır sey kısmenın yad hıc bır seyın avukatlıgını kımse sıze vermedı kızdım ama ya...

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2008, 03:17:37 »
evt arkadaşının boyaları calındıkdan sonra şifresini değiştirmene sevindimde kesinlikle önceki olaylardada sen yoqsundur dimi.. önceki olaylarıda hackleyen kişi yapmıstır.. hackleyen kişide ne hikmetse charın şifresini filan değiştirmemiş  hayret verici..
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2008, 03:24:17 Gönderen: PisLiCk »

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2008, 17:38:01 »
evt arkadaşının boyaları calındıkdan sonra şifresini değiştirmene sevindimde kesinlikle önceki olaylardada sen yoqsundur dimi.. önceki olaylarıda hackleyen kişi yapmıstır.. hackleyen kişide ne hikmetse charın şifresini filan değiştirmemiş  hayret verici..
arkdas benı hackleyen kısı benım zaten sıfremı bılıyordu ama benım ortak oldugum bır arkadasın yanı hortıbal(hakan) ın evındekı boyaları benım acc ıle gırıp hackledı boyalrı aldı bende buna kızdım ve sıfreyı bır daha kımsenın kullanmasını sıtemdıgım ıcın ugrasıyorum analdıkmı sımdı?

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2008, 01:07:34 »
o kadar kişiyi hackledikten sonra acaba artık değiştirmenin bir önlemi varmı hem o ortak kullndıgın  kişinin kendi accsi yoq mu acaba neden kendi charı ile yapmıyorda hep nedense ne hikmetse senin charla yapıor valla hiç akıl verici değil kusura bakma ama...

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 529
  • THe Kharadun's
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 11 Ocak 2008, 02:00:27 »
o kadar kişiyi hackledikten sonra acaba artık değiştirmenin bir önlemi varmı hem o ortak kullndıgın  kişinin kendi accsi yoq mu acaba neden kendi charı ile yapmıyorda hep nedense ne hikmetse senin charla yapıor valla hiç akıl verici değil kusura bakma ama...

yaa pıslık bı sorunun mu var hala anlamıs deılsın char hack yedı charın sıfresı deıstırcek sansezın bı daha chara gırmesın dıe hala konusuosun ıstedıgımızı evımıze ortak ederız etmeyız sana mı sorcaz yaa alla ya  >:D

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #24 : 11 Ocak 2008, 02:27:50 »

yaa pıslık bı sorunun mu var hala anlamıs deılsın char hack yedı charın sıfresı deıstırcek sansezın bı daha chara gırmesın dıe hala konusuosun ıstedıgımızı evımıze ortak ederız etmeyız sana mı sorcaz yaa alla ya  >:D

ben sizin eve ortak etmenize karısamam.. ama benim demek istediğim sey arkadaş diyorki ben  charı ortak kullanıyordum benim arkadaşımın evindeki boyları aldı bende  o yuzden şifremi değiştirmek isityorum diyor....

Burda o kadar konuda hacibumbala ve sansezim adlı charalra suclamalar yaptılar ordadamı acaba bu charlar hacklimiydi... kendisi forumlara takılan biri diyemezmiydi o charlar bana ait ama yapılan işlerden benim bir alakam yoq charım hacklenmiştir... şimdiden özür dilerim derdi... ama Suzdu şimdide diyorki charım hacklendi..

Kusura bakmayın ama bana göre tmammen sacmalıkdan başka birşey değil.. onları yapan insan bunuda yapar huylu huyundan vazgeçmez...

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 529
  • THe Kharadun's
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 11 Ocak 2008, 02:36:55 »
ben sizin eve ortak etmenize karısamam.. ama benim demek istediğim sey arkadaş diyorki ben  charı ortak kullanıyordum benim arkadaşımın evindeki boyları aldı bende  o yuzden şifremi değiştirmek isityorum diyor....

Burda o kadar konuda hacibumbala ve sansezim adlı charalra suclamalar yaptılar ordadamı acaba bu charlar hacklimiydi... kendisi forumlara takılan biri diyemezmiydi o charlar bana ait ama yapılan işlerden benim bir alakam yoq charım hacklenmiştir... şimdiden özür dilerim derdi... ama Suzdu şimdide diyorki charım hacklendi..

Kusura bakmayın ama bana göre tmammen sacmalıkdan başka birşey değil.. onları yapan insan bunuda yapar huylu huyundan vazgeçmez...

devam et kımın kım oldugunu bılıoruz bız senın soylemene gerek yok calınan boyalarda bızım boyalarımız yanı seni alakadar edermı sansezini tanıorum oyle bırsey yapcak bı adam deıl kımın kım oldugunu bılmeden konusmak anlamsız

NOT: ONCE TANİ SONRA YARGILA!!!!!      ;)

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #26 : 11 Ocak 2008, 02:47:49 »
kusura bakma ben yargılamm ben sadece aralardaki kopuklukları sölerim bana göre ben bir yerimden laf filn uydurupda yazmadım ortalıkda gecen seylerdeki seyleri yazdım o konuda benim sorunum yoq istiyen istediğin yerinden anlar olayı...

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
« Yanıtla #27 : 11 Ocak 2008, 22:43:15 »
kusura bakma ben yargılamm ben sadece aralardaki kopuklukları sölerim bana göre ben bir yerimden laf filn uydurupda yazmadım ortalıkda gecen seylerdeki seyleri yazdım o konuda benim sorunum yoq istiyen istediğin yerinden anlar olayı...
yav sen ne geveleıyorsun neden bahsedıyorsun sansezın hakkında kım hangı kanıtla bırlıkte hack suclaması yapmıs yada benı kötülemiş sen cocukmusun yoksa kafan mı ıyı.
bunu bır tek sana anlatıryoyrum acık bı rsekılde bırde anaokuluna yenı gıden cocuklara anltırım aynı senın gıbı.
sımdı 3 yıl once bır arkadas bana bu accountu verdı tamam mı anladınmı he de gercı anlamamıssındırda sureklı soracam sevıyenı anlamıs bırı olarak neyse abısı sonra bu cocuk oyunu bıraktı bu accountta balıkcı carı bs carı mıner carı kasılı oldugu ıcın ben sureklı gırıyordum anladınmı buraya kadar anlamamıssındır da neyse decvam edıyorum pıslıck abisi sonra hakan(hortibal) ile kudret (hacıbumbala) kavga edıyor bana gelıyor ve su esyalrı ordan al abı dıyor bende boyle bır seyı yapamayacagımı soyluyorum hakan(hortibal)evındekı ortak lıstesıne bakıyor ve benden balıkcı carımı kullanması ıcın ıstedıgı carın ortak oldugnu goruyor ve gırıyor ve esyalrı alıyor sımdı anlayabıldınmı anlamadıgına adım gıbı emınım yada bırını cagırda o okluyup anlatsın sana kapasıtene gore neyse bu accountumu yemın edıp bundan sonra kımseye sıfreyı vermeyecegım deyıp yenıden sıfre almak ıstedım pın ve guvenlık sıfresı olamdıgı halde eskı pın kodu ve guvenlık kodları yenılerıyle bırbırnıne uymuyor hatası verıyor ben bunu anlatmaya calısıyorum sen neler sacmalıyorsun kısme yokmu alsın su cocugu burdan ya....

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #28 : 12 Ocak 2008, 02:37:41 »
Bak cnm...
sen lafı nerenden anlıyorsun ben onu bilmiyom asıl..
1- hacibumbala senin charın dimi.. bu char her seyin altından cıkıyor...
2- bu olaylar yaşanırken senin bu charında  vala hacklemiydi..
3- sen charına bu kadar suclama yapılrken nie bir yorum yatmadın..
4- Bu hacibumbalanın olaylarını sen yapmadın mı?

nokta...
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2008, 02:38:13 Gönderen: PisLiCk »

Çevrimdışı soccer

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 406
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
« Yanıtla #29 : 12 Ocak 2008, 16:46:46 »
Tak tak tak!!

Tartışma bitti, mahkeme 27 Kasım 2009 tarihine ertelendi.. Sanıklar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalacak: Sansezin gözlemlencektir.
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...