Revolution UO

clientle ve server ilgili sorular

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dark_soul

• Ziyaretçi
clientle ve server ilgili sorular
« : 25 Ocak 2008, 11:58:08 »
selamlar uzun bi aradan sonra,yaklaşık 4 sene :),tekrar uo ya döndüm,clientle ilgli bi kaç sorunum var

-Uo:ml yükledim dün, full patch yaptim sonra revonun yeni connectoru ile baglandım,2 girisimden 1inde hata verdi uo,journal açilmiyodu,bügün ml yi sildim tekrar yükledim patchleri yapmadan,artık ilk girişte hata vermiyor ama diğer sorunlar devam ediyor.

-Journal hala açılmıyor,yazdığım yazılari enter a basmadan göremiyorum,yani sol altta çikmasi gereken yazılar çikmiyor,aynı şey macro yazarkende oluyor,mesela say>guards macrosu yazarken guards yazısı gözükmüyor yazdığım halde ama macro normal çalişiyor,uo.config den ayrıca değişiklik yapmakmı gerekiyor?

-diğer sorumda inscriptionla ilgili,dün gece 11.30-12.00 civari res scroll yazıyodum ortalama 4-4.5 sn de 1 res scroll yazarken, sabah bu süre 7.5-8 sn civarinda oldu,bunun sebebi nedir?

-kuluçka ve yumurta olayı yok galiba,yakın zamanda eklenmesi düşünülüyomu,yoksa veterinery skilli bi işe yaramıyor şu an galiba?

-player sayısına göre spawnlar az ve aşırı zor yerdeler bence,umarım yakında düzenleme getirilir

Şimdilik bu kadar.

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
Ynt: clientle ve server ilgili sorular
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2008, 14:08:55 »
cnm client ile ilgili sorunlar senden kaynaklanıyor sanırsam cunku bizde pek bu sorunlar yok..

Veteriner skiili calışmıyor dediğin gibi yumurta kulucka sistemide yok..

aslında spawnlar işini bilenler için cok rahat ve cok kolay bir derecede tek sorun spawnlarla ilgili gruplaşmadır.. eger bir gurpda yer bulamazsan kolay kolay binek alamazsın..