Ben de bir şeyler yazma hevesindeyim , yazmazsam eğer ; Tufan'a ve diğer arkadaşlarıma haksızlık yapacağımı düşünüyorum çünkü .
Tufan o kadar saf ve temiz kalpliydi bu duruma , " Boşverin abi , ben takmıyorum ve siz de takmayın . " modundaydı . Ve o sürekli " Bir hata yapmış ve vermiş olabilir . Gelir özür diler , eskisi gibi olmasa da hayatına devam edebilir " diye deyimi yerinde ise zırvalıyordu . - Yanlış anlama Tufan , ancak bunu bulabildim burda
-
Ama sen olaydan o kadar zaman geçmesine rağmen , bunları şimdi yazıyorsun . O telefon edildiğinde sen de ordaydın ve onlar Tufan'a koro halinde küfür ederken hoşuna mı gidiyordu ? O adamlarla ne kadar zamandır görüşüyorsun , konuşuyorsun da ; Tufan gibi bir adamı ezebiliyorsun ? Yahu bunu bana yapsaydınız ya da bir başka sivri dilli bir arkadaşımıza yapsa idiniz belki tebessüm edebilirdik . Tebessümden kasıt , sizin haklı olduğunuzu falan düşünmek değil haa ; aman diyorum sakın yanlış anlamayın . Bana orda küfür edilseydi , ben de güzel anneleriniz hakkındaki düşüncelerimi söylerdim ; karşılıklı böyle güzelce dertleşirdik . Ama siz gidip de Tufan gibi bir insana bunu yaptınız ya , işte o zaman problemin büyüklüğü anlaşıldı . O işi yapacağınız en son adamdı çünkü Tufan , adam gibi adamdır da . Hiçbir şekilde istifini bozmadı , soğuk kanlılıkla durumu çözmeye çalıştı .
Ve hala , senin yapmadığını , senin telefonu vermediğini düşündü o adam . Ve ben o adama , " Aptallık etme Tufan , vermiş işte Kaan ; bunun farklı bir açıklaması yok . " dediğim halde , o alttan almaya ve seni savunmaya da çalıştı .
Şimdi buraya gelip de pişkin pişkin bunları yazman , çok komik . Neden komik ? Sıcağı sıcağına olaya el atsaydın ve gerektiğinde özür dileseydin bu kadar sert olmayabilirdik . Hatan ortada , yaptıkların ortada . Özür dilemek büyük erdemdir . Ve ayrıca özrü kabul etmek de büyüklüktür . Ama sen bok çukurundan başka hiçbir şeyi haketmiyorsun artık .
Biz istediğimizi yanımıza kattık , istemediğimizi yanımızdan uzaklaştırdık . Şahsım adına , her zaman doğrunun yanında oldum . Özellikle Övo'nun speedden banlandığında ona en çok desteği de ben verdim . Uzun süredir beraber olduğum insanlar beni bu yüzden dışladılar , ben umursamadım . Çünkü güç için , kendinden ödün verildi o akşam . Ertesi gün de Dying Wish kuruldu . Sana oyun falan diyoruz ama , adam gibi adamları gördük biz . Onlarla oyun oynadık . Sizin gibi yavşaklarla hiç ama hiç işimiz olmadı ve olmayacak da .
Artık gidebilirsin . Hangi kankalarınla eğleneceksen de eğlen . Ama sakın ha bizim kimlerle muhattab olduğumuza ya da kimleri yanımıza alacağımıza sen karar verme .
Şimdi sana içinde seyehat ve seks olan bir öneri . Anladın zaten ne demek istediğimi .
- Massacre , Shivava Cui .
- Hakan .