Maksat fizzle ve clumsy-poison-teleport aslında..
Gidipte corppor atmaya çalışmak değil
Archery toplu savaşta etkili ve tek başına pvm yapmanı sağlıyor
Sende haklısın , doğru bir düşünce aslında , fakat şunu düşünmemiş olabilirsin...
Deri set giydiğin zaman 25 armorun olucak 60 mage , 40 eva ile atıcağın koruma büyüleri , hiç bir işe yaramıyıcak , sadece deri set giymiş bir durumda olucaksın , corppor atmak önemli olan değil , koruma büyülerinin güçlü olması önemli değil mi ? Adam sana bir vurduğunda 30 alacağına , 60 almasına göz yumabiliceksen ki zannetmiyorum karar senindir.
Archer o kadar bencede şart değil , oyunda maddi durumuna güveniyorsan 100 yapmanı öneririm , 15 heavy gerçekten iyi vuran bir silah fakat , yavaşlığıda çabası.
Oynarkenki skiller ve statlarım ,
Warlock karakter ;
100 Mage
100 Fenc
100 Tactic
100 Poi
100 Anatomy
80 Healing
75 Eva
45 Medi
Ben mage robe sevdası yüzünden , evayı 75 yaptım bu size kalmış birşey , medi daha önemli diyorsanız mediyi 55-60 yapıp , evanızıda ona göre oranlıyabilirsiniz.Medi ile çok zorluk çekmiyordum , saten bir süre sonra alışıyorsunuz tahmini ne zaman mananızın biticeğini ne kadar zamanda mediye basmanız gerektiğini.
Warrior karakter;
100 Sw
100 Tactic
100 Poisoning
100 Healing
100 Parry
95 Healing
80 Archery
25 Magery
Bu skiller çok fonksiyonludur
İstiyorsanız poiyi 80 yapıp archeryi 100 yapabilirsiniz , 25 magery yerine , 40 magery yapabilirsiniz.
Warlock stat: Önerim meditation skillinize göre oranlarsanız sizin için daha sağlıklı olur örneğin;
Benim warlock karakterimde , meditation 45'di.Mana ihtiyacım olduğu için..
90 95 40'tı.
Warlock : İdeal olaraktan...
100 100 25...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...