Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #7155 : 14 Aralık 2010, 20:12:41 »
Auahah!!!  ;D

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #7156 : 15 Aralık 2010, 01:26:21 »
Sizin için cove'u işgal ettim ama bu rulet işi beni aşar. 500k gitti gümbürtüye. Bi kuruş çıkmaz bundan sonra :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7157 : 15 Aralık 2010, 02:10:00 »
Rulet? Şimdi oyunda rulet mi oynanıyor? Şaka demi bu? Ciddi değilsiniz?

Yapana helal olsun ne diyeyim...
Dying Wish

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
« Yanıtla #7158 : 15 Aralık 2010, 02:44:13 »
Rulet? Şimdi oyunda rulet mi oynanıyor? Şaka demi bu? Ciddi değilsiniz?

Yapana helal olsun ne diyeyim...

malesef doğru selçuk & sedat

ayvayı yedik ya...

Para bitti aşk bitti !!!!

Sözde Kumarda Kazanıp Aşk'ı satın alacaktık... !! Şimdi hiçbiri yok..
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
« Yanıtla #7159 : 15 Aralık 2010, 11:52:34 »
Klip çekeceğim bu hafta..

Oynamak isteyen varmı   ;D

Parçaya karar veremedim hala ya çok sinir bozucu bir durumdayım şuan...
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı m3tam

• Üye
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #7160 : 15 Aralık 2010, 18:27:00 »
ahdusah rulette [2 to 1] e 500 k koydum 0 geldi. BU Bİ İŞARET ! diye düşünüp dahada oynamıcam ruleti bıraktım artık.
tekimiz bok, hepimiz çok.

Çevrimdışı M.J

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 471
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #7161 : 15 Aralık 2010, 19:03:19 »
Ben oynamaya devam . Dedemden kalma meslek  kumar . Yanık olmasa da , rulet oynucaz :)
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7162 : 15 Aralık 2010, 19:47:04 »
malesef doğru selçuk & sedat

ayvayı yedik ya...

Para bitti aşk bitti !!!!

Sözde Kumarda Kazanıp Aşk'ı satın alacaktık... !! Şimdi hiçbiri yok..

Mehmet ben Selçuk ;)
Dying Wish

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #7163 : 17 Aralık 2010, 00:23:07 »
Bayram zamanı hoş olmayan, önünü takip edemediğim bir olay yaşadım.

Bu olay sonucu Tufan'a karşı hiç hoş olmadı, cidden çok ayıp oldu cidden.
Özür dilemem gereken bir durum gerçekten, özür dilerim.

Uzun süredir tez yazma, ders yoğunluğu filan derken msn olsun, burası olsun, uğrayamıyordum pek.

Ama gözüme çarpan bir şey oldu.

Aranıza, tanıştığım güne lanet ettiğim, değil yanında savaşmak yüzünü görsem tükürceğim birini katmışsınız.
Daha evvel başvurusu reddedilmiş birini katmanız hiç hoş olmamış.

Neyse.
Aranızda olduğum günler gerçekten çok hoş günlerdi.
Artık "Dying Wish" tagı altında değilim, ama dostluğum sizlerle bakidir.

Hepinize saygı/sevgilerimle.

Kaan.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7164 : 17 Aralık 2010, 02:16:10 »
Bunu P. atardım..Ama gerek yok..Telefonu açsan yüzüne söylerdim ama gerek yok...

Bugune kadar bana kımı sordularsa alalım mı alın dedim... Atalım mı dediler atın dedim.
Karışıyormuş gibi gözüksemde aslında sadece söyleneni tekrar ettim kendi fikirlermi hep sakladım.
Bundan sonrada böyle olacak...

Senin yaptığınını kimse yapmadı. Yapamaz da bundan sonra.
Bana ilk dediklerinde Kaan vermemiştir dedim.Taki bunu sen yazana kadar...

Çiğeri üç kuruş etmiyecek adamlara bu kadar zaman kardeşim dediğin adamlar küfür etti sen öyle durdun...
Sen orda mudahil olmadın.Gececeksin...

Hadi diyelim orda küfür edenlere daha çok değer verdin , o zaman gelip buraya bunu yazma... yok estafurullah dedin o zaman küfür ettirme veya en kısa zamanda müdahil ol...
Ama bunları yapman için erkek olmak gerekli..Aynen orada küfür edenler gibi aradığımda ben aramadım ben ultima oynamıyorum belki arkadaşlarım aramıştır diyecek kadar erkekmişsin.

Yada guildden çıkmak için başka bahane....

Yemin ederim o olay bana olsa bu kadar zoruma gitmez bu kadar üstüne düşmezdim...Ama size olunca daha bir ağrıma gitti...bunu ha Tufan'a yapmışlar ha sana bir farkı yoktu...
Şimdi yol al.
Birde Silah falan çekmişler  zamanında o silah çekenlere telefonumu da ver adresimi de...Görelim.

Cidden üzüldüm senin adına...

Çevrimdışı Sims

• Üye
  • **
  • 393
  • biber gazına karşı %100 koruma. denedim çalışıyor.
    • E-Posta
« Yanıtla #7165 : 17 Aralık 2010, 02:41:19 »
arkadaşlarımı merak edip foruma girince böyle bu olayın tekrar açıldığını görmek beni çok üzdü.

Sasu'yu yaklaşık 8 yıldır tanırım ve bunun son 4 yılı beraber geçti, o benim evimde ben onların evinde...
çok şey yaşadık beraber, sarhoş sarhoş bar gezdik, parkta güvenliğe atar yaptık bilmem ne yaptık.
saolsun hep bi abim olarak yanımda oldu, hepimizi ayrı sevdi. yeri geldi cebindeki son parayı paylaştı.
buraya kadar yazdıklarım sasu'nun arkadaşlığa verdiği önemle, sevdiklerine karşı yaptıklarıyla ilgili ufak bir bilgi vermekti.

bu kadar yaşadığımız zaman içersinde çok kavga ettiğini, çok küfrettiği, kızdığını, cam kırdığını falan bir dünya şey gördüm.
ama tufanla telefonda konuşurken, birinin tufan'a küfrettiğini duyduğundaki sinirini, ettiği küfürleri hiç unutamam. o zaman yanındaydım çünkü. elindeki bardağı duvara attı, bardak kırıldı. tuz-buz oldu.

neyse kısa kesiyim de okuyun.

sasu'yu iyi tanırım. ve bu kadar sinirlendiğini hiç görmedim. dediğini de yapar. gider otuz adamın arasına girer, döveceğini döver. geri gelir. ağzı burnu kanasa da gık demez.

kaan'ı hiç tanımam. ama sasu'nun dediği gibi tufan'a küfredildiğinde sustuysan ve bunu kaç ay sonra gelip burada anlatıyorsan arkadaşlığından ve baki dediğin dostluğundan şüphe duyarım.

neyse sinirlendim iyi geceler.

oğuz abi boşver sende. değmez.
zaman zaman mağlup olsam bile etime;
insan olmak dokunuyor haysiyyetime.

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7166 : 17 Aralık 2010, 03:15:38 »
Şimdi ordakilerin erkek olmadığı belli.. o kadar sordum  yer adres diye ama sonuç olarak çocukça konusup kendi aralarında gülüşen  3 5 çocuk..onları geç
Senle konuştuk niye verdin dediğimde özür dilerim dedin.Şimdi Sen diyosun ki yok suratına tükürceğim adamı almışsınız Biz sana napalım ? O Tükürülcek yüz sende kaldımı ki ?
Senle yanyanada durduk güvendik numaramızı verdik..Ama böle Bi karakterinin olduğunu şimdi öğrenmemiz daha iyi oldu büyük bi olayda hemen arkamızdan vurucağını bilmemiz iyi oldu.
Ve şuan o  3  5 karakter yoksunuyla beraber daha güzel geyikler yapman dileğiyle belliki bizle aynı karakter seviyesine sahip değilsin ama onlarla anlaşabilceğini umuyorum onlardanda düşük karaktersiz olamazsın..
O arkadaşlarlada zamanı gelince ilgilenilir sen bunu bilirsin..Artık DEFOL!!

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7167 : 17 Aralık 2010, 04:20:13 »
Salla Burki...

Musa'ya söyleyinde gelsinde Tufan görsün.
Demiş aşık.

http://fizy.com/#s/126bsp

Çevrimdışı M.J

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 471
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #7168 : 17 Aralık 2010, 18:15:40 »
Ben de bir şeyler yazma hevesindeyim , yazmazsam eğer ; Tufan'a ve diğer arkadaşlarıma haksızlık yapacağımı düşünüyorum çünkü .

Tufan o kadar saf ve temiz kalpliydi bu duruma , " Boşverin abi , ben takmıyorum ve siz de takmayın . " modundaydı . Ve o sürekli " Bir hata yapmış ve vermiş olabilir . Gelir özür diler , eskisi gibi olmasa da hayatına devam edebilir " diye deyimi yerinde ise zırvalıyordu . - Yanlış anlama Tufan , ancak bunu bulabildim burda :) -

Ama sen olaydan o kadar zaman geçmesine rağmen , bunları şimdi yazıyorsun . O telefon edildiğinde sen de ordaydın ve onlar Tufan'a koro halinde küfür ederken hoşuna mı gidiyordu ? O adamlarla ne kadar zamandır görüşüyorsun , konuşuyorsun da ; Tufan gibi bir adamı ezebiliyorsun ? Yahu bunu bana yapsaydınız ya da bir başka sivri dilli bir arkadaşımıza yapsa idiniz belki tebessüm edebilirdik . Tebessümden kasıt , sizin haklı olduğunuzu falan düşünmek değil haa ; aman diyorum sakın yanlış anlamayın . Bana orda küfür edilseydi , ben de güzel anneleriniz hakkındaki düşüncelerimi söylerdim ; karşılıklı böyle güzelce dertleşirdik . Ama siz gidip de Tufan gibi bir insana bunu yaptınız ya , işte o zaman problemin büyüklüğü anlaşıldı . O işi yapacağınız en son adamdı çünkü Tufan , adam gibi adamdır da . Hiçbir şekilde istifini bozmadı , soğuk kanlılıkla durumu çözmeye çalıştı .

Ve hala , senin yapmadığını , senin telefonu vermediğini düşündü o adam . Ve ben o adama , " Aptallık etme Tufan , vermiş işte Kaan ; bunun farklı bir açıklaması yok . " dediğim halde , o alttan almaya ve seni savunmaya da çalıştı .

Şimdi buraya gelip de pişkin pişkin bunları yazman , çok komik . Neden komik ? Sıcağı sıcağına olaya el atsaydın ve gerektiğinde özür dileseydin bu kadar sert olmayabilirdik . Hatan ortada , yaptıkların ortada . Özür dilemek büyük erdemdir . Ve ayrıca özrü kabul etmek de büyüklüktür . Ama sen bok çukurundan başka hiçbir şeyi haketmiyorsun artık .

Biz istediğimizi yanımıza kattık , istemediğimizi yanımızdan uzaklaştırdık . Şahsım adına , her zaman doğrunun yanında oldum . Özellikle Övo'nun speedden banlandığında ona en çok desteği de ben verdim . Uzun süredir beraber olduğum insanlar beni bu yüzden dışladılar , ben umursamadım . Çünkü güç için , kendinden ödün verildi o akşam . Ertesi gün de Dying Wish kuruldu . Sana oyun falan diyoruz ama , adam gibi adamları gördük biz . Onlarla oyun oynadık . Sizin gibi yavşaklarla hiç ama hiç işimiz olmadı ve olmayacak da .

Artık gidebilirsin . Hangi kankalarınla eğleneceksen de eğlen . Ama sakın ha bizim kimlerle muhattab olduğumuza ya da kimleri yanımıza alacağımıza sen karar verme .

Şimdi sana içinde seyehat ve seks olan bir öneri . Anladın zaten ne demek istediğimi .

- Massacre , Shivava Cui .
- Hakan .
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

Çevrimdışı Exitus

• Yeni Üye
  • *
  • 47
  • Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
    • E-Posta
« Yanıtla #7169 : 18 Aralık 2010, 08:18:38 »
Aksi halde Sasu Reis'in Emri ile jeneratörü olmayanlar res-kill'e bağlanacak  8)  :P

Önce Nuri :D

Neyse ortam gerilmişken konuyu değiştirelim zaten canım sıkıldı :D
ve nedense ben bu mesajı daha yeni görüyorum :D  (aranızda forumu takip ettiğinmi var barzo diyenler olacaktır -gel lan v.s diye cevaplıyorum sdkljflsdk) Acaba soruyorum kaçınızın jeneratörü var evinde ? Mehmet özellikle sen açlıktan nefesin kokuyor bütün kazandığını çoluğunun çocuğunun rızkını Eyşan'a yedirirken hiç mi için acımıyor yüreğin sızlamıyor a Mehmet ? Ayrıca asıl konuya gelelim ne olacak bu galatasaray ve fenerbahçenin hali ? :D Sasu Reyiz cevap bekliyoruz :D
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 08:23:05 Gönderen: Exitus »
Exitus & Srenia
The Burn'Out