Revolution UO

Yha Bu Nedir Help plz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
Yha Bu Nedir Help plz
« : 23 Ocak 2008, 11:57:42 »
Yha ßu nedir? britteki domuzlrdan bir turlu kurutulamicakmiyiz ßiz Cezam bitti Yine girdim 3000 bin Tohbe Yaziktr Gunahtir O CarLa Kufur etmedim Yine  >:D
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2008, 17:57:23 Gönderen: Bojinov Duchovny »

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
Ynt: Yha Bu Nedir Help plz
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2008, 12:18:44 »
etmisindir sana yapıştırmıslar .kufuru hadi hadi daha gencsin atlatırsın bunuda.. ;D

#Horti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2008, 12:27:27 »
hahahadashdshdsfuhdshashdsfhdsfhdsfhdashdsfhdsfhhuashdsfhhuhs Yuhlayın bunu taşlayın..

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2008, 13:58:33 »
Arkadaşlar, .kufur sisteminde hatalar olabilir, küfür olmayan bazı kelimeleride küfür olarak algılıyor olabilir diye düşünüyorum. Dikkat ederseniz forumdada var böyle bir durum, küfür olmadığı halde bazı kelimeler otomatik olarak yıldızlanıyor. Ama anladığım kadarıyla buda bu sistemin tuzu biberi. Buna owner'dan başka kimse bişey yapamaz.

Ama şunu isteyebiliriz. Kişi bu cezayı aldığı zaman, kendisine bir pencere ile, "şu sözünüzden dolayı bu cezaya çarptırıldınız" şeklinde bir mesaj gitse en azından ilk sefer için fena olmaz. Çünkü dediğim gibi bazı kelimeler küfür olmadığı halde küfür olarak algılanıyor olabilir.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2008, 14:00:35 »
etmisindir sana yapıştırmıslar .kufuru hadi hadi daha gencsin atlatırsın bunuda.. ;D
Sen Ne Diyorsun yha sdf  8)

Çevrimdışı Cosmaniac Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 680
  • Omnipotent Family!!
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2008, 14:03:00 »
Arkadaşlar, .kufur sisteminde hatalar olabilir, küfür olmayan bazı kelimeleride küfür olarak algılıyor olabilir diye düşünüyorum. Dikkat ederseniz forumdada var böyle bir durum, küfür olmadığı halde bazı kelimeler otomatik olarak yıldızlanıyor. Ama anladığım kadarıyla buda bu sistemin tuzu biberi. Buna owner'dan başka kimse bişey yapamaz.

Ama şunu isteyebiliriz. Kişi bu cezayı aldığı zaman, kendisine bir pencere ile, "şu sözünüzden dolayı bu cezaya çarptırıldınız" şeklinde bir mesaj gitse en azından ilk sefer için fena olmaz. Çünkü dediğim gibi bazı kelimeler küfür olmadığı halde küfür olarak algılanıyor olabilir.

HÜRMETLER.

Benim bildiğim, staff konuşmalrı takip edip kendisi atıyor oyuna girince..
Omnipotent Family!!
Ben kötü olmak istemedim, hayat beni böyle yaptı..
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Omnipotent Family!!
Cosmaniac Omnipotent, Head Of Omnipotent!
Son gülen sen olucaksın, doğru çünkü geç anlıyorsun!!

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2008, 14:21:46 »
Benim bildiğim, staff konuşmalrı takip edip kendisi atıyor oyuna girince..

Bunu bilmiyordum, konuşmalar kayda alınıpda staff geldiği zaman kontrol ediyor olabilir doğru. Ama böyle bir durumla staff kadrosunun şu durumda baş edebileceğini zannetmiyorum, mutlaka bir sisteme bağlıdır diye düşünüyorum.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2008, 14:52:21 »

HÜRMETLER.

*SuB-ZeRo*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2008, 14:53:38 »
Bence .kufur sistemi çok iyi birşey zaten gm okuyup domuzlara atıyor domuzlara giren kişilerde sürekli küfür eden kişiler neredeyse haftada 1 domuzlardalar.Küfür etmemeyi öğrenecekler.

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2008, 14:57:55 »
Arkadaş Sistem Var Galiba. Kufur etmedigim halde 3000 bin Tohbe nasiL Ekleyebilir anlamiş Deqilim  ::)
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2008, 16:00:59 Gönderen: Bojinov Duchovny »

Çevrimdışı *ScHuStEr Yerguis*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 529
  • THe Kharadun's
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2008, 15:23:58 »
Arkadaş Sistem Var Galiba. Kufur etmedigim halde 3000 bin saat nasiL Ekleyebilir anlamiş Deqilim  ::)

3bın saat mı puhaha 3 bın tovbe olmasın hasan sen kufur etmeden durmazsın jailde kufur edersen bı jail daha yersın  ;)

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2008, 16:02:14 »
3bın saat mı puhaha 3 bın tovbe olmasın hasan sen kufur etmeden durmazsın jailde kufur edersen bı jail daha yersın  ;)
                                               la Etmedim Küfür Fln Vlla Kendi Kafasina Göre Tohbe Ekliyor Olaya ßak Hep Ayni Terane Bıktım.  >:D

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2008, 16:15:50 »
len işte ne guzel bıktırıyor seni artık etmediysende sistemden alacaklı olursun   ;D

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2008, 17:08:50 »
Bunu nezarathaneye atmak lazım ne küfür ediosun nan Ohhh atanın ellerine sağlık ::)

Şaka maka biyana geçmis olsun kardesım .
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2008, 17:09:20 Gönderen: Antalya/Çallı »

Bojinov Duchovny

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2008, 17:59:13 »
len işte ne guzel bıktırıyor seni artık etmediysende sistemden alacaklı olursun   ;D
             Komik OLdugunumu Saniyorsun ? ߀nce=Hayır..  ;)