Ben kendi açımdan konuşayım; PvP mevzusunda iddia edebileceğim hiçbir şey yok zaten. Guild savaşında tek dileğin eşit sayıda olmak ise üzgünüm yok öyle bir dünya, söyle şunları benim ardımdan tekrar "ah eşit sayıda olaydık...". Et, hayal et. :]
Biz kimseyi ezdiğimizi, öyle böyle yaptığımızı söyleyen birileri değiliz be canım, bizi kendin gibi düşünüp ne düşündüğümü tahmin etme çaban seni komik duruma düşürmüş de farkına varman zor tabi. Ölürüz, öldürürüz çok da mühim değil be, ezmek dediğin nedir ya bir oyunda? Çok büyütüyorsunuz bir şeyleri çok... Ha konuyu nerden "biz herkesi ezeriz, böhühüh demişiz" gibi bir hale getirdin, orayı hiç anlamadım, okuduğunu anlama konusunda ciddi sorunlar yaşadığını gördüm, pek tabii hiç de üzülmedim.
Tame meselesine gelince, bizim guild hiçbir zaman tamer bir guild olmamıştır zaten. Çok nadir zamanlarda küçük zaman dilimlerinde sardığımız olmuştur. Son birkaç günde de ufak ufak tame işine giriyoruz gibi hepsi bu. Niye yokuz taming işinde dersen, çünkü action yapmak varken bana ve bize cazip gelmiyor be. Sen kimsin ki sana gıcık olalım ya? :] Adını nerdeyse ilk defa duyuyorum. :] Böyle kestiğin şeylerin listesini yapan bir adam olduğunu kanısına vardım yalnız, yapma etme, takma bu kadar.