ParSalion, size P.M.'den neden uyarı verdiğimizi hatırlayamadığımı belirtmiştim. Daha sonra merak ettim araştırdım ve buldum. Şimdi aşağıya yazıyorum. Siz karar verin haklı mı uyarı aldınız yoksa haksız yere mi...
Saygılar
Hah Süper işte tam olarak o yazı yüzünden uyarı aldım yani siz bana pm yoluyla o yazıyı attınız bu sebepten uyarı aldınız diye tabi sildim ben o ayrı mevzu Bunun alasını söyleyenlerin yazısı hiç bir uygulamaya kalmadan editleniyor (Belalıma göre iftira atıyordum
) ki bu konuyu
kanıtladım !!! Bazılar icin gösterilen sözlü uyarı esneklik, bize niye sağlanmıyor? bence hala metinde uyarı alacak dozda bir hakaret olmadıgını hatta kimseye hakaret edilmedigini düşünüyorum.
İnsanlar icinde beni olmayan birşeyi yaptınız gibi gösteriyor izlenmi bıraktınız Hani demiştim ya ben siz de yaptıgınız hatayı telafi edecek veya bende bıraktığınız kötü izlenim (iftiracı) için özür dileyecek vicdani hürriyeti göremiyorum demiştim de "önyargılı olma dediniz pm yolu ile ulaş bakarız dediniz" ya bakmak sadece görmekmiş sizin için size cevabı verdim öyle kaldı. Sizle ilgili ne kadar iyi bir gözlem yaptıgımı tekrardan görmüş oldum teşekkürler.