Ben biraz Fransız kaldım olaya ama okuyunca şöyle birşey anladım... Doğru anlamışımdır herhalde bir yazayımda doğrulayın...
Şimdi ciğeri beş para etmez şahsiyetsizlikler içinde kıvranan, karakter kimliği olmayan bir kaç çapulcu Tufan kardeşimize telefon edip küfür ediyorlar... Ve bu karaktersiz kişilere Tufan'ın numarasını veren kişide "kardeşimiz dediğimiz, sabahlara kadar sohbet ettiğimiz, yeri geldiğinde kişileri tartıştığımız Kaan" Şimdi Kaan bunu yazmayacaktı ve başkası yazacaktı emin olun ki "hadi len ordan Kaan erkek adamdır bunu asla yapmaz" derdim ama diyemiyorum ki numarayı Kaan vermiş... Sonucunda ise kendisi o şahsiyetsiz kişilere tavrını koymay-arak, restini çekmeyerek hiçbirşey yapmamış olsa gerek... Tufan'ın telefon umarasını verip küfür edilmesine maruz bırakıyor, gerekli tepkiyi koymuyor ve burda guilde aldığımız kişileri kabul edemeyerek neden aldınız ki o varsa ben yokum ve gidiyorum diyorsa emin ol ki Kaan senin de o kişilerden bir farkın kalmamış demek... Üzülerek söylüyorum ve ilk defa çok sevdiğim bir insana böyle cümleler kurmak zorunda kalıyorum...
Ve olayı buraya Tufan yazmıyor Oğuz abi yazıyor ki Oğuz abiyi sen benden daha çok tanıyorsundur ama ben kadar tanımamışsın biladerim be... Sağol yaptıkların için... Daha fazla böyle şeyler yapmamak için guildden çıkman hoş olmuş... yolun açık olsun biladerim...