Revolution UO

bandaj!!!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
bandaj!!!
« : 11 Şubat 2008, 06:39:59 »
uo nun güncellenmiş halinde bulunan siyah bölgeleri giderebilmek için tam 2 gün boyunca süren ızdırabın ve uğaşmanın  sonunda patch yapmadan oynamaya karar verdim.

Bu defa da 6.0.5 versiyonda oynarken ayarlarda bulunan ve bandageself (veya bunun gibi birşey) şu anda yok.tek tuşla bandajı halledebiliyodum.Formda arama yaptım ama bu konu ile ilgili bir şey bulamadım (doğru aramamış olabilirim). şu anda oyun patch siz bu durumda tek tuşla bandaj yapabiliyormuyuz??? bilgisi olan var mı???

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
Ynt: bandaj!!!
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2008, 14:16:20 »
Last object + waitfortrag + target self  ;)   Ben bildim bileli bunu kullanıyorum.  (:

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2008, 15:13:09 »
Tek tuşla bandaj basabilmen için ; "http://www.revolutionuo.net/hakkimizda/dosyalar.php" sitemizden "Revolution Reloaded 0.1c" clientini kurman gerekmektedir .Bu clienti kurduğunda options menüsünde Bandajself makrosunu görmen mümkün .İyi oyunlar ...

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2008, 20:05:59 »
Tek tuşla bandaj basabilmen için ; "http://www.revolutionuo.net/hakkimizda/dosyalar.php" sitemizden "Revolution Reloaded 0.1c" clientini kurman gerekmektedir .Bu clienti kurduğunda options menüsünde Bandajself makrosunu görmen mümkün .İyi oyunlar ...
ama bu dediğin client patch tam yaptığın zaman kullanılıyor. ben sorunlardan dolayı patch yapmadım ( mecburen ) bu nedenle 5.0.3a yı kullanıyorum.

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2008, 21:55:44 »
ama bu dediğin client patch tam yaptığın zaman kullanılıyor. ben sorunlardan dolayı patch yapmadım ( mecburen ) bu nedenle 5.0.3a yı kullanıyorum.
İyi de 0.1c de patch  yapmana gerek yok ztn  :-\ anlamadım nasıl yapıyosun ama  :) neyse inşallah çözersin sorununu ..

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2008, 02:12:53 »
patch tam yaptım siyah bölgelerin kenarlarından geçiyorum :)
başka çare yok