Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
  • 888
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #1740 : 21 Ocak 2009, 11:56:31 »
Beyler Ex'burn lere tavrınız nasıl bilemicem ama maviler peşimde iken bu pk arkadaşlar da onlara destek olmaları acaip garip.
Bir diğer husus ise gene ex-burn birine mavi dalıordu yardım ettim karşılık olarak kritik bir hp de iken cor por yedim. Ölmedik ama üzüldük.
Bilemiorum siz değerli lonca arkadaşlarımın adiliği mi yoksa onların adiliği mi de ben kendi tarafımı seçmiş bulunmaktayım. Ex'burn arkadaşlardan özür diler bundan sonra her türlü adiliği yapacağımı bilmenizi isterim. Çünkü zannım o ki, karşıdaki arkadaşlar benden önce başlamışlar vesselam.

Açıkçası, 2 haftada bir falan giriyorum oyuna şu sıralar, o yüzden iç yüzünü çok fazla kavrayabilmiş degilim, fakat;

Bu "neyse abi biz birbirimize dalalım" s.ki çıktıgı anda böyle saçmalıklar yaşanacagı belliydi zaten. Hani belki sıkılıyordunuz bilemeyecegim, ama en azından birbirinize bilenmiyordunuz böyle.

"Aha artık DW'lere/Eksbörnlere dalabiliyoruz, dur şunların bir aklını alayım." diyebilecek insanlar var aramızda, bunu farkedemeden giriştiniz bu işe.

İlk etapta karşı çıkmamın sebebi de oydu zaten, iki üç im por fazladan atacaksınız diye, şurda güzel ortamın içine ettiniz. Ne diyeyim, sizin bileceginiz iş elbette, ama beni fazla açmıyor bu muhabbetler.
put your money where your mouth is

Çevrimdışı Centaur Ex

• Kıdemli Üye
  • 1346
  • Let's Burnnnn
« Yanıtla #1741 : 21 Ocak 2009, 13:12:48 »
Tanerim tamamen tarafsızca yazacam;
şimdi demişsin ki işte sarjladım in nox attınız fln, sanmıyor musun ki sizden bunu yapanlar olmadı. Oldu tabi, nedir farkında değildir bunun nedir başka adam yoktur sana bana atmıştır.
Yani evet düşmanız, dost değiliz; ha ama sizi seviyorum(z) orası ayrı. Ama asla bi' kin vs gibi bir şey asla söz konusu değil bunu bilmen gerekiyor zaten ben söylemesem de.
Kim önce başladı kim sonra başladı olay bu değil, savaşı belli prensiplere sokmak bence imkansızdır. Kötü söz olmasın birbirimize saygımızı yitirmeyelim.

kanka aynen katılıyorum karşılıklı saygı bencede hiç kesilmemeli. farkındayım bende zaten savaş açıldıgında biliyordum bunların olacagını. çünkü normal olan bunlar. savaşta herşey mübahtır hesabı. ama selim kardeşim bende yanlış anlamış olabilirim ama sanki suçlu bizmişiz gibi konuşmuş orda. söz tek bana gelse ben cevap vermezdim savaştayız olur derdim, fakat ailemize laf geldiğinden dolayı sessiz kalamazdım. bu sebeple biraz sinirle yazdım o postu, kalbini kırdığım varsa affola. basitleşmek istemem saçma bir oyun yüzünden.

dediğiniz gibi karşılıklı yada şahsi bi şekilde başladık artık savaşa herşey yapmak serbest diyelim, fakat tek isteğim şu ki gerek oyunda gerek forumda üstün görüp şımarık tavırlara falan dönüşmesin bu savaş. yanlış anlaşılmasın yapan var demedim ne sizde ne bizde. fakat muhabbet oraya doğru kayıyor gibi duruyor.
The Burn'Out
Andries Ex'burn
Centaur Ex'burn
Enrique Ex'burn

taenRA

muzzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1742 : 21 Ocak 2009, 13:24:43 »
  Üzüldüm ulayn..nasıl atack verem ben harleme saliaya reale jenasa pofff..

Çevrimdışı - dRead - # mhm[T]

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 698
  • Yüz verdik yeteri kadar , artık herkes ederi kadar
« Yanıtla #1743 : 21 Ocak 2009, 14:22:25 »
Ben ve bizim bir çok dostlarımız & kardeşlerimiz var.

Ama birbirimize asla 1 vs 1 'ken dalmayı tercih etmeyiz.

Çoklu actionlarda dalarız , o daki oyunun gereği . Oyunda dost olmassanızda , msn , real vs vs.. birbirinizi iyi tanıyorsunuz .

Eski günlerin hatrına bile biri dalarken Ex veya Dw'lere yardım etmeniz lazım .

Ben böyle yapıyorum , misal jenas , misal massacre , vs vs , aranızda tanıdıklarımda var fakat , hiç vs dalmak istemem , ama toplu actionlar bunu gerektiriyor , söylemek istedim içimden geldi bunlar :)
İnanç bir tarladır, hedefi olanların sürdüğü
Gülmek bir mükâfattır, ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü
Madalyon 2 taraflıdır, iyi ve kötünün böldüğü

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #1744 : 21 Ocak 2009, 16:09:34 »
Taner hakkını helal et abi be senle alakalı değil zaten büyük ihtimalle alakalı olan insanlar da kendilerini gayet biliyorlar ki oyun içinde de kendilerine sinirlendiğimi ve üzüldüğümü belirten sözcükler kullandım. Ki ben belki bilirsin uzun zamandır oynamıorum da, ilk Ex'burn - Dw savaşlarında da savaşıp aktif rol almadım. Olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Ve benim kendi fikrim ise şuydu (ki ben bunu uyguluyordum) düşman olsak da karşılıklı saygıdan vazgeçmemek. Bu ise oyunda arkanızdaki mavileri defetmeye çalışmak, yaralıysanız canınızı fullemek vesaire. Ve ben yukarıda da yazdım, arkadaşınızın teki az hpli iken cure ve heal attım. Maviye dalmaya ve kapışmaya başladım. Benim huyumdur genelde pot kullanmam. Mümkün mertebe bandaj-poi kombinasyonu ile can fullerim. Canım yarımken arkada az once yardım ettiğim exburn kardeş Cor por salladı, ben de gayet masumane düşünüyorum ki warriora atıyor he gerçi çok mantıklı değil warriora cor por ama bana olacağı aklımın ucundan geçmezdi. O derece..

Neyse dedim ben gene dlamadım. Devam ediyorum bu sefr arkamda 5-6 eleman var yolda 2 Exburn beni görüyor ve direk odak noktası benim. Düşmanlığın sebebi ne olabilir ki dedim. Dikkat edersen yazdığım şeyde de lonca arkadaşlarımın adiliği mi yoksa onların mı bilemicem ama ben kararımı verdim dedim. Kararsız olmak en kötüsü birader. Velhasıl kelam sana gene dalmam inşallah, lakin çok Exburn var ki adını yazdım kafama, adilik yapcam. Onlar da belki ben gibi başladılar bu işe. Ama başladık işte. Anlatmadığım çok olay var; birbirine benzer olduğu için çok üstelemiyorum.

Zaten açıkçası sen ve bir kaç arkadaş harici öle muhabbetim ve sevgim de pek yok Exburnlerle..

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #1745 : 21 Ocak 2009, 17:09:28 »
Kim önce başladı kim sonra başladı olay bu değil, savaşı belli prensiplere sokmak bence imkansızdır. Kötü söz olmasın birbirimize saygımızı yitirmeyelim.

Bence yaşananları gayet betimleyen güzel bir cümle başkada bir şey yok çünkü bu muhabet herkezin söyledigi gibi dönüp dolaşıp  yok önce sen daldın ben tam kacıodum in nox yedim ondan sonra bende dalmaya başladım falan filan geyigine döncek hiç gerek yok. kendim için söylüyorum elinizden geldigince res kill atabilirsiniz maviler dalıoken dalabilirsiniz canım az apaçiler kovalıoken sizde takılıp dalaiblirsiniz , her türlü pisligi yapabilirsiniz benim için sorun yok . Son olarak da bu sözüm hepiniz için değil ama "benim için kazanılması güç bir mertebedesiniz" öyle apaçiler kovalarken arkadan in nox attın , res kill attın ,binegimi kestin (hoş değerli binegim yok ama olsaydıda aynınısı derdim :) ),pislik yaptın gibi basit şeylerle de bu mevkiden sizi indirmem size saygımıda yitirmem .

yanlız hakana da sitemimi dile getirmek istiyorum cok cabuk parlıyor her şeye   >:(

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı jrstorm

• Üye
  • **
  • 266
« Yanıtla #1746 : 21 Ocak 2009, 17:22:53 »
bugün hakanın peşinde 20 mavi warken tufan ve enes yaptıkları falan kendileride biliyor neyse uzatmaya gerek yok.

Tanercim beni az çok tanımışsındır beLki ve yaLan söLemiceğimide biLiyosundur..sana yemin ediyorumki köprüye giden yoL ayrımında dediğin gibi 20 vs vs mavi varken hakan'a daLmak akLımın ucundan biLe geçmedi ama hakan bana daLınca bende karşıLık vermek zorundaydım ve verdim sonra maviLer onun peşine düştü..yani bizim yoLLarımız ayrıLdı diye ben size kin besLeyecek biri değiLim ve haLa sizi eskisi gibi seviyorum, saygıda duyuyorum..Anıl'ında dediği gibi birbirimize saygımızı yitirmeyeLim  ;)
[Deynek DW]           [Hıyars DW]
Pink Cuiviene         Darth Cuiviene

D y i n g  W i s h
           The Cuiviene Family

Çevrimdışı Centaur Ex

• Kıdemli Üye
  • 1346
  • Let's Burnnnn
« Yanıtla #1747 : 21 Ocak 2009, 17:45:46 »
sanırım tek sorun bu abi kişisel farklılıklardan dolayı hep sorun çıkıyor. kimisi yardım etme çabası içinde olur kimisi kesme çabasında bu yüzdende muhabbetler buraya geldi. sanırım tek çıkar yolu 2 normal düşman gibi davranmalıyız. bu sayede birbirimize olan saygımız devamlı kalıcaktır. çünkü deminde dediğim gibi kişisel beklentiler farklı oluyor. yardım beklerken cor por gelebilir. aha öldüm derken düşmanım dediğiniz adam heal basabilir falan filan. iyi yada kötü beklentileri akıldan silmek daha hoş olucak diye düşünüyorum(:

verdiğiniz cevaplardan ve iyi niyetinizden dolayı tşk ederim kızlar. konunun en azından bi sonuca bağlanması iyi oldu. akıldaki kötü düşüncelerin silinmesi amacıyleen. iyi oyunlar diliyorum hepinize. bi soraki acti de görüşmek karşılaşmak dileğiylen

@ selim

kanka est. ne hakkı(: helal olsun eğer hakkım varsa..
The Burn'Out
Andries Ex'burn
Centaur Ex'burn
Enrique Ex'burn

taenRA

Çevrimdışı Calimdor Exburn

• # Yörünge Dışı
  • 3421
  • The Burn'out
« Yanıtla #1748 : 21 Ocak 2009, 17:54:12 »
yaw kim neyin muhabbetini yapıyor :) düşman mısınız, düşmansınız dalın eğlenin lan işte :D ha olur da bi gün quest bişi çıkar, gider birlikte hallederiz questi. ya da bi gün şehir almalar yeniden açılır, ortak alırız şehri. orası ayrı. ama serverda action olmuyorsa, dalın işte birbirinize arkanızdaki mavi sayısına da bakmayın :D hatta kafa koleksiyonu falan yapın en app kim onu seçelim :P

dalın işte nolacak yani :D
Today, destiny is our friend, i know it.

Çevrimdışı Webs

• Üye
  • **
  • 477
    • E-Posta
« Yanıtla #1749 : 21 Ocak 2009, 18:35:20 »
yaw kim neyin muhabbetini yapıyor :) düşman mısınız, düşmansınız dalın eğlenin lan işte :D ha olur da bi gün quest bişi çıkar, gider birlikte hallederiz questi. ya da bi gün şehir almalar yeniden açılır, ortak alırız şehri. orası ayrı. ama serverda action olmuyorsa, dalın işte birbirinize arkanızdaki mavi sayısına da bakmayın :D hatta kafa koleksiyonu falan yapın en app kim onu seçelim :P

Hehe :D

Blood Brothers
Webs Blood           Blood Brothers           The Webster

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #1750 : 21 Ocak 2009, 20:17:20 »

sen birde bunu hakana söyle :)

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #1751 : 22 Ocak 2009, 00:37:27 »
Boşverin bunları aksiyon güzeldi bugün,Eyv.  ;)

Immortal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1752 : 22 Ocak 2009, 23:09:42 »
 Daldılar kestiler , sövdüm...

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #1753 : 23 Ocak 2009, 20:26:01 »
Hayırlısı.
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]