Hehe. Hacı o bu değil iyi zamanlardı o vesper mezar zamanı ya. Emre sauros, Suikast Sauros, Harlem Sauros. Başkaları daha vardı sanki ama. Sadece 3kişi değildiniz di mi o zaman. Ben az çok apepe idim o zaman, ama ii loot çekerdim. Bizim cafeden oynayan vardı ama baya eleman, evlerimiz de iyiydi. 2-3 ev arka arkaya felan. Sizin bi tek sarı villanızı hatırlıyorum. Hani 2 katlı birşeydi. Biriniz çok apepeydi ama hanginiz hatırlamıyorum
Double axe kullanıyordu bi ara avel. Artık kim ise...
Bi de alt kattan büyü felan atılabiliyordu. Bi kere banlandınmı ekrandan çıkmadan bi daha giremiyordun snrm di mi?
Mezar aksiyonları iyiydi, mezar kapatılır alt kata inilir alt tarafta koşuşturmaca felan. Ciddi amatörlük zamanı da olduğu için uo zevkliydi. Şimdi o derece zevk alamıyoz be
Delicevat Sauros vardı bizim arkadaş fence warrior, bir de bizim tuğberk vardı işte ama o zamanki nick'ini pek iyi hatırlayamadım ya :S Ha bir de delicevat'ın mage karakteri Thanatos Brage vardı... Biz bu kadardık başka adam yoktu bizde ya... Apepe olan da muhtemelen Tuğberk'tir
Benim nick de o zamanlar genel olarak Shadow Sauros'tu ya, öbür char'daki nick faciasını sorma zaten, item geçirmek için açtığım karakteri nasıl bir gazsa önce hırsız yapıp, oradan mage-alchemy'ye döndürmüştüm nick de kalmıştı fdg...
Eet ya tam güzel zamanlarıydı daha skill kasmayı bilmezdik elimizdeki silahla skill gelmesini beklerdik ya... Bizim villa da iyiydi o zamanlar, evin içinden büyü atınca dışardan gözükmezdi büyülerin ismi, paralyse field falan döşerdik her tarafa bunu hatırlarım ben de hep dhgf