Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aLén*

• Kıdemli Üye
  • 2561
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #6255 : 08 Mayıs 2010, 19:44:59 »
olay nedir biladerler ? her yerde adamımız var. bir telefona bakar :d

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #6256 : 08 Mayıs 2010, 19:51:30 »
Ben kendi açımdan konuşayım; PvP mevzusunda iddia edebileceğim hiçbir şey yok zaten. Guild savaşında tek dileğin eşit sayıda olmak ise üzgünüm yok öyle bir dünya, söyle şunları benim ardımdan tekrar "ah eşit sayıda olaydık...". Et, hayal et. :]
Biz kimseyi ezdiğimizi, öyle böyle yaptığımızı söyleyen birileri değiliz be canım, bizi kendin gibi düşünüp ne düşündüğümü tahmin etme çaban seni komik duruma düşürmüş de farkına varman zor tabi. Ölürüz, öldürürüz çok da mühim değil be, ezmek dediğin nedir ya bir oyunda? Çok büyütüyorsunuz bir şeyleri çok... Ha konuyu nerden "biz herkesi ezeriz, böhühüh demişiz" gibi bir hale getirdin, orayı hiç anlamadım, okuduğunu anlama konusunda ciddi sorunlar yaşadığını gördüm, pek tabii hiç de üzülmedim.
Tame meselesine gelince, bizim guild hiçbir zaman tamer bir guild olmamıştır zaten. Çok nadir zamanlarda küçük zaman dilimlerinde sardığımız olmuştur. Son birkaç günde de ufak ufak tame işine giriyoruz gibi hepsi bu. Niye yokuz taming işinde dersen, çünkü action yapmak varken bana ve bize cazip gelmiyor be. Sen kimsin ki sana gıcık olalım ya? :] Adını nerdeyse ilk defa duyuyorum. :] Böyle kestiğin şeylerin listesini yapan bir adam olduğunu kanısına vardım yalnız, yapma etme, takma bu kadar.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı Revenge77

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 541
  • Emekli
    • E-Posta
« Yanıtla #6257 : 08 Mayıs 2010, 19:53:28 »
sizle tartışmaya girilmez zeytinyağı gibisin  neyse hep öyle kal birgün indirirler  ;)

Olayı çok başka yönlere taşıyosun nediyim anlama kapasiten az ise eğitim masraflarını karşılayabilirim?
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2010, 19:55:57 Gönderen: Revenge77 »

Çevrimdışı mac5

• Üye
  • **
  • 866
  • Kaybolsun Sesler
    • Akuatürk
« Yanıtla #6258 : 08 Mayıs 2010, 20:00:32 »
Tamam mali kapat gitsin, bu tartışmanın sonu gelmez.

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #6259 : 08 Mayıs 2010, 20:03:17 »
Sadece söylediğin şeylere cevap vermeme rağmen konuyu saptırdığımı hala düşünüyorsan eğer ver tabii eğitim masraflarımı, pek de güzel. Yalnız, hiç hoşlanmadığım bir konumdada olduğumu hissettim şu an. Tartışacak mantıklı bir şeyleriniz varsa veririm cevap bundan sonra. O zamana kadar esen kalın.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #6260 : 08 Mayıs 2010, 20:21:49 »
Ben ordaydım...
Gördüklerim ; Mustang'e saldıran sizlerden birilerinide gördüm... Daha sonra Cure atan da gördüm yalan söylemeyeyim..Ama zaten cure atıldığında hayvanın Hp'si on beş falandı.Bu yazdıklarım sadece kendi gördüklerim eksiği veya fazlası yok.
İkincisi ise eğer istersek bir daha kalenizden çıkamazsınız... Spawnlara giremezsiniz ya ölürsünüz yada eliniz boş döner...
Son olarak Revenge denilen arkadaş ; Bio'lar şöyle Fellowlar böyle yazmışsın ama memberı olduğun guild'den hiç bahsetmemişsin... Bio'larada Fellowlara da eyvallah iyi kötü savaşıyoruz ama başkalarının başarılatıyla övünmek sadece kimlere yakışır ?

Çevrimdışı Revenge77

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 541
  • Emekli
    • E-Posta
« Yanıtla #6261 : 08 Mayıs 2010, 20:24:12 »
Benim bulunduğum guild Tamer guildi? craft guild canım  forumda başlığı bile yokk . Actioncu karakterlerimde 5 gün önce  açılan ;  bir arkadaşımın guildinde daha toparlanma aşamasındayız canım  ; eski zamnlardan yani burn zamanından felan geldiğim için the biohazardıda kattım şuan öyle bi guildde yok biliyosun ve ayrıcaaa the biohazardda bulundum bir zamanlar  ;)
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2010, 20:38:53 Gönderen: Revenge77 »

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #6262 : 08 Mayıs 2010, 20:56:34 »
Şimdi biraz baktımda... Easy'li falan ScreenShotlar vs vs.
Daha yazma muhattap olunacak tipler değilsiniz..
Birde yalana bak spawn arıyormuş easy ile...

Çevrimdışı Revenge77

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 541
  • Emekli
    • E-Posta
« Yanıtla #6263 : 08 Mayıs 2010, 21:02:29 »
yazcak birşey bulamadın bunumu yazıdın? şakacı tabiii ya sizi hiç konuşmayalım lafı easye getiriyosan?

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #6264 : 08 Mayıs 2010, 21:06:54 »
Dedim ya muhattap alınacak insanlar değilsiniz...
Yazacak birşeye de gerek yok.
Ben sidik yarışına girmem kimseyle oyunda konuşurum..
Gerçi kaçarsınız easy'niz varya...
Bir insan da azcık ar olur ya...Hem suçlu hem güçlü... Sen spawn ara easy ile...

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #6265 : 08 Mayıs 2010, 21:15:03 »
Her insan balık hafızalı değildir ya.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene

Çevrimdışı Revenge77

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 541
  • Emekli
    • E-Posta
« Yanıtla #6266 : 08 Mayıs 2010, 21:22:11 »
edit
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2010, 21:28:56 Gönderen: Revenge77 »

~Fd God.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6267 : 08 Mayıs 2010, 21:23:03 »
Haddini bil biraz istersen?

Çevrimdışı Revenge77

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 541
  • Emekli
    • E-Posta
« Yanıtla #6268 : 08 Mayıs 2010, 21:27:33 »
daha yazmıcam zaten kendinizi kandırmaya devam edin görüşmek üzereeeeee

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6269 : 08 Mayıs 2010, 21:36:17 »
Ben kendi açımdan konuşayım; PvP mevzusunda iddia edebileceğim hiçbir şey yok zaten. Guild savaşında tek dileğin eşit sayıda olmak ise üzgünüm yok öyle bir dünya, söyle şunları benim ardımdan tekrar "ah eşit sayıda olaydık...". Et, hayal et. :]

Güzel bir açıklama bende ne zaman bır arkadasımla birini kovalasak tek gelin yok ah eşit olsak diyenleri anlamam.Tek oldugunda o keser ya da ben bu kadar basit.Yani tekte keserim adam ol yok eşit sayıda ezeriz gibi kelimeleri bende sevmem.

Olayları bilmiyorumda bence tartışarak bir şey geçmez ele.Başka konularda tartışabilirsiniz easy konusunda kımse bır şeyi kanıtlayamaz sımdı bana bırı dese easy acıyorsun savunmakla ugraasamam öyle inanıyorsa öyledir.Ne desem adamın fıkrı degısmıyecek.Senelerdır oyunda %100 emın oldugum hatta speedci dediğimiz adamları çok belirttik ama sonuç elde edilemedi adam açmıyorum dıyor bılıyorum yalan soyluyor bayrak taşısa daha iyi ama adama speedci desekte forumda dedık dıye staff aa adam speed acıyormus banlıyım dıyecek degıl ya o yüzden durumu stafflar degerlendırmelı.Yani bu yüzden siz easy açıyorsunuz biz açmıyoruz filan savunmaları yapılmasına gerek yok.

Kolay gelsin.