Revolution UO

.transfer

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Julius

• Ziyaretçi
.transfer
« : 08 Haziran 2006, 11:49:11 »
Bu komut kapatildimi bilen varmi dun kullaniyordum bugun kullanamiyorum denedigimde bu şahsın banka kasasi bulunamiyor,yakinda oldugundan eminmisiniz diye bişeyler zirvaliyor

Ryujin_Ex'Burn

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2006, 12:08:19 »
Transfer edeceğin karakterin en az 15 adım yakınında bulunmalısın .

Kibrit

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2006, 12:13:53 »
Bendede Aynı Şey Oluyo ve Aktarmak İstediğim Karaktere giremiyorumda Böle Bi Acc Yok Dio Ama Acc ye Giriorm Karaktere Tıkladığımda Dio nie Acep

Ryujin_Ex'Burn

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2006, 12:53:26 »
:smt017

KillBill Fontana

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2006, 13:17:52 »
Alıntı yapılan: "Ryujin_Ex'Burn"
Transfer edeceğin karakterin en az 15 adım yakınında bulunmalısın .

Bleck

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2006, 13:40:04 »
Yere at gir karakterinle al yafs :D  :smt016

Julius

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2006, 13:45:43 »
demin britte valo setle 2 m para aktardim yere atarak hafif yusuf oldum  :D

Bleck

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2006, 13:54:10 »
Olm britte aktarırsan 3,5 olursun yewde maginciada yanyana koycan  aktarcanalal :D :D  :smt019

Lord Reggie

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2006, 15:04:22 »
brith te denedigini pazar alanında denemede... :)

Bleck

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2006, 15:22:27 »
Zauhahua pazar alanında 215651651 defa item aktarmışımdır.Ciddi ciddi kimse çakmıyor yafs :D  :smt016

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
.transfer
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2006, 22:51:21 »
Britteki veya minoctaki kutulara safe box koymayı dene. Ben öyle aktarıyorum accden accye. Acc içindeki charlarıma pazar alanında .transferle rahatça aktarabiliyorum.

Çevrimdışı Gallant

• Üye
  • **
  • 698
.transfer
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2006, 23:08:23 »
Transfer edeceğin karakterlerin ikisinin de ; aynı bankadan işlem yapması gerekli  :wink:

Örneğin: Mahallecocugu adlı demirci karakterimden Yavuzhan isimli savaşçı karakterime 3 adet Altından yapılmış tam zırhımı aktarmak istiyorum.Mahallecocuğu adlı karakterimin bankasını en son Minoc bankada açmıştm ve orada bırakmıştım.Yavuzhan isimli karakterimle esyalarımı temin edebilmem için, Minoc bankaya gelip ".transfer " komutuyla bu işlemi gerçekleştirebilirm. Yalnız her bir eşyayı aktarabilmek için 250 gp bankaya havale parası ödüyosunuz.
Yani 21 (esya miktarı) x 250 gp (havale ücreti ) = 5250gp ödüyorum :D

Herhalde yeterli bir açıklama olmuştur  :smt019
Düşmanlarınıza korkmadan karşı koyun.Ölümünüze sebep olsa da doğruyu söyleyin.Güçsüz olanı koruyun ve yardım edin.Bu sizin yemininizdir...!

Twilight = Kardeşlik
 Gallant Twilight
  Mowgli Twilight

Çevrimdışı Dome Taren Colegreo Wud

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 554
.transfer
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2006, 12:22:23 »
sağlam dostluklar kur :D

Foracc

• Ziyaretçi
.transfer
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2006, 13:46:28 »
Alıntı yapılan: "Maserati Catlakgil"
Britteki veya minoctaki kutulara safe box koymayı dene. Ben öyle aktarıyorum accden accye. Acc içindeki charlarıma pazar alanında .transferle rahatça aktarabiliyorum.

Bankaya safebox nasıl yerleştiriyoruz acaba? komutu nedir? yeniyim de biraz  :deimos:

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
.transfer
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2006, 22:12:30 »
Alıntı yapılan: "Foracc"
Alıntı yapılan: "Maserati Catlakgil"

Bankaya safebox nasıl yerleştiriyoruz acaba? komutu nedir? yeniyim de biraz  :deimos:

Bankaya koymanı tavsiye etmem kaybolma ihtimali var. Safeboxları tinker karakterler yapıyor. Yeni bir tinker karakter açarsan bile yapabilirsin. Skill istemiyor fazla. Bankanda olursa cantana alırken falan kaybolma ihtimali var. Brit bankanın altında bi kahvehane gibi bi yer var orada yerde normal metal kutular var, oraya safeboxunu koyarsan sabitlenmiş olur. Kimse açamaz kaldıramaz.