Revolution UO

Dying W i s h

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Kıdemli Üye
  • 1001
  • ^^
Ynt: Dying W i s h
« Yanıtla #150 : 15 Haziran 2009, 05:03:14 »

''başkasından üstün olmanın onurlu bir yanı yoktur. asıl onur, kişinin eski halinden üstün olmasından gelir."

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #151 : 15 Haziran 2009, 05:11:44 »
Arkadaş kapının önünde duruyor, hatta sadece resmi koysan, derdim ki sizinle dost olmuş pasazadelere dalıyor :P Bilmiyorum ya dediğim gibi dostluk sözkonusu değil, bizim tek dostumuz Burn'out loncasıdır...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Kıdemli Üye
  • 1001
  • ^^
« Yanıtla #152 : 15 Haziran 2009, 05:17:42 »
gece boyunca beraber takıldılar sizin eve dostlardı falan onu belirtiyim dedim bab teşekkür ederim bilgi verdigin için bazı loncalara soyleyınce ya terslenıyoruz yada ilgilendik diyip savuşturuyorlar :) kolay gelsin
''başkasından üstün olmanın onurlu bir yanı yoktur. asıl onur, kişinin eski halinden üstün olmasından gelir."

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #153 : 15 Haziran 2009, 18:09:47 »
gece boyunca beraber takıldılar sizin eve dostlardı falan onu belirtiyim dedim bab teşekkür ederim bilgi verdigin için bazı loncalara soyleyınce ya terslenıyoruz yada ilgilendik diyip savuşturuyorlar :) kolay gelsin

Hocam yanlış anlama söz konusu... Kimse guıld olarak burn out hariç dostumuz değildir... Sabah saatlerinde saat 4 civarlarında action atarken sizlerle beraber action ettik.. DÜşman oalrak takıldık ki öyle olmasıda lazımdı.. Ben size dalarken paşazadelerden 2 kişininde size dalması ve bana dalmamasıyla bir alakam söz konusu olmamıştır... Herkezin kendi fikridir... Evin içinde değildim o ss de zaten sonrasında o kişiyi banladım ve aranıza alarak kestiniz... Oyun içerisinde de ettiğiniz laflar sonrasında bu başlığa yazı yazmanızı anlamadım ben... Neyse ortada yanlış anlama vardır eve dost edilmemişlerdir asla olamazlar böyle birşey söz konusu olamaz... Not : Eve ortak değilim...
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2009, 20:53:30 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #154 : 16 Haziran 2009, 21:05:25 »
olayın açıklaması şudur :

sasu cuiviene o eve ortaktır.
ve sasu cuiviene'nin accountu "hossman" tarafından hacklenmiştir.

hossman, o acc ile girip paşazadeleri eve dost etmiş olabilir.

(oyuna bir süredir girememekteyim, oldukça bir süre de giremeyeceğim gibi duruyor. sadece tahminimdir.)
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #155 : 16 Haziran 2009, 21:13:26 »
Hayır tahminin yanlış. Kimse free değildir, çünkü eve girer girmez hemen banladım. Zaten orda birisi ölüydü diğeri viladeusuda attım... Kargaşa sırasında evin kapısını açtım eve girmeye çalışmıştım, o sırada beni ablukaya almaya çalışmalarınadn eve girmiştir o şahıs sonrada zaten diğeri ölüydü ve ölü olmayan playeride attım evden girer girmez... Hatta diğer elemanıda kendileri evin önünde kestiler evden attığım için aralarında kaldı...
Dying Wish

Immortal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : 23 Haziran 2009, 21:35:08 »
Neyın acıklmasını yapıyorsunuz ıstedıgınıze dalar ıstedıgınıze dalmazsınız... Kişisel menfaatlerimiz ön planda... gerisini sallayınç

Çevrimdışı Rodion

• Yeni Üye
  • *
  • 38
    • E-Posta
« Yanıtla #157 : 10 Nisan 2010, 21:52:03 »
Burası guildin genel konusu galiba :) Bugün Dying Wish Hakkında öğrendiklerim (:

1) Aralarında Pvp'den 1 vs 10 anlayan playerlar var.(Dikkatinizi çekerim beni 10 kişi kestiler cok fena itemim gitti vah vah durumu filan değil olay :D 1vs 10 yaparken buradan iyi pvp- kötü pvp çıkarımı yapıyor. )
2) Sağır ve Dilsiz değillermiş. Baya baya konuşanları var. Numaracılar var yani (:
3) Guild'e app almıyorlarmış.(!)

Çok ilginç bir guild vesselam.

Çevrimdışı Nonserviam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 468
  • Robinho Fenerde..PARDON Yanlış anons.
    • UNITIMSAH
    • E-Posta
« Yanıtla #158 : 10 Nisan 2010, 22:14:15 »
bu guildden değilim ama dikkatimi çektin

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,40953.210.html

burda bu guilde başvurmuşsun :)))

red mi ettiler ? =)))
Alıntı yapılan: belalim
Anlamsız muhabbetlere döndüğü için kilitlenmiştir.

Çevrimdışı Rodion

• Yeni Üye
  • *
  • 38
    • E-Posta
« Yanıtla #159 : 10 Nisan 2010, 22:59:04 »
evet işte onun üzerine yazdım. 10 kişi, 10 dakika kovalayıp kestiler. sonra (kaçtığım için olsa gerek) pvp bilmemekle itham edip reddettiler. üstelik de app leri guilde almıyorlarmış. app değilsen 1) bi adama 10 kişi zaten dalmazsın. 2) oyun halidir dalabilirsin. birer kere vurur zaten yatırırsın 10 dakika kovalamazsın :) dedimya ilginç bir guild işte.

Çevrimdışı Nonserviam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 468
  • Robinho Fenerde..PARDON Yanlış anons.
    • UNITIMSAH
    • E-Posta
« Yanıtla #160 : 10 Nisan 2010, 23:00:57 »
evet işte onun üzerine yazdım. 10 kişi, 10 dakika kovalayıp kestiler. sonra (kaçtığım için olsa gerek) pvp bilmemekle itham edip reddettiler. üstelik de app leri guilde almıyorlarmış. app değilsen 1) bi adama 10 kişi zaten dalmazsın. 2) oyun halidir dalabilirsin. birer kere vurur zaten yatırırsın 10 dakika kovalamazsın :) dedimya ilginç bir guild işte.

belki rp yapıyorlardır kalelerine dost ediceklerdir seni hani kalelerine  ;)
Alıntı yapılan: belalim
Anlamsız muhabbetlere döndüğü için kilitlenmiştir.

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #161 : 10 Nisan 2010, 23:05:56 »
"app"lik ile bir adama 10 kişi dalma arasında herhangi bir bağ görmüyorum. Dalarım.
10 dakika da kovalarım 100 dakika da, bizim seviyemizi değerlendirmeni istemiyoruz; ha bizim hakkımızıda bi' fikrin varsa ki pek umrumuzda değil onu paylaşacağın platformun yazdığın platform olduğunu düşünmüyorum.
Konuşanları ise bana özel mesaj ile iletirsen sevinirim.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı 2-Pac

• Kıdemli Üye
  • 1812
  • vaov
« Yanıtla #162 : 11 Nisan 2010, 16:48:22 »

öncelikle, 10 dakika kovalamadık ve 2 kişiydik. kovalarken de gayette gülüyorduk. 1.yanında cure bulundurursan belki bi'gün şirinleri görebilirsin 2.
zaten itemin yok ki ağlayasın, neyin peşindesin 3.
kuyruk acını, harlem'in dediği gibi başka bi' platform da dindirebilirsin 4.
daha fazla kendini rezil etme, oyununa bak 5.
Schila - Replica - Afrojack

Çevrimdışı kcomeby

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
  • i'm kind of a big deal
    • E-Posta
« Yanıtla #163 : 12 Nisan 2010, 14:00:38 »
5 saat aynı guilde daldık sonrada sırtımı bir duvara yasladığım anda 3 tane daying viş üyesi etrafımı sardı. demekki başlığı önceden okusaymışım tam süper olacakmış.

Çevrimdışı a Horse

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 191
    • E-Posta
« Yanıtla #164 : 12 Nisan 2010, 14:45:32 »
10dk 10kişinin seni kovalaması app yapmaz onları yalnız ben bu adamları hiç tek görmüyorum 1-2 kere ebendest sebastian falan gibi cesetleri görmüştüm biri brit mezarda biri çiftlikte yani bu adamlar işi biliyor toplu oynarken.  ama tek pvp yaparken hiç görmedim