Canım o zaman bu ve bunun gibi lonca başlıklarını biz lonca sahiplerine bıraksan, karışmasan böyle. Biz de yani başkasının postlarını silip üstüne sülaleleri hakkında çarpıcı açıklamalar yapacak değiliz. Ki zaten herkes kendi loncasının grubunda kendi arasında konuşmayı seviyor, başkasını istemiyor. Hakaret varsa bırak, bizim de kendi mod. yetkimiz var. Emre'nin Tufan'ın Hakan'ın benim veya loncadan bir başkasının kalkıp birisine kendi bölümümüz olmasına rağmen hakaret edeceğine göz yummamızı beklemiyorsun umarım. 15 yaşında çocuklar değiliz bizler de, tabi ki böyle konularda tarafsızız. Kalkıp "hesabın kapatıldı" gibi ibareler kullanırsan kusura bakma ama ben buna moderatörlük demem, diktatörlük derim.
Arkadaşım,istediğini demekte,düşünmekte tabiiki özgürsün. Ben modum asarım keserim havasında olmadım hiçbir zaman. Bu forumda hiçkimsenin mahallede arkadaşlarıyla konuştuğu cümleleri buraya yazmasını istemiyorum. Bu sizin guildiniz olur,başka bir bölüm olur. Ben bu gibi cümleleri görürsem,yeri gelir banlanması için elimden ne geliyorsa yaparım,yeri gelir uyarı alması için çalışırım.Bu kişinin yazdığına göre değişir. Bu durumla ilgili haksız olduğumu hiçbir zaman düşünmedim. Sen,normal bir cümle kurup da ben o cümleye istinaden sana yaptırım uygularsam o senin dediğin diktatörlük olur .O zaman da özür de dilerim,kendimi affettirmek için de moderatörlüğü de bırakırım. Benim anlamakta zorlandığım hakaret içerikli yazı yazan insana kimse sormuyor "neden hakaret ediyorsun" diye de,ceza verene soruluyor bu ne şiddet bu celal diye..
Kendisine saygısı olan,arkadaşına saygısı olan varsa hesabını kapatacak cümleleri sorumsuzca ,ulu orta yazmaz,yazmamalı. Diyorsun ki,burası benim guildim,eğer uygun görmezsem ben o yazıyı silerim diye.Silinen yazıları da görebiliyoruz.Emin olun,küfür içerikli silinen bir yazı dahi olsa,ban atılması için elimden geleni yaparım. Küfür,hakaret etmeyin,kimseye karışmam emin olun..