Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
m3tam:
ahdusah rulette [2 to 1] e 500 k koydum 0 geldi. BU Bİ İŞARET ! diye düşünüp dahada oynamıcam ruleti bıraktım artık.
M.J:
Ben oynamaya devam . Dedemden kalma meslek kumar . Yanık olmasa da , rulet oynucaz :)
realkhan:
--- Alıntı yapılan: Inception - 15 Aralık 2010, 02:44:13 ---malesef doğru selçuk & sedat
ayvayı yedik ya...
Para bitti aşk bitti !!!!
Sözde Kumarda Kazanıp Aşk'ı satın alacaktık... !! Şimdi hiçbiri yok..
--- Alıntı sonu ---
Mehmet ben Selçuk ;)
GrumTor:
Bayram zamanı hoş olmayan, önünü takip edemediğim bir olay yaşadım.
Bu olay sonucu Tufan'a karşı hiç hoş olmadı, cidden çok ayıp oldu cidden.
Özür dilemem gereken bir durum gerçekten, özür dilerim.
Uzun süredir tez yazma, ders yoğunluğu filan derken msn olsun, burası olsun, uğrayamıyordum pek.
Ama gözüme çarpan bir şey oldu.
Aranıza, tanıştığım güne lanet ettiğim, değil yanında savaşmak yüzünü görsem tükürceğim birini katmışsınız.
Daha evvel başvurusu reddedilmiş birini katmanız hiç hoş olmamış.
Neyse.
Aranızda olduğum günler gerçekten çok hoş günlerdi.
Artık "Dying Wish" tagı altında değilim, ama dostluğum sizlerle bakidir.
Hepinize saygı/sevgilerimle.
Kaan.
Sasu:
Bunu P. atardım..Ama gerek yok..Telefonu açsan yüzüne söylerdim ama gerek yok...
Bugune kadar bana kımı sordularsa alalım mı alın dedim... Atalım mı dediler atın dedim.
Karışıyormuş gibi gözüksemde aslında sadece söyleneni tekrar ettim kendi fikirlermi hep sakladım.
Bundan sonrada böyle olacak...
Senin yaptığınını kimse yapmadı. Yapamaz da bundan sonra.
Bana ilk dediklerinde Kaan vermemiştir dedim.Taki bunu sen yazana kadar...
Çiğeri üç kuruş etmiyecek adamlara bu kadar zaman kardeşim dediğin adamlar küfür etti sen öyle durdun...
Sen orda mudahil olmadın.Gececeksin...
Hadi diyelim orda küfür edenlere daha çok değer verdin , o zaman gelip buraya bunu yazma... yok estafurullah dedin o zaman küfür ettirme veya en kısa zamanda müdahil ol...
Ama bunları yapman için erkek olmak gerekli..Aynen orada küfür edenler gibi aradığımda ben aramadım ben ultima oynamıyorum belki arkadaşlarım aramıştır diyecek kadar erkekmişsin.
Yada guildden çıkmak için başka bahane....
Yemin ederim o olay bana olsa bu kadar zoruma gitmez bu kadar üstüne düşmezdim...Ama size olunca daha bir ağrıma gitti...bunu ha Tufan'a yapmışlar ha sana bir farkı yoktu...
Şimdi yol al.
Birde Silah falan çekmişler zamanında o silah çekenlere telefonumu da ver adresimi de...Görelim.
Cidden üzüldüm senin adına...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git