Revolution UO

Shardımız ile ilgili GENEL sorular

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Foracc

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 08 Haziran 2006, 09:57:10 »
Alıntı yapılan: "Enki"
Alıntı yapılan: "Ryujin_Ex'Burn"
Alıntı yapılan: "Azrael"
Razor 2d versiyonlarda illegal programa girer.Razor nedir Uo assistin run uo versiyonudur.Sadece Ruo Uo serverlarında kullanıma acıktır.

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

Razor, ultimada hayatınızı kolaylasıtran bir programdır. Cliente onun üzerinden bağlanırsınız. (port numarası falan yazarak). Normal uo açılır, fakat arkada faydalı razorumuz vardır. Razorun birçok (benim bile kesfetmemis olabilecegim) özellikleri var. Benim kullandıklarım:

Mesela üstünüzdeki bir silaha ya da sete makro yapabiliyorsunuz. Tek tuşla tüm seti dress/undress ya da bir silah-kalkan takımını arm-disarm yapğabiliyosunuz

2) Ekranın üst kısmında resmleriyle birlikte bir reagent sayacı bulunur! :D ve  günceldir. .regs komutunda oldugu gibi sadece o andaki reg sayısını göstermez, sürekli deişir.  Ayrıca üstteki sayaclara istediginiz seyi de ekleyebilirsiniz. Bandaj, para, ok sayacı... hatta istediginiz bi itemi tanıtarak onu bile saydırabilirsiniz. KAç tane death shroudum var :D

3) Faydalı özellikler, mesela otomatik kapı açma, öldürdüğünüz bir cesedin çantasını otomatik gösterme, pot içerken otomatik elindeki silahı bırakıp, işin bitince direkt alma, yerdeki ore/lo/parayı direk cebe atma... bisürü

4) Tüm skillerin listesi ve hepsine ayrı macro verebilme özelliği. Mesela bandaja o kadar last target falan deil, direk macro veriyorsunuz. :D ya da istediğiniz herhangi bir skille.

5)Skill ve stat cap ayarlamaları. Orda şu skill suraya kadar cıksın bu buraya dkadar diyebiliyorsunuz. İlk ayarlamadan sonra rahat rahat kasabilirsiniz.

6) Video çekme özelliği!  Mesela actionunuzu ya da yaptıgınız pvpyi videoya çekip paylaşabiliyorsunuz!  :deimos:  İzlemek isteyenlerin de razoru olması yeterli.

Benim keşfetiiklerim bu kadar. Umarım merakınızı giderebilmisimdir. İstek olursa screenshotları koyarım, daha rahat inceleyebilirsiniz.. Saygılar...

Çevrimdışı ilker

• Üye
  • **
  • 841
  • Zerdüşt
    • Twi Forum
« Yanıtla #16 : 08 Haziran 2006, 10:46:34 »
@Foracc sana da sadece yolda yürümek mi kalıyor :D

Gelen poison büyüsüne otomatik olarak;
eğer karşıdaki fireRobe giymemişse Clumsy,
yada energyRobe giymemişse FireBolt atıyor mu ?

Bunlarıda beceriyorsa sadece koşuyorsun yani...
E nice güzel maratonlar diyorum sana o zaman...

@Foracc sana direk yazılmış birşey değil bu diğer ıvır zıvır program kullananlar da üzerlerine alabilirler.
Oğlum sana söyledim kızım sen anla misali... :ZEUS:
Yükseldikce uçma bilmeyenlere daha kùçùk görünmemiz kaçınılmazdır..
Eli.! Eli lama sabachthani..!

Ryujin_Ex'Burn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2006, 12:11:21 »
Bazı runuo serverlarında razor serbest , hatta programı serverın ana sayfasından çekiyosun , o derece yani .

KillBill Fontana

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 08 Haziran 2006, 13:18:59 »
Server'a Razor kontrolü yapın.Bunu duyan akıllılar kesin boş durmaz.

Foracc

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 08 Haziran 2006, 15:50:54 »
Alıntı yapılan: "ilker"
@Foracc sana da sadece yolda yürümek mi kalıyor :D

Gelen poison büyüsüne otomatik olarak;
eğer karşıdaki fireRobe giymemişse Clumsy,
yada energyRobe giymemişse FireBolt atıyor mu ?

Bunlarıda beceriyorsa sadece koşuyorsun yani...
E nice güzel maratonlar diyorum sana o zaman...

@Foracc sana direk yazılmış birşey değil bu diğer ıvır zıvır program kullananlar da üzerlerine alabilirler.
Oğlum sana söyledim kızım sen anla misali... :ZEUS:

Siz bu programı bayaa gözünüzde büyüttünüz...
 Program reagent sayacı, arm/disarmda ve makrolarda kolaylık sağlıyor diye programı aldınız otomatik pilota çevirdiniz. Tebrik ediyorum.  Herhalde siz oyunda sadece reagentlerinizi kontrol edip büyüleri çift tıklayarak yapıyorsunuz...

Birşeyi deneyip görmeden, önyargıyla, insanları soğutacak yorumlar yapmanızdaki manayı çözebilmiş değilim...  Insanlar merak etti ve ben de anlattım.

Kaldı ki sphere serverlarında razor kullanılamıyor. O yüzden korkmanıza da gerek yok. Artık neyden korkuyorsanız

:smt005

Ryujin_Ex'Burn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2006, 18:00:08 »
Şöyle ki razor da ( sphere de " assist " ) , yaptığınız hareketleri bir tuşa makro ayarlayarak kaydedebiliyosunuz . Mesela , " a " tuşuna g.heal , " b " tuşuna auto-mount vs vs . Gerçi assisti yapmak kolay değildir , koşarken potion içen , dismount olup da hemen bineğine binen  adama tutup da" assistci " falan demeyin yani  :wink:

Enki

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 09 Haziran 2006, 00:37:48 »
eyy maşallah bu kadar strese girceme bildiim gibi cabbar ceval oynarım gerekirsede 1905 kere yatarım ama elime bileğime bakar(sakat olmasına rağmen) yok o yok bu pff

ayrıca seti takım halinde çıkarmak istiosan .stat yaz statlarmı koru de al sana anında cıbıl karakter  :D

Foracc

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 09 Haziran 2006, 13:32:06 »
Alıntı yapılan: "Enki"
eyy maşallah bu kadar strese girceme bildiim gibi cabbar ceval oynarım gerekirsede 1905 kere yatarım ama elime bileğime bakar(sakat olmasına rağmen) yok o yok bu pff

ayrıca seti takım halinde çıkarmak istiosan .stat yaz statlarmı koru de al sana anında cıbıl karakter  :D

Zaten keyfiniz bilir bu bir.
    Zaten serverimizde razor yok, o yazıyı merak eden arkadaşlar için yazmıştım bu iki.
    .stat yazısıyla cıbıl olursun ama setler ya da silahlar arasında geçiş de yapamazsın bu da üç.  Razor dediğime pişman ettiniz yaw :smt019

Ryujin_Ex'Burn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 09 Haziran 2006, 15:04:06 »
Yok pişman olunacak bişey , bilgi alışverişinde bulunuyoruz , kimse kimseyi zan altında bırakmıyor yani  :wink:

Senius

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 10 Haziran 2006, 12:00:50 »
Tesekkurler.Cartograph Lockpick e göre biraz daha kolaydır.Mage lockpick acarsan daha avatnajlı olacagını dusunuyorum.