Revolution UO

Uyarı Alanlar İmza ve avatar koymaıyor ya da değiştiremyior

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParSalion

• Ziyaretçi
Ynt: Uyarı Alanlar İmza ve avatar koymaıyor ya da değiştiremyior
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2008, 17:18:22 »

Uyarı almamanız için elimizden gelen tüm uyarıları yapmanıza rağmen uyarı almak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
[/b][/glow]

Hiç bir şekilde katılmıyorum Adam gider ana bacı muhabeti yapar yazısını editlersin bizim yazımızda ne bir uyarı ne bir kasıt var gel de hemen uyarıyı çak Size verilen yetkileri halil abinin dediği gibi kişisel görüşlerinize ters geldiği ya da zıt kaldığınız için bu tip yetkinizi kötüye kullanmanız hiç de yakışı kalmıyor
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2008, 17:19:22 Gönderen: ParSalion »

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2008, 17:29:46 »
Hangi küfür editlenmiş bana link verin lütfen. Görevi kötüye kullanmakla ne alakası var, niye başkaları uyarı almıyor da siz alıyorsunuz? Hatayı artık birazda kendiniz de arayın.

Çevrimdışı Theseus Bio^dark

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 180
  • - мєçнυℓ ѕαηıкℓαя -
« Yanıtla #17 : 06 Şubat 2008, 17:41:55 »
Arkadaşları mantıklı buluyorum sayın mod arkadaşlar şahsen yeni bir üyelik almak hiçte zor değil bunu sizde biliyorsunuz.Bu tür kısıtlamaların kalkması gerek bence.Ayrıca ilk uyarı alan bir kişinin uyarısını sadece siz görseniz daha hoş durur.Yada toptan herkesin uyarısını kaldırınız.Karar sizin fikir bizim.

ßιя υмυTTυя уα$αмαк...! - | ѕα∂αкαT ѕєνgιуℓє, ¢єѕαяєT ιTιßαяℓα, ιнαηєT ιηTιкαмℓα...!

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 06 Şubat 2008, 17:44:55 »
Herkes düzgün ve seviyeli konuşsa, seviyesiz tartışmalara girmese, ona buna sanallığın vermiş olduğu zevk ile küfür etmese de bunları yapmamıza hiç gerek olmasa?

Çevrimdışı Theseus Bio^dark

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 180
  • - мєçнυℓ ѕαηıкℓαя -
« Yanıtla #19 : 06 Şubat 2008, 17:47:16 »
Herkes düzgün ve seviyeli konuşsa, seviyesiz tartışmalara girmese, ona buna sanallığın vermiş olduğu zevk ile küfür etmese de bunları yapmamıza hiç gerek olmasa?

İnanınki forumda tartışması zevkli oluyor bazen :) Tabi sınırı aşmadan ama sınırı aşanlara direk block atabilirsiniz.Hiç hoş durmuyor uyarı falan.Birbirini çekemeyen insan çok hep bu yüzden tartışma çıkıyor.Büyümemiş adam sendromu :)

ßιя υмυTTυя уα$αмαк...! - | ѕα∂αкαT ѕєνgιуℓє, ¢єѕαяєT ιTιßαяℓα, ιнαηєT ιηTιкαмℓα...!

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 06 Şubat 2008, 17:52:41 »
Hangi küfür editlenmiş bana link verin lütfen. Görevi kötüye kullanmakla ne alakası var, niye başkaları uyarı almıyor da siz alıyorsunuz? Hatayı artık birazda kendiniz de arayın.

Edilen kufuru goz ardı edip hic bir şekilde işlem yapılmadını size kanıtlarsam Söylemlerinizden ve sanki size iftira atıyormuşum gibi insanlar içinde bende bıraktığınız kötü durum için benden özür diliycek ve cezamı hafifleticekseniz 2 saniyemi almaz koymam Ama gel gör ki Ben sizde ki o vicdani hürriyeti göremiyorum.!

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 06 Şubat 2008, 18:17:09 »
P.m'den at bakalım bir bakayım merak ettim. Ayrıca hiç tanımadığın bir insan hakkında vicdansız gibi laflar etmek yakışmıyor. Önyargını kaldır ondan sonra tekrar konuşabiliriz, çünkü dediklerinin çok tersinde biriyim.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 06 Şubat 2008, 21:32:12 »
siz gene bir yana . neden aldığınızı biliyorsunuz .
ben onu da bilmiyorum . alıştım da zaten .

http://www.revolutionuo.net/forum/kendi_resimleriniz-t6534.2220.html

Linki tıkladığınızda anlarsınız neden uyarı aldığınızı.
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Biohazard Family

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 785
  • - The Biohazard -
« Yanıtla #23 : 06 Şubat 2008, 21:38:08 »
Alıntı
Ok By, yazdım uyarı aldım diyen arkadaşa sesleniyorum. Ok By yazmanın ve buna benzer ,hiçbir anlamı olmayan,sadece kalabalık yapan cümleler kuranları uyardık,sizin bu uyarıyı farketmemiş olmanız alacağınız uyarıyı değiştirmez.

üye olurken ki Sözleşmede " Ok bY " Diyemezsiniz yazmamaktadir.

ve forumun hiç bir yerinde " ok by " kelimesini Yazamazsiniz yazmiyor.
Gidiş Yönünde Arkandan Rüzgar Esmiyorsa Yelkenlerin Yönünü Değiştirme Zamanıdır...

Biohazard Family - Patron

- Serverda Cok Kiral türedi.. -
- Giden Yolunu Alir , Kalan Yerini Bilir..! -

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
« Yanıtla #24 : 06 Şubat 2008, 23:18:00 »
en Mantıklı ben aldım uyarıyı Adama (edit//booker) ;D ama pis gaza gelmiştim bunu derken  ;D
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 00:02:20 Gönderen: booker »

Çevrimdışı Angelica ExBurn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 68
« Yanıtla #25 : 06 Şubat 2008, 23:31:16 »
(edit// booker) dedim diye direk block .

booker . neyse . . .
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 00:01:52 Gönderen: booker »
" 'Özgürlük’ diyerek, ‘demokrasi’ diyerek kırmızı beyaz bayrağı yeşile boyamak isteyenlere kandın ey halkım, affetmem sizi! "

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #26 : 06 Şubat 2008, 23:33:05 »
Ben saglam demişdimde yedim o yuzden pek sorun olmadıda bu profil düzenlmesi filan o pis vurdu beni :-\

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 06 Şubat 2008, 23:47:13 »
Hayır paşam o bişi değil burjuva dönemi gibi uyarısı olanlar olmayanlar giib sınıfalara ayrıldık  uyarıdır nihayetinde sana verilmesi yeterli kısıtlamaların anlamı ne ben niye imzamı değiştiremeyeyim ki hala fuzuli bi uyarı aldıgım hatta uyarıyı neden aldıgımı dahi tam bi acıklama bile yok .

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
« Yanıtla #28 : 06 Şubat 2008, 23:58:09 »
Hayır paşam o bişi değil burjuva dönemi gibi uyarısı olanlar olmayanlar giib sınıfalara ayrıldık  uyarıdır nihayetinde sana verilmesi yeterli kısıtlamaların anlamı ne ben niye imzamı değiştiremeyeyim ki hala fuzuli bi uyarı aldıgım hatta uyarıyı neden aldıgımı dahi tam bi acıklama bile yok .

hav hav harbi snein durumun  cok daha zor allah kolaylık versin 8)

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 07 Şubat 2008, 00:00:04 »
ParSalion, size P.M.'den neden uyarı verdiğimizi hatırlayamadığımı belirtmiştim. Daha sonra merak ettim araştırdım ve buldum. Şimdi aşağıya yazıyorum. Siz karar verin haklı mı uyarı aldınız yoksa haksız yere mi...

Alakası yok biz oyunda her türlü pisligi madenci kesmekten reskill yapmaktan adamı soteye almaktan guilde alıcaz diyip kesmekten bahsettik ama küfür etmek den bahsetmedik yada bunu kendi karakterimizle örtüşmedigini söyledik ama insaların da bi tahammül noktası var helede karşındaki beyinsiz cahilin tekiyse artık hakaret kaçınılmaz oluyo.

Saygılar
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 00:00:49 Gönderen: booker »
The person you've called,is busy now..