hakan var ya alemsin yemin ederim hakikaten şu yazdıklarını hayretler içinde okuyorum yakışı kalıyor mu hiç ya biz sadece bunun bir oyun oldugunu söyledik ayrıca şunuda eklmek istedim ben saten sen,batu,taner,muzo,berker gibi ex lere acıklama yapma geregi bile duymuyorduk cünkü siz saten biz olmuştunuz biizm oyun felsefemizi oyun anlayışımızı bilir insanlar oldugunuzu düşünüyorduk en basitinden mete ile taner 7-8 yıllık clan arkadaşı . ya problem o degil saten de mesela actionda bazı sorunlar oluyor hoş bu bizim kendi aramızda özle şeyler buraya yazmaya gerek yok ama hakikaten senin bu şekilde aşagılar tavırda yazman yakıştıramadım.
biz diger bizle beraber takılmayan ex burn ler için kafalarında cizdigimiz güzel imajı zedelememek, gayemizin sadece eglenmek olduğunu nasıl anlatırız hesapları yaparken senin gibi uzun süre bizle sadece lonca arkadaşı olmaktan öte olmuş birinin ağzından CANINIZ SIKILIYORMUŞ DOSTLUGU BİTİRMEK İSTİYORMUŞSSUUNZ. falan gibi yazılar yazması .......
Neyse canım biz kalp kırmayı bildigimiz gibi gönül almayı da biliriz öpüyoruz seni gıdıktan kendize iyi bakın msnden msj atmışsın o ara şekerleme yapıodum göremedim.
İyi eglenceler.