Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #3195 : 29 Nisan 2009, 21:22:27 »
git fimble takıl sen :)
cankurtaranın..
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 21:53:36 Gönderen: GrumTor »
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #3196 : 29 Nisan 2009, 21:51:18 »
O değil herkes birbirine başka başlıklardan laf sokmaya falan çalışıyor ya böyle saçmalık göremiyorum, ama ben de yapacam :P

Oyunu bilseler diyen kişi oyunu bilseydi gam yemezdim, ki bana dese sorun etmem ama Tufan ve Selim ise işin içindekiler peh peh peeehh diyorum...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #3197 : 29 Nisan 2009, 22:32:03 »
twi loncası altında yazmadım silinceği kati olcagı icin ama post atıp kitlenip de cevap hakkı doğurduğu için vede  yapmadığım bir şeyi yaptım demeleri nedeniyle böyle 2 li gereksiz bir tartışmaya girip gene cok gereksiz bir başlıkta cevap veriyorum evvelden lonca arkadaşlarımndan özür dilerim.

kendimle yüzleşebilirim yani hata yaptıysam karşımdakini kırıcak bir şey yaptıysam özür dilerim , dilemişimdir de bir çok kez, aslında kendimle yüzleşmek pek yaptıgım şey degildir çünkü ben kendimi biliyorum amelimi biliyorum niyetimi biliyorum. ama az cok selimin tufiinin uslubu bu yanlış anladınız demesi ve alexusun tufii paso bizi aşağılar eleştirir postlar atıyor hakaret ediyor yazdığı postlara bak. EFENDİ OL uyarısından sonra "ulan hakkaten ben hakaret mi ettim acaba istemeden yada dikkat etmeden aşaladım mı lan" falan moduna girdim böyle kendimi bir iştihare etme gereği duydum ki twilight loncası altında attıgım 5 postu inceleme gereği duydum. 

aslında türkçem cok karışık degil gayet acık ve net kısa dır ama anlaşılmayan noktalar olacak ki bu dende arkadaş kızmış ve hakarete varan bir cevap vermiş.
bende oturdum yazdıklarımın türkçe meali yada işte nasıl denir twice mealini cevirdim cok ilginc oldu ama :) türkçe - twice yada kendimi yereyim yanlış anlaşılmasın tufanca - türkçe yapalım.

ilk postum sanırım

abi ama baştan beri size böyle olacagını söylediler ki siz direttirdiniz alan büyük olursa ağaçlar olursa rahat kacılır  poi işlemez falan filan diye nitekim "turnuvaya 11 warior katıldı tabi ki ilk 4 final oynucak" gibi bir cümle kullanmışsınız turnuvaya 11 wariorun katılmasına bu şartlar ve kurallar altında siz neden oldunuz ki saten. neyse  emeğinize sağlık genede ama bence daha iyisini yapabilirdiniz.

şimdi yukarıda anlatılmak istenen silaha poi ve alan konusunda yanlış bir yol izlemeniz bir cok kişinin farklı şekilde görüşnüü söylemesine rağmen illa ki poiyi serbest bırakmanız böyle wariorların yüksek dozda katılımına neden oldu. ama genede uğraş vermişsiniz emeğinize sağlık vs vs gibi sosyal mesaj olmuş sonu.

buradaki imla ve kural hataları bulunabilinir ama ben hakaret yada aşagılayıcı bir tümce göremedim saten gayem hakaret etmek olsa idi cok farklı davranırdım, aşağılamak istediğim bir insana ne fikir sunarım ne de görüş bildiririm nede yardımcı olmak icin elimden geleni yapcagımı ve katılmak istediğimi söylerim neyse devam edelim.

Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene.

2vs2 olursa bizim fena olmaz

evet cümle baya devrik ama hakaret yok 2vs2 olursa bizim için fena olmaz yani katılırız iyi olur falan demek istemişim lan nasıl yazdım böyle kabzımanca bişi :)

merak etme furkan , biz saten senin speedci orcunla bir olup daldığındna sonra baya baya topluca senin icine ettik ts den auhaha :)

//ciddiyet taşımamaktadır.

bu da furkana hitaben aramızdaki az cok münasebettimizden yazılmıştır.

abi saçmalama ya hele ki speedci elemanlara ilk hedef seciyoruz söz konusu orcunsa artık gerisini sen düşün. hoş rp miz gereği biliosun önce canı az olan :) sonra da hedef gösterilir o ama orchun istisna yani hani ben genelde öyle görüyorum varsa bi yanlışlık o an için olmuştur tahminimce.

gene furkana yazılmış.

bunun dışında attıgım 2 post var editlediğim birincisi.

Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene
Büyük konuşmak gibi olmasın min. 3 ekiple katılırız.

şimdi büyük konuşmak gibi olmasın sözü türkçede bir deyimdir hani atıyorum bir gün  sen "ben hayatta salatalık yemem dersinde gün olur devran döner salatalık yersin " öyle bir şey . (gün olur devran döner = gelecekte,zamanla ) veya biraz daha durumu özdeşleştireyim zaman olur "siktin sene bu revoya dönmem diyip basıp küfürü gidersin"  aradan zaman geçer geri gelirsin filan gibi.

Alıntı yapılan: Alexus
@Tufi
Şimdi ödül olarak Energy steed düşünüyoruz ki bu binek 12-15 m arası.
Şimdi sen söyle kişi başı ne kadar alınmalı ?
yazdıgın posta itafen yazılmış cevabın (itafen = senin yazdıgın yazıya karşılık)

Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene
bu tür organizasyonlarda gaye tüm katılımcıları memnun etmektir tek kişye büyük bir ödül vermeniz turnuvayı çekici kılmaktan ziyade itici kılar. daha çok herkeze teşvik ödülü katılım ödülü tarzı 2. 3. ve 4. ye ufak tefek ödüller verilebilinir 2 üni 2 zos 2 mid 2 must vs vs tarzı atıyorum kişi başı 200- 250k gurup başı 400-500k para toplarsın toplamda 8m paran olur 4 m üniye 2,5m de 2.3. ve 4. ye verilecek kişilere verirsin nihayetinde 2 m de sen kar edersin sonucudna sende emek harcamışsındır. tamamen DUYGUSAL yani :) turnuvada herkezi saten memnun edemezsin 32 kişiden 20 si eyvallah abi iyiydi teşekkürler diyebiliyorsa ne mutlu sana. bu konuda da bizim görüşlerimizi almanız önemli.böyle dediğim dedik olup da antipatikleşmeyin lütfen çağrıya kulak verin biraz. yer için size halkulade bi alan tahsis edebiliriz. sanıyorum.

yazdıklarım bundan ibaretti şimdi biraz daha basite indirgiycem organizsayon kelime anlamı = düzenleme,teşkilat,kurum vsvs. yaptıgınız turnuvadan bahsediyorum.
dediğim dedik olupda antipatikleşmeyin lütfen çağrıya kulak verin. = yani bildiğinizi okumayın (bildiğini okumak = karşı tarafın görüşünü önemsememek kendi dediğini yapmak) bizim ve katılımcıların görüşlerinede önem verin ki katılım cok olsun eglnene bol olsun. bunun aksini yapıp da antipatikleşmeyin( sempatik = insanlara hoş gelen davranış antisempatik= insanlara hoş gelmeyen davranışlar. begenilmeyen istenilmeyen tavırlar.)

kaynak ekşi sözlük. türk dil kurumu vs vs.

yazdıgım 5 posttaki hakaret ve aşağılamalar.

saygılar .

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 22:41:01 Gönderen: Tufii Cuiviene. »

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3198 : 29 Nisan 2009, 22:32:24 »
Bu ne sinir gençler? Adam kesemiyorsunuz biliyorum, belkide sıkıntıdan bir birinize dalacaksınız... Az sabır az kaldı vizeler bitecek. Eski günlerimize kavuşacağız... İştende ayrılacağım sırf sizin bu durumunu gördüğüm için...

Cem sen bu aralar neden çok Ölüyorsun? Emre yüzünden demi?
Dying Wish

(-Sebastian-)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3199 : 29 Nisan 2009, 22:36:50 »
FORZA DYİNG WİSH

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3200 : 29 Nisan 2009, 22:38:49 »
Tufan sanki iki defa yazmışsın aynı şeyleri kardeşim... Baya uzun olmuş ama ben aşşağılayıcı birşewy görmedim.. Sinirlisin, agresifsin, komplekslisin ( Filmden alıntı ) ama iyi birisisin... Bunlar o kadar alınacak birşey değil. Ha alınıyorlar mı? Keyifleri bilir saygı duyarız... Takma boşver... Onlar bizi taksınlar :) :)
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 22:39:25 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #3201 : 29 Nisan 2009, 22:42:55 »
şunuda eklemek istiyorum Memberlarının bir kısmının pvp ye ujx jux dan evvel küfürle başladıgı bir loncanın masterına bence  gayet üsturuplu bir konuşma yaptıgıma inanıyorum.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 22:44:00 Gönderen: Tufii Cuiviene. »

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #3202 : 29 Nisan 2009, 22:43:41 »
Baktım zaten oha dedim ne çok şey yazmış, meğersem iki defa tekrarlamış öyle bakınca yine iyiydi... Ya Tufan sen ne bakıyorsun olaya, bak diyorum adamlar odaklanmış bizi kötü oynuyor görüyorlar ama birine 2-3 kişi atak verdiğimizde tepesinde kal vas, corp por yazan otuz adam çıkıyor direk, sadece sayıyla korkutma mantığı var ki şu da bir gerçek ben direk eve kaçıyorum ne dedikleri önemsiz :)

Ya Cem niye benim yüzümden ölsün, gitti binaya girdi bu girdi diye de ben de girdim ortada 6456654 tane ayı, panter var öldü tabi, ben de birini kestim diğerini kesemedim öldüm, asıl ben onun yüzünden öldüm  :-X

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #3203 : 29 Nisan 2009, 22:44:53 »
cem felaket şanslı abi cocuk 2 -3 kez yattı bi kac eleman kestik yaradı yani :)

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı oner

• Üye
  • **
  • 193
« Yanıtla #3204 : 29 Nisan 2009, 22:48:51 »
öner şakanın sırası degil her topiğide ... etmesen.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 22:51:04 Gönderen: Buffavento »
old Duriel

always Immortal Masters..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3205 : 29 Nisan 2009, 22:50:45 »
Ya twi dediklerin senin daha hayatlarında 7-8 kişi actiye çıktıkları oluyor mu? Olmuyor !!! Ben 30 kişiden aşşağısını göremiyorum... Adamlar çokluk yapıyorlar... Ona rağmen çok ölüyorlar... Geçenlerde iyi bilirler FerhundeNickli accdeydim. Adamlara öyle bir tuzak attım ki 8 tanesi öldü tek başıma ölen binekleri hariç.. Artık beni kovalamıyorlar... Bu arada teke tek ne zaman oynadılar ki... Hiçbirzaman... 1vs20 felan takılıyorlar.. yoksa 7-8 kişi olsalar kalelerinde sobe ya da birimbirlik bilemedin yakartop gibi oyunlar oynamazlardı... Boşver takma sen onları, onlar seni o kadar büyük görüyor ki onlar seni takıyorlar... Salla....
Dying Wish

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3206 : 29 Nisan 2009, 22:52:04 »
Sen mi cem yüzünden öldün :( aaaaa cem sen ne yaptın daı ya :( Hiç ama hiç beklemezdim ben senden... Neyse olan olmuş... Emre sende bir kere cem yüzünden ölüver alla alla... Bak Hüso benim yüzümden must spawmında öldü birşey diyor mu !!! Demiyor alla alla... :)
Dying Wish

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #3207 : 29 Nisan 2009, 22:53:43 »
Öner uza ya :S

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #3208 : 29 Nisan 2009, 22:57:13 »

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3209 : 29 Nisan 2009, 22:58:26 »
Öner uza ya :S

Neden sen Öner gibi ODTÜ de okuyan mülayim, yakışıklı ve de derslerine gönül veren arkadaşımıza hakaret dolu bir cümle kuruyorsun? Kınıyorum seni..  ::)
Dying Wish