Revolution UO

Uyarı Alanlar İmza ve avatar koymaıyor ya da değiştiremyior

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
Ynt: Uyarı Alanlar İmza ve avatar koymaıyor ya da değiştiremyior
« Yanıtla #30 : 07 Şubat 2008, 00:13:27 »
herkes diline sahip cıkacak her aklına geleni yazarsanı sonuçarına katlanırısnız.

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 07 Şubat 2008, 08:51:09 »
ParSalion, size P.M.'den neden uyarı verdiğimizi hatırlayamadığımı belirtmiştim. Daha sonra merak ettim araştırdım ve buldum. Şimdi aşağıya yazıyorum. Siz karar verin haklı mı uyarı aldınız yoksa haksız yere mi...

Saygılar

Hah Süper işte tam olarak o yazı yüzünden uyarı aldım yani siz bana pm yoluyla o yazıyı attınız bu sebepten uyarı aldınız diye tabi sildim ben o ayrı mevzu Bunun alasını söyleyenlerin yazısı hiç bir uygulamaya kalmadan editleniyor (Belalıma göre iftira atıyordum  >:() ki bu konuyu kanıtladım !!!  Bazılar icin gösterilen sözlü uyarı esneklik, bize niye sağlanmıyor?  bence hala metinde uyarı alacak dozda bir hakaret olmadıgını hatta kimseye hakaret edilmedigini düşünüyorum.

İnsanlar icinde beni olmayan birşeyi yaptınız gibi gösteriyor izlenmi bıraktınız Hani demiştim ya ben siz de yaptıgınız hatayı telafi edecek veya bende bıraktığınız kötü izlenim (iftiracı) için özür dileyecek vicdani hürriyeti göremiyorum demiştim de "önyargılı olma dediniz pm yolu ile ulaş bakarız dediniz" ya bakmak sadece görmekmiş sizin için size cevabı verdim öyle kaldı. Sizle ilgili ne kadar iyi bir gözlem yaptıgımı tekrardan görmüş oldum teşekkürler.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 08:56:32 Gönderen: ParSalion »

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 07 Şubat 2008, 11:49:20 »
ParSalion,size P.M. yoluyla da belirttiğim gibi bizimle ilgili görüşleriniz tamamen kendi tasarrufunuzdur. Forum kurallarına göre yazmış olduklarınız uyarı gerektirmekte olduğu için uyarı aldınız. Forum kurallarına uymayan herkes gerekli cezaya katlanır.
The person you've called,is busy now..

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 10 Şubat 2008, 21:21:16 »
imzamızı değiştiremiycekmiyiz şimdi ?

Çevrimdışı PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 2373
  • Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
« Yanıtla #34 : 10 Şubat 2008, 21:26:10 »
evet...

Singularis

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 14 Şubat 2008, 14:30:14 »
adam bi cevap falan verme gereği duymuyoda.burdan devam edin diyo.