abiler selamın aleyküm öncelikle istanbuldayım dişlerden dolayı beni istanbulda gümüşsuyu askeri hastanesine sevk ettiler burada işim kısa sürdü akşam saat 17.30a kadar dönüp teslimj olmam gerek bi 2 saat falan boşum bizimkilere ulaşam beraber ıslak hamburger falan yeriz dedim ki övüde cevap vermio cemas da sivil yaşam müthiş askerlik resmen rezillik imkanınız varsa kacın cürük alın yapmayın bütün pislikleri yapın gelmemek için hic bi tane allahın kuluda size askerlik yapmadın ki diyemez valla 21 günlük süre zarfında vatanıma milletime faydalı bi şeyler yaptıgıma inanmıyorum neyse dünya görüşüm fena şekilde değişmiş durumda. Dün akşam 21 gün sonra 3. kez masamızda bi tuzluk gördük o bişey degil genelde tuzluklarda sıvılaşmış oldugu iç.in kullanılmaz haldeyken tuzluktaki tuzun normal akışkan bi şekilkde akıyor olmasına inanamadık. müthiş bi kahkaha patlattık 4 kişi ardına ufak bi ceza alsakda o gülme krizi inanılmazdı.
neyse velhasılkelam gelmek isteyen olursa eger ki sevgili övünc arkadaşımız gelirim diyordu kine cumartesi pazar sabah 9-17 arası
Tekirdağ Çorlu 5. Kolordu 105. Topçu alayı ÇNRA bölüğü Karargah dayım önümüzdeki 5 ay boyunca 7 mayıs da yemin törenim var. 8-9 mayıs izinliyim.
0282 682 42 82 telefon ama tahmin ettiğiniz üzere telefonda arızalı saten 100 kişi tek telefon olunca telefonun calışıo oldugu durumlar da doluyken arızalı durumlarda da arayamayacağınıza göre
tuturabilmeniz yüzde 5 ihtimal ararsanızda akşam 21.15 den sonra . 4. koğuş Tufan ÖNAL dersiniz.
Hepinizi öptüm vatan bize emanet demeyi isterdim lakin yaptıgımız tek şey mıntıka öpüyorum hepinizi.