Revolution UO

GM cBlack / jail cezası hakkında

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
GM cBlack / jail cezası hakkında
« : 23 Mart 2008, 01:33:56 »
Sayın Gm, biz ( Inscription ve Elbereth ) aynı evde kalan 2 ev arkadaşıyız. Alışverişe gittiğimiz sırada macrodaki ( Inscription / Kal Vas / Medi / magery - Elbereth / Kal Vas / Medi / Inscription ) 2 karaktere jail cezası vermişssiniz 3 gün. Zaten Elbereth'in inscription'u bir süre sonra durmuştur kontrol sırasında, muhtemelen oda sadece magery kasıyordu. Aklıma gelmedi değil ama sizi bulacağımızı umarak oyunda o kadar önemsemedim ama sanırım user'lara ceza verip çıkıyorsunuz :( ve bu yüzden page'ler ile size ulaşamadık.

İstediğiniz her an oyundaki karakterlerimize multi testi vs vs istediğiniz her şeyi yapabiliriz. Ama daha 90 saatlik olan karakterimi 3 gün jail'e yollamışsınız. Haksızsınız demiyorum ama biraz daha sık online olursanız seviniriz. 90 saatlik karakter ve yeni açılan bir hesap, para kaynağımız kurudu  :-\

En kısa zamanda bize ulaşmanız dileğiyle gerekirse msn'den..

messerschmitt.ogame@gmail.com

buraya bakarlar

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Ynt: GM cBlack / jail cezası hakkında
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2008, 10:55:55 »
multi testi için oraya geldim kimseden ses cıkmadı ve kurallara göre bu multi cezası olarak uygulanır.

Alıntı
1. Multi client - Makro: Evinizde, iş yerinizde veya kafenizde birden fazla bilgisayar olsa dahi oyuna oyunla ilgilenebilecek kişi sayısından fazla istemciyle bağlanmanız yasaklanmıştır. Multi client kontrollerinde birden fazla islemcinin aynı anda çeşitli aktiviteler yapması istenir; eğer sonuç başarısız olursa, ilk tespitte bütün karekterler hapis cezasına çarptırılır (hata sömürme - bug abouse). İkinci yakalanma ise hesapların silinmesiyle sonuçlanır.Kontrol sırasında oyundan çıkan, sorulara yanıt vermeyen, "arkadaş şimdi gitti" şeklinde cevap veren oyuncular kontrolden başarısız sonuç alırlar. Kontroller sırasında aynı IP'yi paylaşan istemcilerden macroda halinde karakter yakalandığında eğer söz konusu olan ilk tespit ise oyuncunun bütün eşyalarına el koyulur.

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2008, 16:46:19 »
Tamam anladım ama, evinde 2 bilgisayarı olan insanlar karakterlerini magery macrosuna bırakıp dışarı yemeğe gidemeyecekler mi? İlla birisi kapatmak mı zorunda hesabını diğeri macroya bırakıp giderken?
Ya bu çok saçma diye düşünüyorum. Yeni başlayan 2 kişiyiz 3 yıl aradan sonra, gayette legal şeyler yapıyoruz illegal hiçbirşey yapmadık. Bu heves kırmaktan başka bir şey değil..
buraya bakarlar

Çevrimdışı Salian

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2008, 22:52:13 »
eğer modemi hiç kapamadıysan ve cb nin not aldığı yani jail aldıgınız ip de isen.

2 niz de aynı anda bir olarak girerseniz ve aynı anda hareket edip konuşursanız belki geri dönüşüm olur.

ama bu staffın o anki insiyatifine göre değişir modemi kapatıp acar farklı ip alırsına aynı yerde oldugunu bilemez cafede olabilirsin bu tamamen staffa kalmış bi durum eger ki tekrardan kontrol de edebilir etmeyedebilir kimse de niye sen jaile attın diyemez cünkü kural acık ama tekrar bi kontrol de yapabilir. bu staffa kalmış.

iyi oyunlar.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying W i s h]Salian Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni;
Desenize Carmen Electra Hepimizden Medeni

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2008, 08:15:21 »
Bu sabah daha yeni yedi modem res :)
yok farkettim ki yeterli ilgi yok. Katı kurallar var, uygulanıyor, doğruysa doğru değilse "amaaaan" var..
Heves kırmaktan başka bir şey değil işte.

teşekkür ederim.
buraya bakarlar

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2008, 09:50:53 »
Bu sabah daha yeni yedi modem res :)
yok farkettim ki yeterli ilgi yok. Katı kurallar var, uygulanıyor, doğruysa doğru değilse "amaaaan" var..
Heves kırmaktan başka bir şey değil işte.

teşekkür ederim.

öyle birşey yok ancak sizin için yapılabilecek birşeyde yok. ben şimdi girim gösterim demelerle çözüm olmuyor sen belki doğru söylüyorsun ama biz böyle bir uygulamaya girersek. multi açan bi adam gider cafeye arkadaşıyla gm bey böyle bir uygulama var bizde gösterelim o zmn her multiye gireni bu şekilde çıkarırsak ne anlamı kalıcak?

dikkat etmenizde fayda var sizin için başka birşey yapamayız maalesef..

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2008, 20:27:04 »

teşekkürler en azından cevap verdiğiniz için (:

1 gün kaldı, cartoghrapher kasıyorum bakalım bu kezde (:

***ogame oynarken multi cezası var. Aynı arkadaşımla aynı şekilde oynuyoruz. orada ip bildirimi diye bir olay var. ogame hesaplarımızı aynı PC'den açmadığımız sürece ceza yemeyiz ki, açmıyoruz zaten. aynı bilgisayardan açtığımızda anlıyorlar. ultima'dada aynı şey vardır muhtemelen diye düşündük ama sanırım işlem alt ağ maskesinden yapılıyor. bu yüzden tabiki anlayamıyorsunuz. neden böyle bir uygulamaya geçmeyi denemiyorsunuz, sadece bir öneri, bizim gibi canı yananları engellemek için (:

buraya bakarlar

Çevrimdışı :B:E:A:T:

• Üye
  • **
  • 677
  • Ne mutlu müslüman olana.
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2008, 20:48:11 »
öyle birşey yok ancak sizin için yapılabilecek birşeyde yok. ben şimdi girim gösterim demelerle çözüm olmuyor sen belki doğru söylüyorsun ama biz böyle bir uygulamaya girersek. multi açan bi adam gider cafeye arkadaşıyla gm bey böyle bir uygulama var bizde gösterelim o zmn her multiye gireni bu şekilde çıkarırsak ne anlamı kalıcak?

dikkat etmenizde fayda var sizin için başka birşey yapamayız maalesef..

iyi o zaman 10 kişi multi yapıyo diye bütün adamlar yansın ölemi!!!.
Bence 2 çarda ses vermiyosa dokunmaması lazım.
eğer teki ses verip diğeri vermiyosa orasını düşünecen artık.

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #8 : 24 Mart 2008, 21:38:18 »
iyi o zaman 10 kişi multi yapıyo diye bütün adamlar yansın ölemi!!!.
Bence 2 çarda ses vermiyosa dokunmaması lazım.
eğer teki ses verip diğeri vermiyosa orasını düşünecen artık.

o zmn multi açan kişiler ses verirmi sence?

kaç kişiysen o kadar bilgisayar kullanabilirsin. Sunucumuzdaki mantık budur. multininde kontrol edilebilmesi ancak bu şekilde olabiliyor.

ve bu şekilde haksız kazançları engellemiş oluyoruz..
« Son Düzenleme: 24 Mart 2008, 21:49:46 Gönderen: cßlack »

Çevrimdışı MMaarriiaannAA

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 453
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2008, 10:09:00 »
arkadaşlar 2 kişi 2 pc 2 uo = jail olucaksa çok saçma gerçekten benimde evimde 2 pc var Allah'tan uo oynamıyorm sinir krizi geçirirdim sanırım bu durum tabi size göre doğru olabilir fakat çok saçma gerçekten.

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2008, 20:44:19 »
arkadaşlar 2 kişi 2 pc 2 uo = jail olucaksa çok saçma gerçekten benimde evimde 2 pc var Allah'tan uo oynamıyorm sinir krizi geçirirdim sanırım bu durum tabi size göre doğru olabilir fakat çok saçma gerçekten.

evet durumumuz aynen bu. ama maalesef geçerli nedenlerden dolayı jail yani sonuç.bu konuda boynumuz kıldan ince.

bi çözüm önerdim ancak sanırım Robert'in bi bakması lazım, aynı evden giren 2 account veya 2 karakterin aynı bilgisayardan bağlanıp bağlanmadıkları anlaşılabilir.. buda çözüm sağlar soruna..

aynı evden bağlanan 2 kişinin karakterleri macroya bırakıp uyuyamamaları kadar saçma bir şey yok çünkü buna bu şekilde katı bi kuralla çözmek yerine biraz daha inisiyatifli davranılsa ve alternatif çözüm önerileri getirilse çok hoş olur..

buraya bakarlar

• Üye
  • **
  • 677
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2008, 23:16:33 »
multi neden yaasak? Zararı Nedir?

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #12 : 25 Mart 2008, 23:29:39 »
Haksız kazançdan dolayı ekonomi alt üst olur gecede 10 m ler kasılır.

• Üye
  • **
  • 677
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2008, 23:30:50 »
Ne gibi mesela?

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 25 Mart 2008, 23:47:50 »
Açabildiğiniz kadar ins çar açarsınız. Sadece anti-makro sorun olur. (İns çar kasmak en fazla 2, 3 gününüzü alır.) Ben şahsen buna karşıyım.