Ya o değil de , az önce bir guildin başlıklarını ilk defa kontrol ettim ve bize " ezik " falan demişler Bu aynı guild geçen geceki pvp turnuvasında bizim eziklere ezilmiş
Şimdi bu arkadaşların türleri ne oluyor ? Bilgilendirme lütfen .
Ayrıca farklı farklı başlıklarda " Guildi kapıyoruz . " ya da " Guild ısrarlar sonucunda kapanmayacaktır ." ya da da , " Çok kızdım , guildi kapatmalıyız ve sonradan yine açarız ." gibi şeyler gördüm .
Şu durum içerisinde mavi ekran oluştu bende Aydınlatın beni yankee'ler
Sana tek bir şarkı sözü ile cevap vermek istiyorum...
Yalan Dünya, Herşey Bomboş, Hancı Sarhoş Yolcu Sarhoş...
Ya bırak boşver at gitsin fikrini benimse
İşte kızıyor kapatıyor sonra baskıya dayanamıyor açıyor, sonra iki tane soy isim alınıyor, buglar sömürülüyor, her zaman burda ufak tefek yazarları şimdi yazı yazmaya korkuyorlar ki o yüz varsa arkadaşlarda... Hani ak kaşıkya bunlar, normal abi adamlara gitme...
Beyaz saçlı beyaz sakallı amca girmiştir rüyalarına, Guildinizi kapatmayın felan demiştir etkisinde kalmıştır ondan kapatmamıştır, yenilip yutulan laflar bunlar...
Biz eziğiz ezik keseriz app keseriz ya... Hani avay adamıda keseriz en kralınıda keseriz ( kardeşlerim harikasınız turnuvada estiniz ) yani adamlar bildiğin şekil
Kankam sağolasın, Allaha Ş,kür bir sorun yok teşekkür ederim... Biraz her durumda deprem oluyor sanıyoruz ondan başka bir problem yok gecmis olsun hacim allah olenlerin ailesine sabir versin
selcugum gecmis olsun ama burdada oldu gece burda sabaha karsı oraya geldi nası bi faysa..
Selçuk ve Sedat geçmiş olsun , umarım bi sıkıntı yoktur
Abi sizlerde sağolun teşekkürler... Birşey yok Allahtan...
Birde Burak senden kaynaklanıyor bu depremler farkına vardım ya da metin abi oğuz abiyi kesti ya fay hattı bile dayanamadı kırıldı