sevgili daying vışşş ailesi sizlere şu an taksimden 6. seslenişim falan herhalde lan istanbula bu kadar sıklıkta gelipde bi türlü görüşememezlik rekorunu her gelişimde egale ediyoruz ve her alanda olduğu gibi bu abstürt alanda da apaçiliği kimseye bırakmıyoruz ağlama muhabetlerinizi vaktim olduğunca takip ediyor olağan saçmalıklara ve eblek mesajlarla keyfim yerine geliyor bir nevze olsun yüzümdeki tebessüm hatta abartmayayım bazı ağlayan arkadaşlara yanak kaslarımı ağırtıcak kadar kahkaha attığım oluyor neyse devam edeyim hani olağanlar için teşekkür ediyorum
şimdi askerlik hakkında iyi bir kelam da bulunmayı inanın isterdim ama yok hakikaten yok yani düşün düşün düşün ıh ıh hani bi geçen büyük saha maç yaptık o eğlenceliydi tabi sonunda komutan İSTİRAHATLİ OLDUĞUMUZ VAKİT İÇİNDE FUTBOL SAHASINDA , FUTBOL OYNADIĞIMIZ İÇİN bize Koca sahayı 2 tur boyunca ördek yürüyüşü ile dolaşmamızı söylemeseydi belki bu güzelim maçta attığım jeneriklik gollerden ve aldığım zevkden bahsedebilirdim. ama ÇARPILDIK işte
bi tek 2 arkadaş edindim hakikaten kral cocuklar gerçi bi taneside cocuk degil bildigin 35 yaşında yrd. doç
ulan sormuyorsunuz baya anlatıyorum ha hahaha
))
neyse öpüyorum cok cok yine sizi gıdıklardan.