Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #3720 : 20 Mayıs 2009, 10:43:40 »
Abi banada olurmusun sponsor? Ne olur lütfen... Fence mf isterim sadece gerisi senin olsun... :)
Dying Wish

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • 1009
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #3721 : 20 Mayıs 2009, 10:45:21 »
fenc ve mf dağıtıyorum zaten :P
gel brit eve , birkaç tane mf olacaktı .
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3722 : 20 Mayıs 2009, 10:48:49 »
Koptum geldim günahlarımdan... :)
Dying Wish

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3723 : 20 Mayıs 2009, 10:55:19 »
Günaydın beyler dün gece birisi kulaklarımı çınlatmış.Baş harfi Selim. :D

Çevrimdışı oner

• Üye
  • **
  • 193
« Yanıtla #3724 : 20 Mayıs 2009, 11:18:57 »
La Anıl bana laf söylüyorsun da, senin tam takır şekilde aksiyon yaparken öldüğündeki halini bir ben bir de Cem bilir :P

Direk gözleri dolacak şekile gelir neredeyse, kulağındaki kulaklığı falan çıkarıp bırakır, kaşları çatar ekrana bakar, birkaç küfür savurur "benim başka +15 cutlass/broad'um başka ulrika'm yok" falan diye söylenir durur vs :P

Ayrıca bence heyecanlı değilim gerçekte ya :)

yalan... ankaraya geldiğinizde oğuz abilerdeyken gayet güzel giyinimliydi anıl.. blackrock set yine 15 ler ulrika falan. lord du bi de. aldım elinden laptopu gözünün önünde cıktım evden.. kostum biraz tam eve giricektim, benim kapı makromla onun kapı acma makrosunun aynı olmadıgını farkettım :) bana bisi dememisti :)
old Duriel

always Immortal Masters..

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #3725 : 20 Mayıs 2009, 11:42:26 »
Sen onun gözündeki ve içindeki kızgınlığı hissedemedin tabi gdfh :P
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #3726 : 20 Mayıs 2009, 11:48:56 »
Hehe. Hacı o bu değil iyi zamanlardı o vesper mezar zamanı ya. Emre sauros, Suikast Sauros, Harlem Sauros. Başkaları daha vardı sanki ama. Sadece 3kişi değildiniz di mi o zaman. Ben az çok apepe idim o zaman, ama ii loot çekerdim. Bizim cafeden oynayan vardı ama baya eleman, evlerimiz de iyiydi. 2-3 ev arka arkaya felan. Sizin bi tek sarı villanızı hatırlıyorum. Hani 2 katlı birşeydi. Biriniz çok apepeydi ama hanginiz hatırlamıyorum :)
Double axe kullanıyordu bi ara avel. Artık kim ise...
Bi de alt kattan büyü felan atılabiliyordu. Bi kere banlandınmı ekrandan çıkmadan bi daha giremiyordun snrm di mi?
Mezar aksiyonları iyiydi, mezar kapatılır alt kata inilir alt tarafta koşuşturmaca felan. Ciddi amatörlük zamanı da olduğu için uo zevkliydi. Şimdi o derece zevk alamıyoz be :(

Delicevat Sauros vardı bizim arkadaş fence warrior, bir de bizim tuğberk vardı işte ama o zamanki nick'ini pek iyi hatırlayamadım ya :S Ha bir de delicevat'ın mage karakteri Thanatos Brage vardı... Biz bu kadardık başka adam yoktu bizde ya... Apepe olan da muhtemelen Tuğberk'tir :P Benim nick de o zamanlar genel olarak Shadow Sauros'tu ya, öbür char'daki nick faciasını sorma zaten, item geçirmek için açtığım karakteri nasıl bir gazsa önce hırsız yapıp, oradan mage-alchemy'ye döndürmüştüm nick de kalmıştı fdg...
Eet ya tam güzel zamanlarıydı daha skill kasmayı bilmezdik elimizdeki silahla skill gelmesini beklerdik ya... Bizim villa da iyiydi o zamanlar, evin içinden büyü atınca dışardan gözükmezdi büyülerin ismi, paralyse field falan döşerdik her tarafa bunu hatırlarım ben de hep dhgf
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • 1009
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #3727 : 20 Mayıs 2009, 12:00:33 »
nerde dönüyor bu dünya?
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #3728 : 20 Mayıs 2009, 13:22:46 »
Nebula - Quann --> vesper territory. Arada action bucsa kayardı. Mezarda skill kasılır, action atılırdı vs.

Thanatosu hatırladım ya. Shadowu da hatırladım ama ben seni Emre Sauros diye hatırlıyorum. Hakkaten evden felan atılan büyüler gözükmüyordu bombaydı ya :) Verite set lootladığımızda dünyanın en mesutu gibi hissederdik be. Voho. Ben the lionhearted diye bir warriorla oynardım. ihhaben diye bi arkadaş vardı.
jr.raymond vardı. mysterious açardım girerdim arada. Bizim kafedekilerin nicklerinden biri de Twilight Zone du. Hell Templar vardı. Tupac, Revenge vardı vs vs. Hatırlamıyorsunuzdur ama bence siz :S ben bile unutmuşum çoğunu. Tuğberk odun tuğberk mi ya. O da mı sizin taraftan oynuyordu :S

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3729 : 20 Mayıs 2009, 13:32:42 »
Msn'im bozuldu açamıyorum ya yardım edebilirmisiniz yoksa kitlicem şimdi bilgisayarı yumrukla.

Çevrimdışı Carlos-Blood

• Üye
  • **
  • 464
    • E-Posta
« Yanıtla #3730 : 20 Mayıs 2009, 13:36:00 »
onar de mesut oda olmuorsa sil yenıden kur

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3731 : 20 Mayıs 2009, 13:37:47 »
Program ekle / kaldır da msn'e ait hiç bir şey yok neyi onarıyon ki, klasörleri falan hep sildim.

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #3732 : 20 Mayıs 2009, 13:55:34 »
tupac ile hell templar'ı hatırlıyom laa niye hatırlamayımm.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #3733 : 20 Mayıs 2009, 14:06:27 »
İyi oynuyorlar mıydı onlar :) Biz hell templara özenirdik. Ama adam ölünce ne dellenirdi be. Kafe sallanırdı, önüne gelene söverdi böyle.
Yalnız anıl; emre sana kötü koydu bence. ben hiç öldükten sonra ağladığımı gözlerimin dolduğunu hatırlamam. Sadece kızgınlık ve öfke duyarım, ya kendime ya karşıdakilere fsdfdsfsd

Öner var ya bildiğin adi herif lan. kapı makrosunu hatta adamın genel makrolarını bilmeden niye alır oynar ki insan hehehe

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #3734 : 20 Mayıs 2009, 14:12:08 »
Önerin canı sağolsun ya ohooo.
Emre'nin her dediğine inancak olsak yine ohoooo.  :D
Ben şu uo hayatımda hep fakir olduğum için ölmekten nefret ediyorum hepsi bu.  :D
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.